mélykék76 Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 ....Fél karomat oda adnám annak aki küldene nekem olyan Astra Gsi képeket amelyeken a kb 2001-es design látható! A szokásos fehér alap és az oldalán a sárga cikcakossan kedődik.... tudjátok melyiket mondom.... Melyik karodat nyírbáljuk meg ? Válasssszzzz :):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 ...Most így Én sem vágom, melyikre gondolsz.... TE sem tudod ? Ajaj, akkor már nagy baj lehet :) Mr. Opel Versenyző :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2004 Gabi változtatni kellene az aláírásodon! Jelen pillanatban nagyon bátornak kell lenned ugyanis 1LE-d sincs! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Laci4! Jól vágod a témát, arról van szó. :) Mélykék! Ez Vauxhall ótó, de lehetséges hogy erre gondol Opelka. Egyébként OPC Astra volt gyári színekben abban az időben, mint amilyen most a Hadikéknak van, csak nekik kék saját színben tündököl. :D Tomi! De van, csak most téli pihenőt kaptak a lovak. :? Most sok bátorságra van szükségem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Sziasztok. Igy jár aki a stefánián akar megfordulni.Egyébként keresek balos fényszórót Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 részvétem Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Köszi. Mondjuk annyira nem gáz, most néztem meg jobban, úgy néz ki a sárvédő alatt nem igen sérült semmi, kivéve a futóművet. Kicsit másképp áll a kormány, de csak annyi, mert nem húz semerre. Sárvédőm van, indexem van, már csak lámpa kéne+díszrács. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2004 Gabi Mélykék képén mióta van Vauxhall? Még a rendszám is német na meg az emblémát is jól látni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2004 Találtam ilyet is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2004 Vagy ez. Egy S1600-os Astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2004 Lenne egy kérdésem és ha ok akkor kérésem! Van egy Pdf 6 oldals OPC katalógusom van valaki akinek szinesnyomtatója van ki kéne nyomtatni! Ha és elválalja akkor előre is köszönöm! El tudom küldeni emilben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Lenne egy kérdésem és ha ok akkor kérésem! Van egy Pdf 6 oldals OPC katalógusom van valaki akinek szinesnyomtatója van ki kéne nyomtatni! Ha és elválalja akkor előre is köszönöm! El tudom küldeni emilben! Jöhet Tomi, csak annyi a suxx, hogyan jut L hozzád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 ....Ez Vauxhall ótó, de lehetséges hogy erre gondol Opelka....Ha az Vauxhall, akkor ez mi ? Opel ? :wink: Egyébként OPC Astra volt gyári színekben abban az időben, mint amilyen most a Hadikéknak van, csak nekik kék saját színben tündököl. :) Elég gyárinak tűnik ez fényezés. Ha minden igaz, akkor neki Opel Astra Kit Car a polgári neve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Gabi Mélykék képén mióta van Vauxhall? Még a rendszám is német na meg az emblémát is jól látni! Helyes a bőgés oroszlán ! :) Azt már nem is említem, hogy melyik oldalon van a kormány :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2004 Na ja Gabibácsinak nem csak lójerőt kő növelni de a tisztánlátást is kell tuningolni! Úr isten és ő versenyzik. Na mindeggy ha ott leszek a pálya szélén és ő jön majd még messsssszebbbbbb állok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2004 Aztec Pl holnap az évzárón? Nem bp-i vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Aztec Pl holnap az évzárón? Nem bp-i vagy? bp-i vaok, de évadzáró nem jáccik, mert dolgozunk :) és jó messze leszünk pesttől :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Na ja Gabibácsinak nem csak lójerőt kő növelni de a tisztánlátást is kell tuningolni! Úr isten és ő versenyzik. Na mindeggy ha ott leszek a pálya szélén és ő jön majd még messsssszebbbbbb állok! Óóóóóóóóóóóó inkább közlebb kell menni. Verseny közben Gabi mindig meg szokott állni ott, ahol szemléljük a versenyt. Dumcsizunk kicsit, megkérdezi, hogy jól ment-e eddig, ha hívja a természet, akkor kulcsot is nálunk szokta hagyni :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2004 Mindeggy elküldöm és majd Lurdy talin vagy akárhol talizunk! Mire küldjem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Mindeggy elküldöm és majd Lurdy talin vagy akárhol talizunk! Mire küldjem? mire 3at számolok :) mailto:gergely.finfera@siemens.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2004 Tudtam, hogy nem hagyod ki! Küldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Tudtam, hogy nem hagyod ki! Küldöm. oks már megvan :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Sziasztok. Tudom késön szólok biztositás témába de aki még nem döntötte el hogy hova menjen annak tudok 1 elég jó ajánlatot ha felhivtok vagy irtok 1 emilt.Példának okáért én tavaly 25-öt fizetem jövöre 9-et 8) Nem mindegy azt gondolom, persze csak opel hivöknek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Szabadna volt megjegyeznem, hogy BENNE VAGYUNK AZ AUTÓIPIAC C. ÚJSÁGBAN!!!!!! Tudom, hogy a cikkek, amik benne vannak elolvashatók a vezess.hu-n, de vannak dolgok, amikben régimódi vagyok.Ennyi nekem is kijár. Amúgy csodálkoztam már, hogy benne voltak már a fordfócusosok, az ignisesek, meg mindenki más, de mi még nem.Hát megtört a jég! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 No akkor a tisztánlátás végett... Feladat: Nézzétek meg Mélykék első belinkelt képén az Astra első lökösét. Meg nézzétek meg azon a képen, amin láthatóan egy piros-fehér Vauxhall van... Ilyen lököst csak a Vauxhall rakott a gyári autóira. A Tomi által linkelt képeken valóban 100%-ig német Opel versenycangák vannak. El tudom képzelni, hogy a legelső képen egy Európába "honosított" Vauxhall van, jobbkormánnyal, Opel jellel, ugyanis egy időben az Opel nem adott ki gyári versenycangát, csak a Vauxhall. Bár még Én sem láttam olyat, hogy az Opel jelet rárakták volna egy Vauxhallra. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts