spzoli Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Mi olyan vicces....Mi is mi is akarunk nevetni :lol: Majd Tiv mond nektek viccet. Ma jól megy neki. :) Am csak a gastra topikon röhögök... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 :lol: :) ;) ;) Krisztiánnal megyünk DM klubbbbbbbba este. Mondjuk vannak fenntartásai a dolog kapcsán, de ha gyenge gyorsan elrángatom onnan. Nem jössz ? :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Ezt most nem tudom merjem-e bóknak venni... ;) Tényszerű megállapításnak. Nyomozatilag. ;) haverom azt hitte versenyezni akar, mert civil gép volt. Az haggyám, hogy uncsi :P Tegnap voltam a CBA-ban ott volt egy haver ladával, pont tolta ki a bevásárlókocsit, gondoltam kilövök a perkolóból, jött egy IFA, mondom elmegy aztán GÓ! Mögötte jött a körzeti rendőr. :) Még időben, pont padlózni akartam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Tényszerű megállapításnak. Nyomozatilag. ;) Tegnap voltam a CBA-ban ott volt egy haver ladával, pont tolta ki a bevásárlókocsit, gondoltam kilövök a perkolóból, jött egy IFA, mondom elmegy aztán GÓ! Mögötte jött a körzeti rendőr. ;) Még időben, pont padlózni akartam. :) Nem tudtam, hogy a padlógázt büntetik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Krisztiánnal megyünk DM klubbbbbbbba este. Mondjuk vannak fenntartásai a dolog kapcsán, de ha gyenge gyorsan elrángatom onnan. Nem jössz ? :lol: :) Köszi, épp könyvelek ;) Majd, ha lezajlott ez a 2hét, utána mehetünk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Nem tudtam, hogy a padlógázt büntetik. :lol: A Driver című játékban is büntették a yardok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Nem tudtam, hogy a padlógázt büntetik. :lol: Szerintem konkréten nem, de he kilőnék a rendőrkocsi előtt visító gumikkal, tuti utánnam jönne. Kinek hiányzik ez? Meg aztán 2-ben 80-körül tilt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Nem tudtam, hogy a padlógázt büntetik. :lol: A Driver című játékban is büntették a yardok. :) büntetik ;) Igaz nem magát a padlógázt, de elveszik a kedvedet tőle, mással ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Majd Tiv mond nektek viccet. Ma jól megy neki. :) Am csak a gastra topikon röhögök... kössz ;) aki tudja hallgassa az FM 103.00-t egyik kedvenc zeném ment, vagy mit zenélnek ezek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 kössz :) aki tudja hallgassa az FM 103.00-t egyik kedvenc zeném ment, vagy mit zenélnek ezek :lol: Foobar2000-l hallgatok zenét, amit megvettem és mp3ba tömörítettem zenéket (illetve egy ideje már csak lossless (flac, ape, etc.) formátumokat használok). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Foobar2000-l hallgatok zenét, amit megvettem és mp3ba tömörítettem zenéket (illetve egy ideje már csak lossless (flac, ape, etc.) formátumokat használok). aha biztos, és azon jön az FM 103.00 ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 aha biztos, és azon jön az FM 103.00 ? :lol: Nem tudom, de nem is érdekel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Nem tudom, de nem is érdekel. :lol: Akkor ezen hszednek is sok értelme volt.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Akkor ezen hszednek is sok értelme volt.... :lol: Nem én kezdtem az értelmetlen hsz-ek irogatását. ;) De én is hagyom abba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Igen, az A Vectráé, és a Gsi Astráé jó bele. Csak megjegyezném, hogy a b veki-é is jó bele. Íme a végeredmény. Hamarabb találsz, mint a-omi vagy astrába valót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Csak megjegyezném, hogy a b veki-é is jó bele. Íme a végeredmény. Hamarabb találsz, mint a-omi vagy astrába valót. Az a sötétített belső világítás zsír, már akkoris nagyon tetszett, mikor Gergolabsnak bontóztunk egyet. Viszont a tetőablakkal ne "idegejjél föl"!!! :lol: :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Az a sötétített belső világítás zsír, már akkoris nagyon tetszett, mikor Gergolabsnak bontóztunk egyet. Viszont a tetőablakkal ne "idegejjél föl"!!! :lol: :) ;) ;) :P Nemsokra rá, hogy motorizáltam, családdal begurultunk a madaras tacsko parkolójába. Ablakok tövig lehúzva, tetőablak nyitva. (parasztklíma van :P ) Kiszállunk, megyek kocsiért, mire visszaérek áll egy figura a kocsi mellett és szól, hogy lehúzva maradtak az ablakok. Szépen megköszöntem és -látszólag- tojtam rá. A pasi nem tágított, megint szólt. Válaszul megnyomtam a riasztó távirányítóját. Ablakok felmentek, tetőablak bezárt. A figura felszedte az állát a földről, majd visszaült az A6-osba. Látszott rajta, hogy nem igazán érti a dolgot. Gondolom nem nézte ki egy öreg astrából, hogy tud ilyeneket, pedig az audi sem tűnt fapadosnak..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 :lol: Nemsokra rá, hogy motorizáltam, családdal begurultunk a madaras tacsko parkolójába. Ablakok tövig lehúzva, tetőablak nyitva. (parasztklíma van :) ) Kiszállunk, megyek kocsiért, mire visszaérek áll egy figura a kocsi mellett és szól, hogy lehúzva maradtak az ablakok. Szépen megköszöntem és -látszólag- tojtam rá. A pasi nem tágított, megint szólt. Válaszul megnyomtam a riasztó távirányítóját. Ablakok felmentek, tetőablak bezárt. A figura felszedte az állát a földről, majd visszaült az A6-osba. Látszott rajta, hogy nem igazán érti a dolgot. Gondolom nem nézte ki egy öreg astrából, hogy tud ilyeneket, pedig az audi sem tűnt fapadosnak..... Uncsi sztori, már mesélted egyszer. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Uncsi sztori, már mesélted egyszer. :) Éééééééééén???? Hmmm......lehet, nem emlékszem. Hiába, a memóriám......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 :lol: Nemsokra rá, hogy motorizáltam, családdal begurultunk a madaras tacsko parkolójába. Ablakok tövig lehúzva, tetőablak nyitva. (parasztklíma van :) ) Kiszállunk, megyek kocsiért, mire visszaérek áll egy figura a kocsi mellett és szól, hogy lehúzva maradtak az ablakok. Szépen megköszöntem és -látszólag- tojtam rá. A pasi nem tágított, megint szólt. Válaszul megnyomtam a riasztó távirányítóját. Ablakok felmentek, tetőablak bezárt. A figura felszedte az állát a földről, majd visszaült az A6-osba. Látszott rajta, hogy nem igazán érti a dolgot. Gondolom nem nézte ki egy öreg astrából, hogy tud ilyeneket, pedig az audi sem tűnt fapadosnak..... Tetőablakot akarroooook. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Tetőablakot akarroooook. :lol: :) Én is, de nem nagyon van rá értelmes mód. A tetőcsere is túl költséges, meg egy minőségi utólagos (webasto) ablak is drága. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Én is, de nem nagyon van rá értelmes mód. A tetőcsere is túl költséges, meg egy minőségi utólagos (webasto) ablak is drága. :lol: Autót kell cserélni. :) Bár enyémben van normális klíma. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Tetőablakot akarroooook. :lol: :) Hozd el, vágunk rá egyet. :P Van itt minden: kisflex, nagyflex, dekopírfűrész, orrfűrész.....csak precízen. Ismered a szlogent: mérd tolómérővel, jelöld krétával, vágd baltával... ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 :lol: Nemsokra rá, hogy motorizáltam, családdal begurultunk a madaras tacsko parkolójába. Ablakok tövig lehúzva, tetőablak nyitva. (parasztklíma van :) ) Kiszállunk, megyek kocsiért, mire visszaérek áll egy figura a kocsi mellett és szól, hogy lehúzva maradtak az ablakok. Szépen megköszöntem és -látszólag- tojtam rá. A pasi nem tágított, megint szólt. Válaszul megnyomtam a riasztó távirányítóját. Ablakok felmentek, tetőablak bezárt. A figura felszedte az állát a földről, majd visszaült az A6-osba. Látszott rajta, hogy nem igazán érti a dolgot. Gondolom nem nézte ki egy öreg astrából, hogy tud ilyeneket, pedig az audi sem tűnt fapadosnak..... Nekem meg első utam a friss jogsival egy tetőparkolós áruházba vezetett, persze kölykök meglátták a feljárót kórusban: meeenjüünk feeel! Mondom legyen Karácsony, bár láttam gáz lesz, nagyon meredek, de azért elindultam, aztán félúton torlódás miatt meg kellett álni, ajaj, ebből mi lesz. Lefulladtam egyszer, kétszer, háromszor, próbáltam kézifékel úgyse ment. Nézek a tükörbe, 3-an mögöttem, elkezdtem szépen visszagurulni, bősz dudállás a z ürge terjeget, hja barárocskám, ha itt én el tudnák indulni! Duda megint, bőgő motorral ilyesztget, de aztán belátta hogy szégyen a futás, mert szépen visszatolatott ő is, meg a mögötte lévő is, a harmadik kikerült minket. A sors iróniája, hogy amikor legközelebb erre jártem megint vissza kellett tolatni, mert a Boxerral nem fértem fel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Hozd el, vágunk rá egyet. :P Van itt minden: kisflex, nagyflex, dekopírfűrész, orrfűrész.....csak precízen. Ismered a szlogent: mérd tolómérővel, jelöld krétával, vágd baltával... :lol: :) ;) Gondoltam, hogy precíz munkával minden megoldható. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts