aztec Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 de az még jól is mutatna ne viccelj :) csak kiderült, ha cseréljük az orrészt, akkor az fele annyira nem lesz rozsdás... az meg annyit jelent, hogy nehezebb lesz a kocsi!!!!!! és még fizessek is érte :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 mos mé? így van vagy nem így van :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 ....Mondtam Én, hogy jó kis moci ez. :wink:.... Aham. Csak te ne legyél az 5 méteres körzetében és akkor az is marad 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Na-na! Én vagyok az Úristene ezeknek a motoroknak! Csakis a kiválasztott lehet az 5m-es körzetemben... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 ....Pont most beszélgettem egy műszarfalas csávóval, hogy megtudja mennyiért progizza át nekem a Vectra digitet, hogy jól mérjen mindent...A bemutatkozás után ez volt az első kérdése, hogy mennyire állítsuk a km-állást... :roll: :) :) Ha megvan a generál, akkor indulhat nulláról :D Zorro is ezt szerette volna, csak sajna neki nem jött össze :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 ....Én vagyok az Úristene ezeknek a motoroknak!.... Mármint úgy, hogy a motor ezt gondolja : "Úristen megint ez az elvetemült fog kínozni" :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Miért nem??? :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 "Úristen megint ez az elvetemült fog kínozni" De ez olyan, mint amikor elmész masszőrhöz, vagy csontkovácshoz... Amíg gyúr, addig kínszenvedés, viszont utána új embernek érzed magad. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 "Úristen megint ez az elvetemült fog kínozni" De ez olyan, mint amikor elmész masszőrhöz, vagy csontkovácshoz... Amíg gyúr, addig kínszenvedés, viszont utána új embernek érzed magad. :) :) Annyira élvezte az általad eszközölt bevatkozást, hogy beadta a kulcsot 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Jobb napokat Csöpörög a hűtőmből a fagyálló. A tetejénél, illetve, ha szemben állunk a kocsival, bal kéz felé, az élénél. Lehelt ezzel vmit csinálni, vagy kuka, és új? Egy szerelő azt mondta erégebben, hogy nem lehet javítani, mert műanyag, vagy mivan. Astra, 1993, de a hűtő cseréve volt, mert az elejét törték. Kábé 96-os lehet ez most. Megnyugtató hozzászólásokat előre is köszönök. S Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Pííísta! Előfordul egy versenyautónál... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Előfordul egy versenyautónál... :) Mondanál még 1 versenyautót, ami hosszas tuningolást követően, kevesebb ménes van a motorban, mint a gyári érték ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Habár nem versenyautó, de 2-t tudok... Sonique ecotec c20xe-je...136 LE :wink: Na meg az enyim se sámli... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Sonique ecotec c20xe-je...136 LE :wink: Sonique mit is tuningolt a motoron ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Tudtam., hogy belekötsz... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Tudtam., hogy belekötsz... :) :) Akkor miért nem kíméled magad ? Tartalékolhatnád az erődet mondjuk a lakásfelújításra + a szombati pakolásra :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 A kukába kéne kib@szni az összes autót... Csíkozott az ablaktörlőm. Vettem új ósán gazdaságos ablaktörlőgumit. Felraktam. Most pattog, és egy két helyet érintetlenül hagy... Hogy rohadjon meg. Tudtok megoldást...? Kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Hogy rohadjon meg. Tudtok megoldást...? Kösz ne lepődj meg ha gagyit veszel és sz@r minőséget kapsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 ....Most pattog, és egy két helyet érintetlenül hagy....Mivan ? :) Nincs szélvédőd, azért hagy két helyen érintetlenül ? :):D Hogy rohadjon meg. Tudtok megoldást...? Kösz Legközelebb vegyél Champion lapátokat :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Champion vagy Valeo lapátokat kell venni! 3000 HUF, de legalább frankó minőséget kapsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 A lényeg az, hogy olyan lapátot vegyél, ami legalább 6 ponton fogja a pengét. (gyári, Champion stb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 @Béla! Mijé nem olvasod el amiket írogatunk a kókány topikba és tsai.... ezek a költség és brifkó kímélős cuccok vagy szarok és vehetsz helyette másikat vagy tiszavirágéletűek... dis iz dah real LIFE :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Anno én is inkább valeokat vettem ,ami pedig még használható volt az első kettőből, abból az egyiket hátra raktam.Előtte próbálkoztam csak gumival, de finoman szólva is nem jött be.Ezen szvsz. nem érdemes spórolni. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts