Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Viszont ha kicsit ért hozzá vki, pár száz Ft-ból megoldja :lol: (Akinek ez mond vmit, monostabil multivibrátor kell, ablakonként egy, akkora időzítéssel, ami egy ablak legalsó helyzetből való felhúzásához kell (amelyik ablak komfortelektronikás, ahhoz kb. 2mp elég). Indítójel a kpzár záróvezetékéről, a kimenetét pedig az ablakemelő felhúzóvezetékére kötni). építgettünk ilyen dolgokat... de már rég volt, arrol lenne szó, hogy ameddig a kondi tartja a feszt, addig irányítja az emelő felhúzásást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 építgettünk ilyen dolgokat... de már rég volt, arrol lenne szó, hogy ameddig a kondi tartja a feszt, addig irányítja az emelő felhúzásást? Elvben igen, de azért ezt ma már IC-kre bizzák :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Látom hogy már van egy emberem aki ezt megoldja nekem! ;) Megcsinálod nekem is? ;) :lol: Szívesen. :) Épp a napokban gondoltam rá, hogy dobra verem a modult, de akkor nem reklámozom... :P Csak ne laknál ilyen messze.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Elvben igen, de azért ezt ma már IC-kre bizzák :) mi kondiból ellenállásból meg tranyóból építettük... igaz mondta is tanbácsi, hogy megvan egy már egy icbeintegrálva is de mi csak építgessük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Nagyon ciki ha megkérdezem, hogy mi az a Foobar2000?? :lol: Nem ciki, sokan nem ismerik. http://www.foobar2000.org/ Egy picit jobb minőségben játssza le a zenéket mint a WMP vagy a winamp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Szívesen. :lol: Épp a napokban gondoltam rá, hogy dobra verem a modult, de akkor nem reklámozom... :) Csak ne laknál ilyen messze.... Rendben! Köszönöm előre is! Természetesen nem kívánom ingyen. Tavasz vége nyár elején felugrok hozzád, addig beszerzek mindent ami kell hozzá. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Rendben! Köszönöm előre is! Természetesen nem kívánom ingyen. Tavasz vége nyár elején felugrok hozzád, addig beszerzek mindent ami kell hozzá. :) Megbeszéltük ;) A csajok nem találtak értelmes műsort, így berakták az Üvegtigris 2-őt a DVD-be. Még mindig fetrengek a röhögéstől a részeg emberes jeleneten (amikor kiszáll brunzolni a rönyóból) pedig már százszor láttam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Megbeszéltük ;) A csajok nem találtak értelmes műsort, így berakták az Üvegtigris 2-őt a DVD-be. Még mindig fetrengek a röhögéstől a részeg emberes jeleneten (amikor kiszáll brunzolni a rönyóból) pedig már százszor láttam :lol: Nos igen...Nekem is bejön mindkét része :) És akkor még azt mondják hogy a magyarok nem tudnak filmet csinálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 egy szaros szuzuki lenyom carstylingon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 (edited) Az oké, hogy 2.2es dízel, de hogy 5 méter... miért, ha 40méter, akkor azon már nem tudsz felmenni? :cry: Nem inkább a meredeksége volt kisebb, mint a parkolóban? Jóvanna akkor csak simán béna voltam! :) ;) Te má' megint itt vagy? ;) :P :D Akartam is kérdeni, ki ez? ;) :P egy szaros szuzuki lenyom carstylingon ;) Linket! :D Jah, megvan. Hogy működik ez a párbaj dolog? :lol: Módosítva Március14, 2010 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Nagyon ciki ha megkérdezem, hogy mi az a Foobar2000?? :lol: Nem ciki, sokan nem ismerik. http://www.foobar2000.org/ Egy picit jobb minőségben játssza le a zenéket mint a WMP vagy a winamp Nem ciki, csak kellemetlen. :) Ki tudja kerülni a windóz mixerét és hangkezelőjét meg ilyesmiket, tehát direktbe ő hajtja meg a hangkártyát, nem a windózon keresztül. Az mástészta, hogy kisujjból annyi fájltípust ismer, amit a winamp scak pluginnal, valamint kevesebb prociból elvan, igaz ha raksz fel egy marhajó kinézetet neki, akkor már nem, de én szeretem a puritán környezetet. Zenelejátszáshoz nem is értem, hogy minek csicsa. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Nem ciki, csak kellemetlen. :lol: Ki tudja kerülni a windóz mixerét és hangkezelőjét meg ilyesmiket, tehát direktbe ő hajtja meg a hangkártyát, nem a windózon keresztül. Az mástészta, hogy kisujjból annyi fájltípust ismer, amit a winamp scak pluginnal, valamint kevesebb prociból elvan, igaz ha raksz fel egy marhajó kinézetet neki, akkor már nem, de én szeretem a puritán környezetet. Zenelejátszáshoz nem is értem, hogy minek csicsa. :) Óóóóóóh, Te vájtfülű. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Óóóóóóh, Te vájtfülű. :lol: Kevés ember van, aki megtudja mondani a különbséget, hogy mp3-at vagy lossless-t hallgat. :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Kevés ember van, aki megtudja mondani a különbséget, hogy mp3-at vagy lossless-t hallgat. :) ;) ;) Ez így van. Volt nekem is lossless, de azt nem kezeli a fejegységem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Kevés ember van, aki megtudja mondani a különbséget, hogy mp3-at vagy lossless-t hallgat. ;) ;) :P Pedig pont most akartam írni, hogy egyértelműen jobb a minőség. Csak nekem tetszik a Winamp csicsája. Azok a színes betők, meg háttér, és azok a villogó fények! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Ez így van. Volt nekem is lossless, de azt nem kezeli a fejegységem. :lol: AudioCD is lossless. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 AudioCD is lossless. ;) Tudom, csak arra meg kevés fér. Így marad az mp3 cd. :) A t***m sem cserélget lemezt fél óránként. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Tudom, csak arra meg kevés fér. Így marad az mp3 cd. :) A t***m sem cserélget lemezt fél óránként. :lol: 74 vagy 80 perces egy CD, nem csak félórányi zene fér rá. ;) :P Mondjuk ezzel én is így vagyok, de ha lossless-t 320kbps CBR (állandó bitráta) mp3-ra alakítod át, akkor elég kevés a minőségromlás, viszont marhanagy lesz az mp3. ;) Esetleg 320kbps VBR (variált bitráta). :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Tudom, csak arra meg kevés fér. Így marad az mp3 cd. :) A t***m sem cserélget lemezt fél óránként. :lol: Dehogy. Ugyanúgy 700 MB. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Tudom, csak arra meg kevés fér. Így marad az mp3 cd. :) A t***m sem cserélget lemezt fél óránként. :lol: Gyári rádió, egy tecsós kaziadapterrel meghekkelve vaterás MP3-lejátszóval, és több órányi mulatóst tudok hallgatni lemezcserélgetés nélkül! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Gyári rádió, egy tecsós kaziadapterrel meghekkelve vaterás MP3-lejátszóval, és több órányi mulatóst tudok hallgatni lemezcserélgetés nélkül! ;) Nyugdíjas techno! :) ;) Nem célzás Karcsinak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 74 vagy 80 perces egy CD, nem csak félórányi zene fér rá. ;) :P Mondjuk ezzel én is így vagyok, de ha lossless-t 320kbps CBR (állandó bitráta) mp3-ra alakítod át, akkor elég kevés a minőségromlás, viszont marhanagy lesz az mp3. ;) Esetleg 320kbps VBR (variált bitráta). ;) Amíg csak sima cd-s autórádióm volt, egy lemezre csak egy albumot írtam ki. Most már igyekszem a legjobb minőségű mp3-akat gyüjteni. Dehogy. Ugyanúgy 700 MB. :P :lol: "Hüle". ;) Gyári rádió, egy tecsós kaziadapterrel meghekkelve vaterás MP3-lejátszóval, és több órányi mulatóst tudok hallgatni lemezcserélgetés nélkül! :cry: No comment. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Nyugdíjas techno! :) ;) Nem célzás Karcsinak. :lol: Én olyat nem hallgatok. De Te tudod ezt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Én olyat nem hallgatok. De Te tudod ezt. :) Tudom. ;) A nyugdíjassal nem akartam célozgatni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Tudom. :) A nyugdíjassal nem akartam célozgatni. :lol: "Miiitúúú". NP. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts