zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Talán elnézőek lesznek az én kedvemért :lol: Belinkelnéd még egyszer? Végülis nem sok minden látszik rajta a kuszaságon kívül: Úgy csináltam, hogy megkerestem a kapcsolási rajzon a bekötést. Ugye adva van a két tükör 5-5-vezetékkel, a gomb 9 vezetékkel, a relé 4-el meg a táp, és a test. A rajzon minden drótot egy színkóddal jelölnek, és ha megnézed a bontot cuccokat azokon is ugyanazok a színek vannak. Már csak össze kellett kötni pölö a tükör barnáját azzal amihez vezetett a vonal a rajzon. Szépen sorban, mindegyik megy valahova, csak elsőre bonyolult. Mondjuk én csak egyszínű vezetékkel dolgoztam, ezért meg kellett őket jelölnöm, de aztán minden működött elsőre. Először befűztem mindent a két ajtóátvezetőn keresztül, meg tt a műszerfalon, aztán szépen a színeknek megfelelően összekötötem őket. Ugye csatim nem volt, levágtam a tükrökről , gombról mindet, és forrasztottam őket. Annyi a hátrány, hogy nem tudom levenni az ajtókárpitot, mert össze van forrasztva a gomb a tükörrel. A végén a kis háromszög helyén hoztam ki mindent, majd forrasztás után leszigeteltem, és szépen betűrtem az ajtóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Végülis nem sok minden látszik rajta a kuszaságon kívül: http://kep.ivpicture.hu/325438.jpg Úgy csináltam, hogy megkerestem a kapcsolási rajzon a bekötést. Ugye adva van a két tükör 5-5-vezetékkel, a gomb 9 vezetékkel, a relé 4-el meg a táp, és a test. A rajzon minden drótot egy színkóddal jelölnek, és ha megnézed a bontot cuccokat azokon is ugyanazok a színek vannak. Már csak össze kellett kötni pölö a tükör barnáját azzal amihez vezetett a vonal a rajzon. Szépen sorban, mindegyik megy valahova, csak elsőre bonyolult. Mondjuk én csak egyszínű vezetékkel dolgoztam, ezért meg kellett őket jelölnöm, de aztán minden működött elsőre. Először befűztem mindent a két ajtóátvezetőn keresztül, meg tt a műszerfalon, aztán szépen a színeknek megfelelően összekötötem őket. Ugye csatim nem volt, levágtam a tükrökről , gombról mindet, és forrasztottam őket. Annyi a hátrány, hogy nem tudom levenni az ajtókárpitot, mert össze van forrasztva a gomb a tükörrel. A végén a kis háromszög helyén hoztam ki mindent, majd forrasztás után leszigeteltem, és szépen betűrtem az ajtóba. Mondjuk hogy értem. Kapcsolási rajzot honnan tudok letölteni/szerezni? A tükörfűtést hogyan csináltad meg? Gyárilag a hátsóablakfűtés kapcsolójával indítod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Mondjuk hogy értem. Kapcsolási rajzot honnan tudok letölteni/szerezni? A tükörfűtést hogyan csináltad meg? Gyárilag a hátsóablakfűtés kapcsolójával indítod. http://www.vectra16v.com/slp/slp_astra_f_mj97.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 http://www.vectra16v.com/slp/slp_astra_f_mj97.pdf Őőő itt kell keresnem a kapcsolási rajzot? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Őőő itt kell keresnem a kapcsolási rajzot? :lol: :) ott vhol, a fűtéshez meg van egy külön gombocska, ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Őőő itt kell keresnem a kapcsolási rajzot? :lol: :) Valamiért nem jók a honlapra mutató linkek...másold a linket, és illeszd be a böngészőbe és akkor működni fog. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Mondjuk hogy értem. Kapcsolási rajzot honnan tudok letölteni/szerezni? A tükörfűtést hogyan csináltad meg? Gyárilag a hátsóablakfűtés kapcsolójával indítod. A tükörfűtésnak az tükörállító gombban van egy kis kapcsoló. A rajzal kapcsolatban pü-megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Mondjuk hogy értem. Kapcsolási rajzot honnan tudok letölteni/szerezni? A tükörfűtést hogyan csináltad meg? Gyárilag a hátsóablakfűtés kapcsolójával indítod. Szerintem ha gyárilag kötötte be, akkor a tükörállító gombnál a kis nyomógombbal kapcsolja be (amivel gyárilag is kell), mivel relét is kötött be. (ezen a képen láthatod a kis nyomógombot) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 ott vhol, a fűtéshez meg van egy külön gombocska, ha jól emlékszem. Csak mert nekem ez jelenik meg: És nem beszélni német :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Csak mert nekem ez jelenik meg: És nem beszélni német :lol: Már írtam, hogy másold a linket és illeszd be a böngészőbe, úgy menni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 A tükörfűtésnak az tükörállító gombban van egy kis kapcsoló. A rajzal kapcsolatban pü-megy. Szerintem ha gyárilag kötötte be, akkor a tükörállító gombnál a kis nyomógombbal kapcsolja be (amivel gyárilag is kell), mivel relét is kötött be. (ezen a képen láthatod a kis nyomógombot) Aha már vágom!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Ez véletlenül nem az, nekem "elektromos ablak kapcsolási rajza" néven volt elmentve. (Asszem az Autofitt nevű programból való ;) ) Szerk.: Bocsi, elnéztem, ez az elektromos ablakoké. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Valamiért nem jók a honlapra mutató linkek...másold a linket, és illeszd be a böngészőbe és akkor működni fog. :) Valóban így már mükszik ;) Habár 16 oldal...melyik is az?? Hú de hülyének érzem magam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Valóban így már mükszik :) Habár 16 oldal...melyik is az?? Hú de hülyének érzem magam :lol: 9. oldal közepe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Ez véletlenül nem az, nekem "elektromos ablak kapcsolási rajza" néven volt elmentve. (Asszem az Autofitt nevű programból való ;) ) Szerk.: Bocsi, elnéztem, ez az elektromos ablakoké. :lol: :) Szerintem nem, a tükörnél, ugye van a két tükör, a relé, meg a gomb, az ugye négy alkatrész, ezen meg több van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Szerintem nem, a tükörnél, ugye van a két tükör, a relé, meg a gomb, az ugye négy alkatrész, ezen meg több van. Igaz, nem figyeltem, ez az el. ablakoké... Sorry :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Innen már menni fog...Köszönöm a segítséget mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Nem tudom mennyire gyakori de nekem vannak ilyen kártyák a kocsihoz. Gondoltam megosztom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Nem tudom mennyire gyakori de nekem vannak ilyen kártyák a kocsihoz. Gondoltam megosztom. :lol: Nekem nincsenek, de ezen is el vannak mosódva a számok nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Nem tudom mennyire gyakori de nekem vannak ilyen kártyák a kocsihoz. Gondoltam megosztom. :lol: Igen, ezek járnak a kocsihoz, de nekem sem adták hozzá. Aksi csere alkalmával - mert addig gőzöm sem volt róla - le kellett kéretnem Opeléknél. Kb.17euró volt(anno 500Sk) Jól jön majd pótkulcs kérésnél is, mert azt is szeretnék mivel nem kaptam azt sem, csak az már kicsit komolyabb összeg és most nincs rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Igen, ezek járnak a kocsihoz, de nekem sem adták hozzá. Aksi csere alkalmával - mert addig gőzöm sem volt róla - le kellett kéretnem Opeléknél. Kb.17euró volt(anno 500Sk) Jól jön majd pótkulcs kérésnél is, mert azt is szeretnék mivel nem kaptam azt sem, csak az már kicsit komolyabb összeg és most nincs rá. :lol: Micsodi? Aksicseréhez minek kártya? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Micsodi? Aksicseréhez minek kártya? :lol: Mert nem volt rádióm, vazze! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Mert nem volt rádióm, vazze! :) Jaaaaaaaaaaaaaaa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Micsodi? Aksicseréhez minek kártya? ;) Csalódtam benned Novy! Minden elektromos szerelést úgy kezdenek a könyvben, hogy az akku testkábelét távolítsuk el, ilyenkor a rádió kódját újra meg kell adni. :P :lol: :) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Nem tudom mennyire gyakori de nekem vannak ilyen kártyák a kocsihoz. Gondoltam megosztom. :lol: Nekem is van hozzá, amúgy én is úgy tudom hogy a pótkulcs kéréséhez jól jön..:):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts