aztec Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Anti lehet, hogy mégse volt sok az 50 az angyali szemekért :shock: :?: :?: :?: http://carstyling.hu/alkatresz_shower.php?...16&show_tipus=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Hát én avval nagyoon is tisztában vagyok... :wink: Múlt héten Mélykékkel beugrottunk az Auto-Sun-ba... A kis .... elkezdett gizdázni, hogy van náluk angel-eye lámpicsku... Megkérdezem mondom kiváncsiságból hogy mennyi... 98.000 HUF!!! Erre én :) :) :D , mondtam hogy már van.. És amikor megtudta az árát is majdnem leesett a székröl... :shock: Teljesen fel volt háborodva hogy még ök is sokkal drágábban kapják ennél... :wink: Végre sikerült kiidegelni azt a kis humorzsákot... :D :P Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 a kis törpe volt aki porrá gyúrta magát az utóbbi ídőben? azt bírom benne, ha 100K huf alatt vásárolsz, akkor sanda mosoly, ha ott hagysz rakat lé, akkor ugrál segítőkész, spanoskodik... ESK rosszabb mint a kutyám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Hát úgy kezdödött, hogy bementünk az Istivel hogy nézünk nekem antennát, mivel hogy ugye valaki magáévá tette... Nem találtam szimpatikus darabot, ezért elindultunk kifelé... Mire a kis ... : Ennyi volt??? :wink: És közben mosolyog... Ekkor jött az ötlet, hogy elszomorítom... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2004 Kurgyis mester csinált egy autót és tessék ez a vége! Hátterekkel foglalkozó oldalon találtam. http://carwallpapers.hu/wallpaper/cars_and...heels/sorozat3/ Na mindeggy nem megy a link felrakás de nézzétek meg a link alapján megtaláljátok ugyan azok a menük is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Tomi ha megkérlek oda tudod adni az epécé cd-t Antinak az évadzárón, mert valószínűleg nem leszek! Csere cd-t meg küldök vele és megkérem, hogy bonyolítsa le az üzletet!??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2004 OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Very thx ha nagy leszek meghálálom :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 www.chicksonwheels.hu Nem csak egy ismerős autót láthatsz ott... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2004 Miért a lányt is ismernem kéne? Meg most látom a roncsod is ott van! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Sajnos más a program, ilyenkor családi szervezésű események vannak, egymás után több is, a vasárnapom talán még szabad. És ha Gábor is ráér akkor őt fogom meglátogatni, persze ez időjárás függő is. Te tudod, de évadzáró 1 évben egyszer van, szombat meg minden hétvégén :wink: Vasárnap megyünk megszemlélni a Mikulás Rallye-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 Gepard! Jaja, ha sikerül, akkor vasárnap lent leszünk Veszprémben! :) Viszont azt megígérhetem, hogy ha szombaton du feljössz, úgy 3-fél4 körül, akkor megcsináljuk a beépítést, és akkor legalább lesz alkalmad jönni a bulira is. Jól hangzik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 Hm... http://index.hu/gazdasag/vilag/opel041124/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 Hm... http://index.hu/gazdasag/vilag/opel041124/ már be lett linkelve :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 már be lett linkelve :wink: Ez egy másik cikk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 Ez egy másik cikk az imént megkérdeztem 1ik kereskedőnket itthon és asszongya fals a hír :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Tegnap este történt: Friss lányismerőssel (gimnazista korában fotómodell, most inkább plázacica, de elég jól néz ki, viszont műszaki érzék 0) mentünk valahova az astrámmal. Egy helyen hogy, hogy nem, indulásból be kellett előznöm egy sort a kanyarodósávról. Utána aszongya a csaj nagy meglepve: - Jujj, ez valami sportkocsi? Jobban megy mint a volt barátom béemvéje - Miért, milyen béemvéje van? - Z3-as... Kábé így érezhetik magukat a nők, amikor észreveszed az új hajukat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 IQBéla! És megvolt utána a csaj? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Jujj de indiszkrét vagy Gábor! :) :) A cucc számát ne küldd smsben, mert nem jó a telefon.... Küldd püben! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelka Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Sziasztok! Fél karomat oda adnám annak aki küldene nekem olyan Astra Gsi képeket amelyeken a kb 2001-es design látható! A szokásos fehér alap és az oldalán a sárga cikcakossan kedődik.... tudjátok melyiket mondom... Sajna a 2004-es design már naon más és az nem tetszik annyira , a fényező meg csak fotó alapján tudja elképzelni... A címem : gmopelka@freemail.hu vagy opelka_7@hotmail.com ez az msn címem is! Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Jujj de indiszkrét vagy Gábor! :) :) No jó, én meg őszinte leszek: NEM. De nem halok utána. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 ...olyan Astra Gsi képeket amelyeken a kb 2001-es design látható... Volt 2001-es gsi astra?! Én még nem hallottam róla. Igaz, én műveletlen vagyok... :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Opelka! Most így Én sem vágom, melyikre gondolsz... IQBéla! Ha egy csaj elkezdi dícsérni a kocsid, az akar valamit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 öö. nem vmi verseny(idény)festésröl lehet itt szóó? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts