dita Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Ez biztos? :lol: ;) ;) :P (Tényleg, Edit, ez a vasárnap ez a múlt vasárnap2 lenne, vagy ez egy külön dolog? :P ) Nézd már... Fiatalabbak és mégse jobb a memóriájuk. :) ;) Pont Ti voltatok ketten akik mondtátok, hogy jobb a következő hétvége, mert Te Dáwid szülinapozol, Ádám meg tanul... ;) Még Zolinak is megírtam. Bár Ő ezt úgyis lefogja tagadni, ahogy én ismerem.:cry: Szerintem hagyjuk, most már úgy döntöttem, én nem érek rá. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Nézd már... Fiatalabbak és mégse jobb a memóriájuk. :lol: :) Pont Ti voltatok ketten akik mondtátok, hogy jobb a következő hétvége, mert Te Dáwid szülinapozol, Ádám meg tanul... ;) Még Zolinak is megírtam. Bár Ő ezt úgyis lefogja tagadni, ahogy én ismerem.;) Szerintem hagyjuk, most már úgy döntöttem, én nem érek rá. :P :P ;) Olvastam amit írtál. 5zht írok a köv 2hétben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Olvastam amit írtál. 5zht írok a köv 2hétben... Reménytelen pasik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Reménytelen pasik... ;) Csak a helyzet ne legyen az :P :) ;) Nálunk is esegetik a haw tegnap éjszaka óta :lol: de attól még viszik az aszfaltot a bringástársaknak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Hy! Jó rég jártam erre.... ;) Edit! Bocsi, hogy nem válaszoltam...most jött fizetés... :lol: este 9 után leszek msnen! Remélem leszel, és beszélgetünk :P Tudod... :) ;) Egy kérdés! Mindenkinél a duda csak gyújtásra működik? Mert nekem igen! :P nekem is Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Hy! Jó rég jártam erre.... :P Edit! Bocsi, hogy nem válaszoltam...most jött fizetés... :) este 9 után leszek msnen! Remélem leszel, és beszélgetünk ;) Tudod... ;) :P Már nagyon hiányoztál ám! :lol: Semmi baj, este kereslek msn-en. :cry: Én is még mindig... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Hy! Jó rég jártam erre.... ;) Edit! Bocsi, hogy nem válaszoltam...most jött fizetés... ;) este 9 után leszek msnen! Remélem leszel, és beszélgetünk ;) Tudod... ;) :cry: Már nagyon hiányoztál ám! :lol: Semmi baj, este kereslek msn-en. :D Én is még mindig... :P Get a room :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Get a room :lol: :P :) ;) ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Itt is jó idő van, meglátszik elszoktam a hótól, reggel 40-nél enyhe kanyarban megcsúsztam, de nem volt vészes, csak éreztem hogy megindul a fara, ellenkormány aztán gó tovább. Megcopatott a manus aki hozta volna a hegesztőt, nem indult el a hó miatt (2centi :lol: ) meg le volt merülve a telefonja, egész nap hívogattam, mire felvette. Azt mondj jövő hét elején tudja idehozni, pedig pont meg tudtam volna csinálni a hosszú hétvégén. :) Hómunkások. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Get a room :lol: :P LOOOL :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Get a room :lol: :) Vagyok olyan hülye, hogy nem tudok angolul. A "room" még megvan, de a "get" nem világos, bár vannak sejtéseim. Mégis megoszthatnád a kevésbé tanultakkal is mit jelent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Vagyok olyan hülye, hogy nem tudok angolul. A "room" még megvan, de a "get" nem világos, bár vannak sejtéseim. Mégis megoszthatnád a kevésbé tanultakkal is mit jelent. Azt jelenti, hogy irigykedik, szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Helló. Tudja valaki hogy lehet a bc-t nullázni átlag fogyasztás? Milen gomb kombinációval lehet le nullázni?:lol: Esetleg sarulevétellel?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Helló. Tudja valaki hogy lehet a bc-t nullázni átlag fogyasztás? Milen gomb kombinációval lehet le nullázni? :lol: Esetleg sarulevétellel? :) Settel odalépteted, aztán reset hosszan.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Azt jelenti, hogy irigykedik, szerintem. :P Kezdem azt hinni én is. ;) Mostanában állandóan "húzogatja a hajam", mint az oviban... :lol: Spzoli, miért nem mondtad, hogy szeretsz??? :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Kezdem azt hinni én is. ;) Mostanában állandóan "húzogatja a hajam", mint az oviban... :lol: Spzoli, miért nem mondtad, hogy szeretsz??? :) ;) Ezen a hajhuzogatáson mindenki átesett? Azt hittem csak nekem voltak ilyen kirohanásaim az oviba. :P De most próbálja valaki visszaadni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Settel odalépteted, aztán reset hosszan.. Kössz. Eddig olyan semmit mondó volt az S-R gomb:D de mostmár akkor tudom mire való.:lol: Mást is lehet nullázni? vagy valamit alkotni vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Vagyok olyan hülye, hogy nem tudok angolul. A "room" még megvan, de a "get" nem világos, bár vannak sejtéseim. Mégis megoszthatnád a kevésbé tanultakkal is mit jelent. Azt jelenti, hogy irigykedik, szerintem. :lol: webforditasponthu, sztakiponthu. Annyira nem bonyolult kijelentés. Zotya, nem nyert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Kössz. Eddig olyan semmit mondó volt az S-R gomb:D de mostmár akkor tudom mire való. :lol: Mást is lehet nullázni? vagy valamit alkotni vele? Igen. Átlegsebességet, stoppert... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 webforditasponthu, sztakiponthu. Annyira nem bonyolult kijelentés. Zotya, nem nyert. Próbáltam, csak egy csomó egymástól teljesen különböző jelentést ír rá. Mondjuk ennyi erővel le is írhattad volna, de így már nem is érdekel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 1.4 fapad. :lol: Milyen csúnya szó! :) ;) egynégy csirke jobban tetszik? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaben1 Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Sziasztok!Egy kis segítséget kérnék. 2000-es évj f astrám van kombi 1.4 8 szelep Ennek a hátsó hídja helyett szeretnék beletenni,egy 96-os évj asra f hátsó hidját ami nem kombi. Egyforma a kettő?Beletehetem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 egynégy csirke jobban tetszik? :lol: Egy fokkal. :) Most nézem a forgalmiban nekem GL-van. Egyszer valaki belinkelt egy táblázatot a betük jelentéséről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Egy fokkal. :lol: Most nézem a forgalmiban nekem GL-van. Egyszer valaki belinkelt egy táblázatot a betük jelentéséről. Az nem táblázat volt, hanem a gyikba írtam sk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 egynégy csirke jobban tetszik? ;) A "light chic" menőbb.. :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts