zotya975 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 3.24-től. :lol: http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/biki...kozben/2146147/ Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 A férj megy hazafelé, és már messziről kiabál : - Asszony öltözz gyorsan, ötösöm van a lottón ! - És mit vegyek fel Apucikám ? Kérdi a feleség. - Az mindegy, csak TAKARODJ !!!!! Bocsi ezt muszáj volt :lol::lol::) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Az egyik legszebben sikerült Opel. :lol: Nekem legalábbis nagyon tetszik. Ez volt az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Ez volt az? Nem pont ez, de a Monza, mint olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Az miért van, hogyha hozzászólást írok, a Firefox nem engedi áthelyezni a kurzort? Mellesleg a kurzor nem is látszik, kijelölni és törölni sem tudok, csak egyenként, kib@szott idegesítő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Az miért van, hogyha hozzászólást írok, a Firefox nem engedi áthelyezni a kurzort? Mellesleg a kurzor nem is látszik, kijelölni és törölni sem tudok, csak egyenként, kib@szott idegesítő. Ezt én is szoktam tapasztalni. Engem is idegesít. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Az miért van, hogyha hozzászólást írok, a Firefox nem engedi áthelyezni a kurzort? Mellesleg a kurzor nem is látszik, kijelölni és törölni sem tudok, csak egyenként, kib@szott idegesítő. Nekem is előfordul néha. Olyankor "róka" bezár - újraindit és szokott működni, ha jól emlékszem(már régebben történt) ....de az is lehet, hogy csak a gép újrainditásakkor lett megint jó!? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 De most is. Nem tudom az idézés után helyezni a kurzort, hiába kattintok oda. És hiába nyomok restartot. Ezt én is szoktam tapasztalni. Engem is idegesít. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Használj operat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Ezt én is szoktam tapasztalni. Engem is idegesít. :lol: Nekem meg olyan szokott lenni, hogy amikor átolvasom a hsz-em elküldés előtt aztán belejavítok, akkor az írt betűk nem tolják arrébb a mögöttük lévőket, hanem arra írok rá. Ha szóközzel akarok helyet csinálni az is törli maga mögött a betűket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Nekem meg olyan szokott lenni, hogy amikor átolvasom a hsz-em elküldés előtt aztán belejavítok, akkor az írt betűk nem tolják arrébb a mögöttük lévőket, hanem arra írok rá. Ha szóközzel akarok helyet csinálni az is törli maga mögött a betűket. :lol: Mert biztosan mellényúlsz a billentyűknek és megnyomod az "insert" gombot...olyankor nyomd meg újra és aztán már jól kéne működnie.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Mert biztosan mellényúlsz a billentyűknek és megnyomod az "insert" gombot...olyankor nyomd meg újra és aztán már jól kéne működnie.. Melyik az? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Amelyikre az van írva, hogy "INSERT". Melyik az? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Amelyikre az van írva, hogy "INSERT". Ja most látom, nem is tudtam, hogy ilyenem is van, kösz! :) Klikk ide! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Amelyikre az van írva, hogy "INSERT". Ez ütött :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Ez ütött :) ;) ;) Az ilyenre szoktam azt mondani, hogy egyszer majd jót fogok röhögni rajta. :P Valaki szerint már most is vicces. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Az ilyenre szoktam azt mondani, hogy egyszer majd jót fogok röhögni rajta. :cry: Valaki szerint már most is vicces. :lol: Olyan szintű párbeszéld volt, mint kb ez: Melyik a bejárat? Amelyikre az van írva, hogy BEJÁRAT!! ;) :P :P ;) :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Olyan szintű párbeszéld volt, mint kb ez: Melyik a bejárat? Amelyikre az van írva, hogy BEJÁRAT!! ;) ;) :P :P :lol: :) Jóvanna, sose használtam azt a gombot, illetve használtam, csak nem tudtam róla. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Az miért van, hogyha hozzászólást írok, a Firefox nem engedi áthelyezni a kurzort? Mellesleg a kurzor nem is látszik, kijelölni és törölni sem tudok, csak egyenként, kib@szott idegesítő. 3.6-os verzió? :lol: Nálam az csinált érdekes dolgokat :) downgrade v3.5.8 és király.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Egyébként tényleg a 3.6 frissítés óta van. :lol: 3.6-os verzió? :) Nálam az csinált érdekes dolgokat ;) downgrade v3.5.8 és király.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Egyébként tényleg a 3.6 frissítés óta van. :) Nekem tegnap óta csinált rondaságokat ;) furcsa megjelenítés pl citromail, iwiw :lol: downgrade-lj ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 3.6-os verzió? ;) Nálam az csinált érdekes dolgokat :P downgrade v3.5.8 és király.. ;) Egyébként tényleg a 3.6 frissítés óta van. ;) :lol: ..még jó, hogy én nem engedtem frissiteni - gondoltam, majd később mert most nem volt kedvem hozzá - de úgy látom ezek után, hogy nem is fogom hagyni! :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 :lol: ..még jó, hogy én nem engedtem frissiteni - gondoltam, majd később mert most nem volt kedvem hozzá - de úgy látom ezek után, hogy nem is fogom hagyni! ;) :) Vétek lenne :P hagyd meg a 3.5.x-es legfrissebb verzión.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 firefox gagyi lett. régen én is azt használtam de ez az új ie win7en tökéletes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Nem pont ez, de a Monza, mint olyan. Mármint arra gondoltam, amiről beszéltetek itt, az erdei. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts