Tiv. Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Valahogy nem találom viccesnek, ha valaki lebukfencezik a 8méter mély árokba. Elnézésedet kérem :) HA-HA Én nem erre mondtam a viccet. Te azt irtad, tetőre tette. Én hülyültem, a " barát " kifejezésen. Nem irtál semmi konkrét dolgot, csak annyit hogy nem történt személyi sérülés. Ennek fényében nem érzem magam bunkónak. Ugyanis én is tettem már tetőre autót, tudom milyen az. Szintén személyi sérülés nélkül. Igy én kérek elnézést. :lol: HA-HA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Na ezt azért nem hinném. Nagyon becsülöm, nagyon szeretem, de hülyeségeket nem fogok mondani csak azért mert ilyen autóm van. :lol: Akkor nem egyformán értékeljük a dolgokat, de nekem párszor már szemetszurt az astrákról alkotott képed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Imádom az autómat...és emellett tisztában vagyok vele mi jó, és mi nem jó megoldás rajta. Ennyi. Akkor nem egyformán értékeljük a dolgokat, de nekem párszor már szemetszurt az astrákról alkotott képed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Ugyanaz? Osztódott vagy mi? :) Tudod, hogy értem. Én meg tudom, hogy te tudod, hogy hogy értem. Vagy valami hasonló. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Én nem erre mondtam a viccet. Te azt irtad, tetőre tette. Én hülyültem, a " barát " kifejezésen. Nem irtál semmi konkrét dolgot, csak annyit hogy nem történt személyi sérülés. Ennek fényében nem érzem magam bunkónak. Ugyanis én is tettem már tetőre autót, tudom milyen az. Szintén személyi sérülés nélkül. Igy én kérek elnézést. :lol: HA-HA Azt írtam, hogy egy ismerős tetőre tette a gsit. Kérdés volt hogy történt-e szem sérülés. Nem. Erre írtad, hogy megúsztam. Értelme??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Az 1.6os octavia meg odaver simán az astrának sanci, igaz nem GSI nek... de 160tól még igencsak gyorsult, igaz én a legújabb generációval mentem, és a beltéri minőség pedig hajaj..., de igencsak jól éreztem magam benne. Napfénytetőre sajna esélyem sincs facelifttel :D Jah, 1.6 16v, még az 1.4 is :P Szolnoknál a 4-esen úgy elpirított mögülem (órám szerinti) 130-nál 5 személlyel, hogy éppcsak láttam az "1.4 16V" bötűket :P és tuti nem 4-ben nyomta neki mert nem kapcsolt feljebb míg láttam ;) egyébként tegnap volt nálunk egy sofőr cimbi a fél éves Octaviájával, mit ne mondjak az már eléggé "csábító" kivitel :D ;) Zsótihoz meg elmész és ad neked egy olyan napfényest mint az enyémé :P ott eszi a fene már egy jó ideje.. :lol: Valahogy nem találom viccesnek, ha valaki lebukfencezik a 8méter mély árokba. Pedig biztos király lehet :P akárcsak mint 140-nel elszállni egy szántásra meg 130-cal szintén árokba :) :D Bocs de nekem valahogy poén 1-1 ilyen eksön :P ;) volt már részem néhányban.. :cry: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Tudod, hogy értem. Én meg tudom, hogy te tudod, hogy hogy értem. Vagy valami hasonló. :lol: Bajuszkapcsolók is ugyan olyanok, de kár beszélni arrol az autóról, mert az egy vicc, nem pedig autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Imádom az autómat...és emellett tisztában vagyok vele mi jó, és mi nem jó megoldás rajta. Ennyi. Invictus cartárs! Miért írod a hozzászólásaidat az idézet elé? Nem utána kellene? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Tudod, hogy értem. Én meg tudom, hogy te tudod, hogy hogy értem. Vagy valami hasonló. :lol: Ugyanolyan ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 De utána kellene, de a firefox egy ilyen fos. Igyekszem orvosolni a problémát. Invictus cartárs! Miért írod a hozzászólásaidat az idézet elé? Nem utána kellene? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Invictus cartárs! Miért írod a hozzászólásaidat az idézet elé? Nem utána kellene? :lol: írta, hogy a rókája beteg, és nem tudja utána írni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 írta, hogy a rókája beteg, és nem tudja utána írni. Van benne répa? :lol: :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 De utána kellene, de a firefox egy ilyen fos. Igyekszem orvosolni a problémát. Akkor tessék orvosolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Akkor tessék orvosolni :) Már megtettem...Istenem mennyire jó érzés normálisan kommentelni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Akkor nem egyformán értékeljük a dolgokat, de nekem párszor már szemetszurt az astrákról alkotott képed. Amúgy ha nem gondolnám korrekt autónak, akkor nem ilyet vettem volna. ;) Jah, 1.6 16v, még az 1.4 is ;) Szolnoknál a 4-esen úgy elpirított mögülem (órám szerinti) 130-nál 5 személlyel, hogy éppcsak láttam az "1.4 16V" bötűket :lol: és tuti nem 4-ben nyomta neki mert nem kapcsolt feljebb míg láttam Nincs ebben semmi extra. Egy rövid váltó csodákra képes. :) Szerk: rövidebb végáttétellel gond nélkül lehetne ezekkel is tartani a tempót. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Már megtettem...Istenem mennyire jó érzés normálisan kommentelni. :lol: Nah, örülök neki.. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Azt írtam, hogy egy ismerős tetőre tette a gsit. Kérdés volt hogy történt-e szem sérülés. Nem. Erre írtad, hogy megúsztam. Értelme??? Semmi. Igazad van. De többen is értik. Sajnálom hogy te nem. De ennyi erővel a hozzászólások felének nincs semmi értelme. Pl. ennek. Ugyanaz? Osztódott vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 írta, hogy a rókája beteg, és nem tudja utána írni. Jaaaa! Visszaolvasási betegségem van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Semmi. Igazad van. De többen is értik. Sajnálom hogy te nem. De ennyi erővel a hozzászólások felének nincs semmi értelme. Pl. ennek. Ugyanaz? Osztódott vagy mi? Ebben a kommentben, egy rossz szóhasználatra hívtam fel a figyelmet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 :lol: :) B+, nyelvtanóra van megint.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Ez van ha ennyi kandúr egy helyen beszélget....néha egy kis szóváltás kell, mert tiszta unalom lenne az egyéb csevej topic :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 :lol: :) B+, nyelvtanóra van megint.. Neem, csak csipkelődés, mert nem értékeltem a viccet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Ez van ha ennyi kandúr egy helyen beszélget... :P Ez alapján nem ártana néhány hölgyike :P :lol: ;) ;) igaz én csak halkuljak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Mondjuk Dita? :lol: És egy pár barátnője :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Mondjuk Dita? :lol: És egy pár barátnője ;) Jaja hiányolom én is, mikor meg megjön beszól nekem, én vissza aztán öri hari :) és a G astra felniről valaki valamit?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts