Novy Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Ideugrassz megkapod a féltengelyt is. ;) :lol:hát miértadnád nekem, ha nem is rossz? :) de a kmóra plexije jöhet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 hát miértadnád nekem, ha nem is rossz? :lol: de a kmóra plexije jöhet ;) Nem adom a féltengelyt, most már az a kabalám. :) Lehet a nevemet is átíratom a fórumban . Gyere a plexiért. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Baccameg... én miért nem ezt néztem éveken keresztül forma1 helyett? ;) Egyre jobban tetszik :lol: (persze 20 éve még az is jó volt :P ) de ez most is tetszik. Szerinted én miért rodeózok néha a Total Immersion Racing-gel? :P :cry: ;) Sokak szerint gagyi de szerintem meg pont élvezhető ;) egy Momo kormánnyal.. :D Ha már lökös...enyém is rendesen szanaszét van repedve, pölö azok a függöleges pálcikák, mind el vannak már törve allul. Rendszeresen rájárok a járdaszegélyre, vagy túrom vele a földet. :) Akkor az ön számára ideális jármű ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Ha már az első lökösről van szó, valaki leírná, hogy lehet levenni? Még sosem vettem le, pedig kéne egy kicsit alatta dolgozni. Addig tudom, hogy a kerékjáratokban van 1-1 csavarja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Ha már az első lökösről van szó, valaki leírná, hogy lehet levenni? Még sosem vettem le, pedig kéne egy kicsit alatta dolgozni. Addig tudom, hogy a kerékjáratokban van 1-1 csavarja. 2-2 ;) meg az orrában szintén 2, összesen 6 :lol: volt dolgom vele mikor az olajhűtő tartólemezét újítottam fel.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Ha már az első lökösről van szó, valaki leírná, hogy lehet levenni? Még sosem vettem le, pedig kéne egy kicsit alatta dolgozni. Addig tudom, hogy a kerékjáratokban van 1-1 csavarja. Van két nagy (13) anya, ezek pozíciója kb a rendszám széleinél...belül. Aztán a boblemeznél van 2-2 csavar amit ki kell hajtani, és akkor odaférsz a 2 oldalsó konzolon levő csavarhoz, ezeknek 10-es a feje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Szerinted én miért rodeózok néha a Total Immersion Racing-gel? :) ;) :P Sokak szerint gagyi de szerintem meg pont élvezhető ;) egy Momo kormánnyal.. :P Akkor az ön számára ideális jármű :lol: Király, van ilyen caravanban is? Hányezren tilt? Központis? Etanollal megy? A féltengely ki lett cserélve? Több kérdésem nincs. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Van két nagy (13) anya, ezek pozíciója kb a rendszám széleinél...belül. Aztán a boblemeznél van 2-2 csavar amit ki kell hajtani, és akkor odaférsz a 2 oldalsó konzolon levő csavarhoz, ezeknek 10-es a feje. Meg még alul a műanyag stiftek, ha még megvannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Király, van ilyen caravanban is? Hányezren tilt? Központis? Etanollal megy? A féltengely ki lett cserélve? Több kérdésem nincs. :) Néha mendegélnek többen is, nem tudom mert sose pörgettem ki csutkára, központi adagolós és turbós is, etanollal tuti nem megy de dízel az kell neki bőven, milyen féltengely? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Király, van ilyen caravanban is? Hányezren tilt? Központis? Etanollal megy? A féltengely ki lett cserélve? Több kérdésem nincs. :lol: Már akartam kérdezni tőled pár dolgot az etanollal kapcsolatban. Nem messze tőlünk behoztak egy E85-ös benyát. asszem vmi etanol benzin keverék. Érdemes kipróbálni? mire kell figyelni az első használatnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Már akartam kérdezni tőled pár dolgot az etanollal kapcsolatban. Nem messze tőlünk behoztak egy E85-ös benyát. asszem vmi etanol benzin keverék. Érdemes kipróbálni? mire kell figyelni az első használatnál? Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Visit My Website köszönöm jut eszembe, tud vki árat mondani egy vezérműszíj takaró burkolatra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 http://www.vatera.hu/opel_astra_f_tuning_f..._165553949.html Ritka cucc, eddig csak angol Astrán láttam, ha jól nézem facelift előtti maszkhoz passzol...és egészen buta tekintetet kölcsönözhet az autónak. :lol: Kíváncsiságból megcsináltam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 http://www.vatera.hu/opel_astra_f_tuning_f..._165553949.html Ritka cucc, eddig csak angol Astrán láttam, ha jól nézem facelift előtti maszkhoz passzol...és egészen buta tekintetet kölcsönözhet az autónak. :lol: Egyedi tuning! Ne szóld le! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Meg még alul a műanyag stiftek, ha még megvannak. Műanyag? Na legalább ezt is tudom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 jut eszembe, tud vki árat mondani egy vezérműszíj takaró burkolatra? DTL-hez néztem de olyan árat mondtak, hogy egy komplett használt motort kaptam volna érte bontottan :) annyiért már én is nekiállok lemezből kalapálni egyet :lol: ;) vagy inkább kipréseltetem.. ;) Pl itt rákeresgethetsz. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 http://www.vatera.hu/opel_astra_f_tuning_f..._165553949.html Ritka cucc, eddig csak angol Astrán láttam, ha jól nézem facelift előtti maszkhoz passzol...és egészen buta tekintetet kölcsönözhet az autónak. :lol: Kíváncsiságból megcsináltam: kadétokon lehet inkább ezeket látni, de amit te rajzolgattál, az is messze áll a valóságtól, és sokkal pofásabban néz ki tőle :) bmw lámpái vannak benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 kadétokon lehet inkább ezeket látni, de amit te rajzolgattál, az is messze áll a valóságtól, és sokkal pofásabban néz ki tőle :lol: bmw lámpái vannak benne 3 perc alatt megcsináltam, de csak úgy kábéra...sztem akkoris bután állna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Még mindig ritka ronda ez a dupla kereklámpa. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Még mindig ritka ronda ez a dupla kereklámpa. :) ;) Szerintem is. Nekem eddig a 120 as Skodámon tetszett . :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Kutrálás közben a kezembe akadt egy ilyen izé. Még a Skodámban volt feltehetőleg, de ott biztos hogy nem volt szerepe - legalábbis amióta és ameddig nálam volt.. Mi ez, tudja valaki? Jó lehet ez még valamire? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Szerintem is. Nekem eddig a 120 as Skodámon tetszett . :lol: Még a ladán sem tetszett, akkor már inkább a zsiguli egyes lámpája. Kutrálás közben a kezembe akadt egy ilyen izé. Még a Skodámban volt feltehetőleg, de ott biztos hogy nem volt szerepe - legalábbis amióta és ameddig nálam volt.. Mi ez, tudja valaki? Jó lehet ez még valamire? :) Nincs valami szöveg rajta amit beírhatnál a gugliba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Nincs valami szöveg rajta amit beírhatnál a gugliba? Ezt hozza. :) Az van csak rajta amit látni lehet a képen is, még ha homályos is(mobilos). :lol: szerk.: én riasztó vagy netán központi zár valamilyen elemére gondolok, de az is lehet hogy csak valami rádióerősitő/zavarszűrő kütyü...gőzöm sincs.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Ezt hozza. :) Az van csak rajta amit látni lehet a képen is, még ha homályos is(mobilos). :lol: szerk.: én riasztó vagy netán központi zár valamilyen elemére gondolok, de az is lehet hogy csak valami rádióerősitő/zavarszűrő kütyü...gőzöm sincs.. Szedd szétt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Kutrálás közben a kezembe akadt egy ilyen izé. Még a Skodámban volt feltehetőleg, de ott biztos hogy nem volt szerepe - legalábbis amióta és ameddig nálam volt.. Mi ez, tudja valaki? Jó lehet ez még valamire? :lol: lada samarán hasonló pl a fesz szabályzó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts