Sonique Gsi 16V Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Kicsit OFF leszek de Sorry :) ma hozzam került egy Hummer H1 ki is döcögtem vele a felvonulási térre és felszantottam vele a betont illetve a macskakövet aztan elkergettem a taxisokat a salakrol ahol már nagyn jol érezte magat a gép !!!! szoval nagyon JO :) 8) iszonyat feeling vezetni !!! de amilyen nagy a kocsi kivülröl olyan kevés hely belül no mind1 a lényeg jo volt !! a kocsi egyébként a Hirtv-n lessz lathato a Padlogaz c. műsorban .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Ha visszatértél a földre, akkor megkérdezném, hogy a Lexmaul szívósor megvan, te vitted el ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 HUMMER is good 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Ez itt a relkám helye :wink: Érdekes lehetett.. jo "nagy" dög Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Ha visszatértél a földre, akkor megkérdezném, hogy a Lexmaul szívósor megvan, te vitted el ? nem, nem voltam hajlando tovabb licitalni 488euronal egyébként 5-10 euroval vitték el többért de ez van lessz masik amit majd olcsobban meg tudok venni yahh egyébként jegeltem most a lexmaul ram dolgot kell vennem egy computert és egy hütöt ... mert nagyon folyik mar a vizem mostanság:( és el kell dontenem hogy c20xe marad e és ez felujjit vagy belebasszek-e egy c20let et no mind1 ezt már nekem kell megszülnöm yahh és sos fényeznem kell a motorhaztetöt ráadásul 4napja nyikorog a kasznim az elsö doblemez és a homlokfal találkozasanal szoval meg karosszériás is kell mert ez a taragacs is kezd ugy néz ki szétthullani mint a kadettem Opel egy hulladék kövi autom BMW M3 lessz ez már biztos bár ez a Hummer sem volt rossz de ezért mégsem kéne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 ...kell vennem egy computert ... ...ráadásul 4napja nyikorog a kasznim... bár ez a Hummer sem volt rossz de ezért mégsem kéne :D -Honnan derül ki, hogy computert kell venned? -Nekem is nyikorog, amióta bejött a hideg idő... Először aszittem, kormánymű, szervó, vagy valami, nem. Kaszni... -Annyi pénzért nekem sem kéne a Hummer... Főleg, hogy állítólag terepversenyen pár éve úgy megverték egy aroval, mint a sz@rt. Amúgy ma éjjel az andrássy úton indulásból nem fogott meg egy dagadt a6-os :) Közönségnek is tetszett :) Nem tudom milyen motor volt, de 1.8 dízelnek nagyon ment, egy quattro viszont félek, hogy erősen odab@szott volna... Na ennyit mára önfényezésből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 Sonique! Mióta akarsz Te M3-as bömöst.... :) :) :D Legközelebb azért szólj, mert megnéztem volna én is azt a Hummert... :wink: Ahogy megbeszéltük, és az ész érvek is azt diktálják...C20xe 0km... :wink: (A turbóval elképzelhető hogy mindig csak szívni fog az ember, ráadásul sokat melegíteni, meg visszahűteni..., szétkapja a futóművet..., viszont megy mint állat..., és az még nincs is felújítva...) Mikor szerelsz nekem LCD-t???? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 kövi autom BMW M3 lessz ez már biztos e36 vagy e46 ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabee Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 Sziasztok! Nagy kérdésem lenne. Nekem is F astrám van, nincs meg csak másfél éve, de tavaly télen is ugyanaz a hiba jött elő, mint most idén is. Nem tudom nektek ismerős -e de nekem ráz a motor, nem érzek benne erőt, olyan mintha erőlködne, gyakran lefullad, mindhta valami nem engedné, hogy menjen. És eléggé traktoros hangzás járul hozzá. Nagyjából ennyi, egyébként semmi bajom nincs vele. Az a gáz, hogy tavaly ezzel a hibával elvittem szervízbe, ahol azt mondták szervizelni kell, rábólintottam, utána 30 ezerrel vettek le, és visszaadták úgyanúgy, ahogy volt. Utána elvittem egy másik szervízbe, vmit csináltak vele, azóta is ég a motorhibe kijelző táblám. Nos eléggé tanácstalan vok. Aki tud segítsen légyszi! Várom a válaszokat ide, vagy emilre: m6789@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 Zsóóóóóti ezt te is meg tudod csinálni ugyeeeeeeeeeeeeeee? :wink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 Ez jopofa nézétek meg http://www.astracult.de/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 www.carstyling.hu rlz...... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 Yep!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 Ez mekkora állat: http://www.mobile.de/SIDZsBxvX-TPDKy-ro3e6...11111146312035& Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 Nagyon raj a verda.Képzeld hogy pofán lehet verni a zsernyákot,ha megállít :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2004 Megoszt Elküldve December6, 2004 Sonique barátomnak ezúton is köszönöm, hogy bekerült végre a digit, és tulképpen hibátlanul műxik..... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December6, 2004 Megoszt Elküldve December6, 2004 képet róla 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve December6, 2004 Megoszt Elküldve December6, 2004 te nem a borároson laksz? mintha ott láttam volna tegnap estefelé ezt az autót Hi Mester utcában, csak mindíg ott hagyom mert figyelnek rá a non-stoppból és van ott egy kamerája a Reginának is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Haho... sajna karácsony elött drága jo fastránk meglepett azzal h a váltoja kezd nem müködni....amugy a kuplung sem müxik rendesen néha akad egyet...néha nem...csuszáspontja az stimt de valahogy mégsem tok rendesen a sebességek közt ugrálni....kemény a válto meg akad is néha...nehezen veszi be a sebességeket...és nem a hidegtöl!szal ha van 5letetek akkor léccives:kihez kéne vinnem h igy karácsony elött ne huzzanak le sok kedves dollárral? vagy mit csináljak vele? köszöntem szépen :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Lacee! Patyi Lacihoz vidd el, megnézi. Lehet hogy csak kuplung, lehet hogy váltórudazat probléma is. Nem kell túlságosan megijedni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Haho... sajna karácsony elött drága jo fastránk meglepett azzal h a váltoja kezd nem müködni....amugy a kuplung sem müxik rendesen néha akad egyet...néha nem...csuszáspontja az stimt de valahogy mégsem tok rendesen a sebességek közt ugrálni....kemény a válto meg akad is néha...nehezen veszi be a sebességeket...és nem a hidegtöl!szal ha van 5letetek akkor léccives:kihez kéne vinnem h igy karácsony elött ne huzzanak le sok kedves dollárral? vagy mit csináljak vele? köszöntem szépen :evil: Milyen váltód van? Mert van egy F20-as (jó)-om.Gsi 16V volt. 40.000 be a tied!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Nem olyan kell neki. :) De ez tuti nem is váltóhiba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December13, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2004 Aztec Az OPC katalógot hozod a Lurdy talira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Aztec Az OPC katalógot hozod a Lurdy talira? Egen, már akartam is említeni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts