Guest Sanci Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Mondjuk Dita? :) És egy pár barátnője :P Jóóó.. :lol: Jaja hiányolom én is, mikor meg megjön beszól nekem, én vissza aztán öri hari ;) és a G astra felniről valaki valamit?? Kell neked vele kötekedni ;) Talán itt.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Nekem se :P de akkor se szeressem :) Ez ismerős :P debreceni srác volt :lol: a hülye papír nélküli gyógyszereket szállított csak valaki konkurencia leadta a drótot szándékosan :D Amcsiknál hely? :P Az van bőven az utakon ;) ott egy sáv annyi mint nálunk 2.. :D ;) Egyébként nem sok jó véleményem van az Octaviáról, még az RS megy is mint a bolond óra meg ott ahol kell de az 1.6 az egy nagy túró, attól még az Astra is jobb volt :cry: volt szerencsém kipróbálni BP-n a tanpályán, terítettem vele a bójákat ;) aztán csüccs át a jó öreg Gsi elfogóba és 1 karón kívül mind a helyén maradt, az is csak a hátszéltől borult el.. :D :D Most függetlenül attól, hogy vannak azok a műsorok amelyek azt súlykolják - az elfogós videókkal - : nehogy menekülj a rendőautó elől, vajh mekkora százalékban tudnak lelépni előlük ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Mondjuk Dita? ;) És egy pár barátnője ;) Őt én is hiányolom. :lol: :) Jaja hiányolom én is, mikor meg megjön beszól nekem, én vissza aztán öri hari ;) Nem értesz a nőkhöz. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Most függetlenül attól, hogy vannak azok a műsorok amelyek azt súlykolják - az elfogós videókkal - : nehogy menekülj a rendőautó elől, vajh mekkora százalékban tudnak lelépni előlük :lol: Tökmindegy, ha megvan a rendszámod nekik, akkor hiába menekülsz el, egyszer majd becsöngetnek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 írta, hogy a rókája beteg, és nem tudja utána írni. Tényleg, mit csinál a róka ha beeszik valamit, és rosszul van? Elmegy a bokorba rókázni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Tökmindegy, ha megvan a rendszámod nekik, akkor hiába menekülsz el, egyszer majd becsöngetnek. :lol: Nem feltétlen, mert az egyik haverom ha esténként megy ki "játszani" a rendszám amit először levesz az autójáról, aztán felteszi a verseny gumikat...stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Most függetlenül attól, hogy vannak azok a műsorok amelyek azt súlykolják - az elfogós videókkal - : nehogy menekülj a rendőautó elől, vajh mekkora százalékban tudnak lelépni előlük :P 1% jelen :P Őt én is hiányolom. :lol: :) Nem értesz a nőkhöz. ;) ;) hát ezt már tapasztaltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 1% jelen :) Király, fenn van a YouTube-on? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Király, fenn van a YouTube-on? :lol: :) fontosabb volt, hogy a 100as audival elhúzzunk, és sikerült, hiába csak egy 1.8as volt, valami 80 ló körül.. igaz nem Rs elfogó jött utánunk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Most függetlenül attól, hogy vannak azok a műsorok amelyek azt súlykolják - az elfogós videókkal - : nehogy menekülj a rendőautó elől, vajh mekkora százalékban tudnak lelépni előlük :P Dízellel? :) Meg se próbálkozok vele ;) ;) Tökmindegy, ha megvan a rendszámod nekik, akkor hiába menekülsz el, egyszer majd becsöngetnek. :P Jó példa erre a bringás amelyiket valamelyik nap linkeltem ;) otthon várták.. :lol: Tények. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Dízellel? :) Meg se próbálkozok vele ;) ;) Jó példa erre a bringás amelyiket valamelyik nap linkeltem :P otthon várták.. :lol: Tények. ha nincs felvétel jöhetnek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Mondjuk Dita? ;) És egy pár barátnője :P Jóóó.. :) Aranyosak vagytok! :lol: De ezzel nincs mindenki így... Különben is, a nőkkel csak a baj van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Aranyosak vagytok! :lol: De ezzel nincs mindenki így... Különben is, a nőkkel csak a baj van. ;) Ki gondolja másként?? Ez nem igaz! "Mindig" az tág fogalom.....Bár én meg nem ismerlek, de sok jót hallottam rólad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Jaja hiányolom én is, mikor meg megjön beszól nekem, én vissza aztán öri hari ;) Őt én is hiányolom. :lol: :) Köszönöm Nektek is! Nagyon jól esik. ;) Novy! Nem igaz, már megbeszéltük és nem haragszom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Köszönöm Nektek is! Nagyon jól esik. :lol: Novy! Nem igaz, már megbeszéltük és nem haragszom. :) Tudom, azért is írtam úgy ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Ki gondolja másként?? Ez nem igaz! "Mindig" az tág fogalom.....Bár én meg nem ismerlek, de sok jót hallottam rólad :lol: Azért nem írnék ide neveket. ;) Sok jót? Na, most azért fúrja az oldalamat a kíváncsiság... :) De örülök, ha így van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 :lol: :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Azért nem írnék ide neveket. ;) Sok jót? Na, most azért fúrja az oldalamat a kíváncsiság... :lol: De örülök, ha így van. ;) :) engem se hiányol itt pár ember, nem írok én se neveket, mert elfáradnék a végére, de van pár aki igen, és miattuk jövök :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 :P fontosabb volt, hogy a 100as audival elhúzzunk, és sikerült, hiába csak egy 1.8as volt, valami 80 ló körül.. igaz nem Rs elfogó jött utánunk ;) Banditák! Asztfaltbetyárok! ;) Dízellel? :) Meg se próbálkozok vele ;) ;) Jó példa erre a bringás amelyiket valamelyik nap linkeltem :D otthon várták.. :lol: Tények. Miért, elvakítod koromfelhővel! :P Különben is, a nőkkel csak a baj van. :cry: Tudjuk, de nagyon unalmas lenne az élet nélkületek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Tudjuk, de nagyon unalmas lenne az élet nélkületek. :) Ezt most nem tudom merjem-e bóknak venni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Banditák! Asztfaltbetyárok! :lol: Tudjuk, de nagyon unalmas lenne az élet nélkületek. ;) haverom azt hitte versenyezni akar, mert civil gép volt. Az haggyám, hogy uncsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Ezt most nem tudom merjem-e bóknak venni... ;) Zotyától ez már szinte vallomás. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Miért, elvakítod koromfelhővel! :P Végülis :) ha egy kis gázolajat vezetek a kipuffba.. ;) :lol: a harckocsit is el lehet tüntetni :cry: mondjuk azzal épphogy nem meglépni próbálnék ;) hogy erre eddig nem gondoltam.. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Zotyától ez már szinte vallomás. :lol: :) Kérje meg a kezét! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 :) ;) ;) :P Mi olyan vicces....Mi is mi is akarunk nevetni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts