Tompecs Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 csakhát ugye az megint + pénz :lol: ... az 1996 után az EU területén forgalomba helyezett autók kérésre átsorolhatóak a 4. osztályba, hiszen elméletileg ettől az időponttól csak EURO-II minősítésű autók kerülhettek forgalomba. ITT minden le van írva részletesen (a lap alja felé van erről szó) Bocsánat, de nem kérésre csinálják az átsorolást, hanem műszaki szemle alkalmával a környezetvédelmi besorolást állapítják meg helyesen, a kérés max annyi lehet, hogy ne foglalkozzanak vele mert téged nem érdekel, de hivatalból minden vizsga állomásnak fel kell kínálnia a lehetőséget neked, mint tulajdonosnak! Én néhány héten belül megyek és elintézem a módosítást, majd beszámolok az ügymenetről és az összegekről!! Ez a '96 01 01 utáni gyártású és forgalomba helyezésű autókra vonatkozik Jól látom, hogy a "kedves vizsgabiztos úr" nem mosta le az előző vizsga "cimkét" hanem csak simán ráragasztotta az újat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Bocsánat, de nem kérésre csinálják az átsorolást, hanem műszaki szemle alkalmával a környezetvédelmi besorolást állapítják meg helyesen, a kérés max annyi lehet, hogy ne foglalkozzanak vele mert téged nem érdekel, de hivatalból minden vizsga állomásnak fel kell kínálnia a lehetőséget neked, mint tulajdonosnak! Én néhány héten belül megyek és elintézem a módosítást, majd beszámolok az ügymenetről és az összegekről!! Ez a '96 01 01 utáni gyártású és forgalomba helyezésű autókra vonatkozik Jól látom, hogy a "kedves vizsgabiztos úr" nem mosta le az előző vizsga "cimkét" hanem csak simán ráragasztotta az újat? van az alatt már 3 réteg is :lol: ;) :P mire észrevettem ráragasztotta, de fene bánja, így is érvényes nem? :) oda sorolják ahova nekik jólesik ;) különösen nem hat meg a dolog, míg hátrányom nem származik belőlle ;) hogy kérésre, vagy nem, azzal kapcsolatban a totalcar dokinál nyújts be panaszt, az ő szavait idéztem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 van az alatt már 3 réteg is :lol: ;) :P mire észrevettem ráragasztotta, de fene bánja, így is érvényes nem? :) oda sorolják ahova nekik jólesik ;) különösen nem hat meg a dolog, míg hátrányom nem származik belőlle ;) hogy kérésre, vagy nem, azzal kapcsolatban a totalcar dokinál nyújts be panaszt, az ő szavait idéztem :P azt az igénytelen lusta vizsgabázist.... majd lesz ha esetleg pesten bevezetik a zónázást, és oda akarsz menni Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 '96 előtti euro2-es motorral szerelt autóknál esély sincs a 4-es kategóriába sorolásra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 azt az igénytelen lusta vizsgabázist.... majd lesz ha esetleg pesten bevezetik a zónázást, és oda akarsz menni akar a fene, amúgy meg megyek a fábiával, vagy a vivaróval ;) nekem hosszú útakra kell a Bivaly, főleg ha kirándulni megy a család romániába a hegyekbe :) amúgy meg a fél ország megszívja majd ezzel, addig meg nem idegeskedek, majd ráérek akkor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 '96 előtti euro2-es motorral szerelt atuknál esély sincs a 4-es kategóriába sorolásra? Legjobb tudomásom szerint nincs, de igazából az én kocsim 97-es és ennek jártam utána és ahogy az NKH-s ember szavaiból kivettem a 96 jan. 1 volt a vízválasztó, de fel kell őket hívni és mindenről korrekten tájékoztatnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Na megjöttem Egerből, engedtek vezetni, el is tévedtünk hazafele Pesten, de nem én voltam a hibás, arra mentem amerre mondták. Meg az autós Mekivel gyűlt meg a bajom, egyszer nem tudtam befér-e a kocsi, gondoltam előregurulok addíg a kis ablakig ahol üldögél a csaj, és megkérdezem befér-e a Peugeot Boxer, de aztán a többiek szóltak hagyjam a picába és kérjek 5 hambit. Hazafele meg elmentem mellette, szóltak forduljak vissza ahol tudok, vissza is fordultam ott ahol már át tudtam ugratni a sövényen, átmentem forgalomban szembe a benzinkúton aztán be a Mekihez. De nem volt jó, mert hiába álltam ahhoz az ablakhoz ahol adják ki a kaját nem tudták mit akarok, mert még nem rendeltem meg. Meg az a Suzukis is tök bunkó volt egész végig villogatott meg dudállt amíg tolattam ki abból a kis utcából, pedig ő már megkapta a kaját. :) Más nem történt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 csakhát ugye az megint + pénz :lol: ... az 1996 után az EU területén forgalomba helyezett autók kérésre átsorolhatóak a 4. osztályba, hiszen elméletileg ettől az időponttól csak EURO-II minősítésű autók kerülhettek forgalomba. ITT minden le van írva részletesen (a lap alja felé van erről szó) Az nem érdekel. Nem szeretném ha megszivatnának majd esetlegesen egy zónázással, hogy a piros vagy fekete plakettos kocsik nem mehetnek pöstre. ;) Enyém bőven ojró kettes. :) '96 előtti euro2-es motorral szerelt atuknál esély sincs a 4-es kategóriába sorolásra? Augusztusban voltál vizsgáztatni, szerintem keresd meg a papírjait. Elméletileg kaptál műszaki adatlapot, amivel be lehet menni okmányirodába, hogy ugyanmá. Neked amúgy is a motor kW miatt módosítanod kéne... Lehet az is helyesen van feltüntetve az adatlapon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Azt ugye a cikk is írja, hogy a 96 utániak átsorolhatóak. És a 96 előttiek?? az enyém 95-ös, ezt is át lehetne sorolni ?? :lol: Elvileg a DTL-ek is EURO 2-esek nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Most már megnyugodhat a társaság, mert modik eldöntötték, hogy nem foglalkozunk az olyan apróságokkal, mint pl. a mondatok nagybetűvel kezdése. Szóval tovább lehet igénytelenkedni, ha ez nektek így jó. Ám aki úgy gondolja, hogy a továbbiakban megtisztel minket azzal, hogy helyesen, igényesen jeleníti meg a hozzászólását, annak mély tisztelettel megköszönöm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Most már megnyugodhat a társaság, mert modik eldöntötték, hogy nem foglalkozunk az olyan apróságokkal, mint pl. a mondatok nagybetűvel kezdése. Szóval tovább lehet igénytelenkedni, ha ez nektek így jó. Ám aki úgy gondolja, hogy a továbbiakban megtisztel minket azzal, hogy helyesen, igényesen jeleníti meg a hozzászólását, annak mély tisztelettel megköszönöm. :lol: Ezt szomorúan hallom. Azt hiszem, ez nem volt túl nagy kérés, hiszen ezt a szabályt tanítják meg jóformán először a suliban, így szinte mindenkitől elvárható lenne. Úgy gondolom, hogy alapvető dolog törekedni a kulturált munkára, és bár nincs mindig tökéletes, a lényeg, hogy törekedjünk erre. A nagybetűs kezdés pedig igazán minimális kérés lett volna. Na mindegy, ha így döntöttek a fórum vezetői, akkor többet én sem fogok senkit emiatt piszkálni, azonban a magam részéről továbbra is igyekszem helyesen, minél ízlésesebb formában megalkotni kommentjeimet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Ezt szomorúan hallom. Azt hiszem, ez nem volt túl nagy kérés, hiszen ezt a szabályt tanítják meg jóformán először a suliban, így szinte mindenkitől elvárható lenne. Úgy gondolom, hogy alapvető dolog törekedni a kulturált munkára, és bár nincs mindig tökéletes, a lényeg, hogy törekedjünk erre. A nagybetűs kezdés pedig igazán minimális kérés lett volna. Na mindegy, ha így döntöttek a fórum vezetői, akkor többet én sem fogok senkit emiatt piszkálni, azonban a magam részéről továbbra is igyekszem helyesen, minél ízlésesebb formában megalkotni kommentjeimet. :lol: Köszönöm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Most már megnyugodhat a társaság, mert modik eldöntötték, hogy nem foglalkozunk az olyan apróságokkal, mint pl. a mondatok nagybetűvel kezdése. Szóval tovább lehet igénytelenkedni, ha ez nektek így jó. Ám aki úgy gondolja, hogy a továbbiakban megtisztel minket azzal, hogy helyesen, igényesen jeleníti meg a hozzászólását, annak mély tisztelettel megköszönöm. :lol: Figyelgettem tegnap óta ezt a helyesírás mizériát, nem akartam kommentálni, mert engem nagyrészt nem érint, bár mint észrevettétek a helyesírásom nagyrészt katasztrofális, (LY-J) ezzel mindíg is gondom volt, ha nem is látszik igyekszem javulni. DE! A mondat kezdete nagy betűve, és az írásjelek használata még nálam is olyan evidens, alap dolog, hogy nem is értem miért kell ezt egyáltalán valakinek szóba hozni. Azt meg, hogy valaki a helyreigazításon még elkezd poénkodni egyenesen szomorú dolognak tartom. Na részemről ennyi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Most már megnyugodhat a társaság, mert modik eldöntötték, hogy nem foglalkozunk az olyan apróságokkal, mint pl. a mondatok nagybetűvel kezdése........ Figyelgettem tegnap óta ezt a helyesírás........ Én is igyekszem helyesen írni. Viszont a tényleges helyesírásom Mozilla nélkül siralmas. Ikertesóm Magyar nyelvtan, irodalom, történelem szakos tanár. A vérében van a helyesírás, és gyerekorom óta mást sem hallok, mint az, hogy tesóm tud helyesen írni, én nem! Iker létemre hogy lehet ez????? Épp ezért, ha pl itt, ahol barátokhoz jövök beszélgetni a típusokról, lazán...és kijavítanak helyesírás miatt, meg tudnák őrülni. Erről már múltkor beszélgetünk, és akkor is érzékenyen érintett a dolog.....De mindezek mellett Hening cartársnak, és Invictus cartársnak maximálisan igaza van, mert nem b@szkodhatjuk a szavakat egymás mögé igénytelen módon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Én is igyekszem helyesen írni. Viszont a tényleges helyesírásom Mozilla nélkül siralmas. Ikertesóm Magyar nyelvtan, irodalom, történelem szakos tanár. A vérében van a helyesírás, és gyerekorom óta mást sem hallok, mint az, hogy tesóm tud helyesen írni, én nem! Iker létemre hogy lehet ez????? Épp ezért, ha pl itt, ahol barátokhoz jövök beszélgetni a típusokról, lazán...és kijavítanak helyesírás miatt, meg tudnák őrülni. Erről már múltkor beszélgetünk, és akkor is érzékenyen érintett a dolog.....De mindezek mellett Hening cartársnak, és Invictus cartársnak maximálisan igaza van, mert nem b@szkodhatjuk a szavakat egymás mögé igénytelen módon :lol: Nem hiszem, hogy egy-két elírás vágta ki a biztosítékot, inkább az, hogy lassan kódfejtőt kell alkalmazni. Nem olyan nagy kérés, hogy mielőtt ráklikkelek a Hozzászól gombra egyszer átolvasom a hsz-emet. És persze van szerkesztés funkció is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Nem hiszem, hogy egy-két elírás vágta ki a biztosítékot, inkább az, hogy lassan kódfejtőt kell alkalmazni. Nem olyan nagy kérés, hogy mielőtt ráklikkelek a Hozzászól gombra egyszer átolvasom a hsz-emet. És persze van szerkesztés funkció is. :lol: Igen ezt én is így gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Én is igyekszem helyesen írni. Viszont a tényleges helyesírásom Mozilla nélkül siralmas. Ikertesóm Magyar nyelvtan, irodalom, történelem szakos tanár. A vérében van a helyesírás, és gyerekorom óta mást sem hallok, mint az, hogy tesóm tud helyesen írni, én nem! Iker létemre hogy lehet ez????? Épp ezért, ha pl itt, ahol barátokhoz jövök beszélgetni a típusokról, lazán...és kijavítanak helyesírás miatt, meg tudnák őrülni. Erről már múltkor beszélgettünk, és akkor is érzékenyen érintett a dolog.....De mindezek mellett Hening cartársnak, és Invictus cartársnak maximálisan igaza van, mert nem b@szkodhatjuk a szavakat egymás mögé igénytelen módon :) Most genyó vagyok? :lol: Egyébként az én írásom javult a legtöbbet, de mégis engem vesznek elő, akár egy vesszőért is... pedig nem szoktam felyezni stb, hát ez van, lesz ez még így se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Most genyó vagyok? ;) Egyébként az én írásom javult a legtöbbet, de mégis engem vesznek elő, akár egy vesszőért is... pedig nem szoktam felyezni stb, hát ez van, lesz ez még így se. Most nehogy ez legyen a téma hetekig, szerintem igaza van a Karcsinak, most nem azért hogy nyaljak ( de tényleg) de leírta azt is, hogy a modik rábólintottak , mindenki úgy ír ahogy akar, vagy tud. Lehet még ragozni? :lol: Belinkeljem engem hányszor bacogattak a "muszáj", meg meg hasonlók miatt? Szeintem kinőttünk már a sértődős korból. Ha nem tetszik add vissza a labdám, és húzzál a homokozómból! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Engem meg se lep, hogy ezt észre se veszik.... bezzeg egy kisbetűvel kezdett mondat... pedig van különbség nem? Nem másra kell mutogatni,hanem végrehajtani azt,amit ezerszer kértem már. Ha ezt nem tudod felfogni,sajnálom,nem az oviban vagyunk már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Addig ment ez a mizéria, hogy lassan már senki sem szól hozzá semmihez. :lol: Tisztára kihalt a fórum, ilyenkor, amikor ráérnék. :) Mindenki próbálja megtenni a tőle telhetőt, hogy mutasson is valahogy a fórumunk (ezt természetesen magamnak is mondom) ;) Úgyis lesz mindíg egy újonnan regisztrált tag, akit csak a válasz érdekel "azonnal" a kérdésére, és nem az, hogy helyesen írjon valamit... az ilyet úgysem fogja meghatni, akármit is mondunk! ;) Mi meg tegyünk kis erőfeszítést, és ne mutogassunk másra. :P Valamint ahogy Zotya is mondta: van szerkesztés funkció, és javítsuk ki a hibáinkat (ha észrevesszük). :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Addig ment ez a mizéria, hogy lassan már senki sem szól hozzá semmihez. :) Tisztára kihalt a fórum, ilyenkor, amikor ráérnék. ;) Mindenki próbálja megtenni a tőle telhetőt, hogy mutasson is valahogy a fórumunk (ezt természetesen magamnak is mondom) ;) Úgyis lesz mindíg egy újonnan regisztrált tag, akit csak a válasz érdekel "azonnal" a kérdésére, és nem az, hogy helyesen írjon valamit... az ilyet úgysem fogja meghatni, akármit is mondunk! :P Mi meg tegyünk kis erőfeszítést, és ne mutogassunk másra. :P Valamint ahogy Zotya is mondta: van szerkesztés funkció, és javítsuk ki a hibáinkat (ha észrevesszük). ;) Én itt vagyok, csak nincs kivel beszélgetni. Még mindíg Co-gépet keresgélek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Én itt vagyok, csak nincs kivel beszélgetni. Még mindíg Co-gépet keresgélek. :lol: Ahhoz sajna nem értek :) ;) :P De ha szeretnél beszélni rólla ?? ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Ahhoz sajna nem értek :lol: ;) ;) De ha szeretnél beszélni rólla ?? :) :P :P Az az igazság, hogy én sem. Csak kitaláltam, hogy veszek egyet, és kihegesztem vele a kocsit, meg még pár dolgot a ház körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Az az igazság, hogy én sem. Csak kitaláltam, hogy veszek egyet, és kihegesztem vele a kocsit, meg még pár dolgot a ház körül. Legutoljára mikor heggesztettem, az öregem eldobatta velem az ócskavasba. ;) :P Utánna 1 hónapig csak azt hallgattam, hogy hogy lehet valamit így elégetni. :lol: :P ;) (arról nem is beszélve, hogy 2 napig alig láttam valamit, úgy begyulladt a szemem. :) ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Addig ment ez a mizéria, hogy lassan már senki sem szól hozzá semmihez. :lol: Tisztára kihalt a fórum, ilyenkor, amikor ráérnék. :) Mindenki próbálja megtenni a tőle telhetőt, hogy mutasson is valahogy a fórumunk (ezt természetesen magamnak is mondom) ;) Úgyis lesz mindíg egy újonnan regisztrált tag, akit csak a válasz érdekel "azonnal" a kérdésére, és nem az, hogy helyesen írjon valamit... az ilyet úgysem fogja meghatni, akármit is mondunk! ;) Mi meg tegyünk kis erőfeszítést, és ne mutogassunk másra. :P Valamint ahogy Zotya is mondta: van szerkesztés funkció, és javítsuk ki a hibáinkat (ha észrevesszük). :P Ha csak azért nem szól hozzá valaki,mert aludt nyelvtanórán...hát nagyon sajnálom.A szabály az,az szabály és mindekire vontakozik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts