invictus Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Csúnya lesz (tőlem is) de úgy néz ki lehet az fog vigyorogni az astra alatt :lol: :) VW felni? Milyen fajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 VW felni? Milyen fajta? Van jónéhány fajta egy cimborámnak ócsóért, 4x100 14" -persze látni kell.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Qva kupak :) nem adok 6-ot érte, egy plusz garnitúrát meg nem fogok venni csak amiatt.. Nekem mondjuk van 4 olyan kupakom. Csak megvan hozzá a felgen is. Nem akarsz esetleg másikat venni??? Van eladó Weller Mattig garnitúrám. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Érdekes dologra lettem figyelmes: küldtek mailt, hogy Astra Classic III. (ezt még szoknom kell) 3 milláért. Na mondom megnézem mit kínálnak annyiért, az árlista szerint még mindig 3,7-nél kezdődik. Mondom akkor erről ennyit. Gondoltam megnézem a németeknél mi a helyzet. Hát ők már konkrétan nem árulnak 5 ajtós H Astrát, csak Caravant. Nálunk meg még G Astrát is lehet találni a szalonban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Ennyit enged az ESP. Volt egy hosszabb is meg nyitottabb szögü de a haver elbénázta a videózást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Ennyit enged az ESP. Volt egy hosszabb is meg nyitottabb szögü de a haver elbénázta a videózást. :) :lol: A meglepetés videó mínusz hányban volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Van még pár ilyen: "beton talpFA", "réz körACÉL" és hasonlók. :) ;) ja ilyen még a tömör cső is ;) Van jónéhány fajta egy cimborámnak ócsóért, 4x100 14" -persze látni kell.. :lol: ki az a cimbora, és hol van, mert nekem is kellene egy garnitúra 14es. egyébként az a bbs felni, ami nekem volt, eredetileg W, Audi, és pont passzolt a közepe :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 :lol: A meglepetés videó mínusz hányban volt? -2 van csak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 -2 van csak. :lol: És mi volt a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 És mi volt a gond? Az, hogy az ESP 30 fölött ünneprontó tud lenni. 30 alatt lehet csak mókuskodni, abból meg nem futotta hosszabbra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Az, hogy az ESP 30 fölött ünneprontó tud lenni. 30 alatt lehet csak mókuskodni, abból meg nem futotta hosszabbra. :lol: Várj csak, én arra a "meglepetés" videóra gondoltam, amikor nem indult a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Várj csak, én arra a "meglepetés" videóra gondoltam, amikor nem indult a gép. :) Jaaaaaa. Az kettő darab -20 éjszaka után volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 ;) Jaaaaaa. Az kettő darab -20 éjszaka után volt. :lol: Így már vili ;) De ESP kikapcsolható, vagy nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Így már vili ;) De ESP kikapcsolható, vagy nem :lol: Esetleg Zotya tudja kikapcsolni. :) Nincs SPORT gombom, ezért nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Esetleg Zotya tudja kikapcsolni. :lol: Nincs SPORT gombom, ezért nem tudom. Vágj valahova egy lyukat, aztán tegyél be egy sport feliratú gombot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Meglett a műszaki :lol: fekete plakettet kapott, igen összevissza van minden keverve a besorolás körül, de engem nem érdekel.. egyik papíron 00-ás a besorolás, a zöldkártyán meg 04-es (azaz EURO-2) ITT van a 2010 januártól érvényes besorolási táblázat lezárt EGR-el vittem (a megengedett legnagyobb szint az a 2,5-ös, nekem 0,65-öt produkált, tehát bőven jó :) ) ITT vannak a dokumentumok, amiket most adtak a műszakiztatás folyamán Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Meglett a műszaki :lol: fekete plakettet kapott, igen összevissza van minden keverve a besorolás körül, de engem nem érdekel.. egyik papíron 00-ás a besorolás, a zöldkártyán meg 04-es (azaz EURO-2) ITT van a 2010 januártól érvényes besorolási táblázat lezárt EGR-el vittem (a megengedett legnagyobb szint az a 2,5-ös, nekem 0,65-öt produkált, tehát bőven jó :) ) ITT vannak a dokumentumok, amiket most adtak a műszakiztatás folyamán Nekem pont fordítva van. A műszaki adatlapon szerepel a 4-es besorolási kód és a zöldkártyán valamint a forgalmira kettes van írva. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Meglett a műszaki :lol: fekete plakettet kapott, igen összevissza van minden keverve a besorolás körül, de engem nem érdekel.. egyik papíron 00-ás a besorolás, a zöldkártyán meg 04-es (azaz EURO-2) ITT van a 2010 januártól érvényes besorolási táblázat lezárt EGR-el vittem (a megengedett legnagyobb szint az a 2,5-ös, nekem 0,65-öt produkált, tehát bőven jó :) ) ITT vannak a dokumentumok, amiket most adtak a műszakiztatás folyamán Így szárny nélkül mennyivel emberibb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Nekem pont fordítva van. A műszaki adatlapon szerepel a 4-es besorolási kód és a zöldkártyán valamint a forgalmira kettes van írva. :P engem nem zavar, a lényeg, hogy járhatok vele :lol: és kész :P Így szárny nélkül mennyivel emberibb. ;) még szokatlan, hogy látok hátra is ha akarok :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 engem nem zavar, a lényeg, hogy járhatok vele :lol: és kész :P még szokatlan, hogy látok hátra is ha akarok ;) ;) :P Engem zavar, hogy nem megfelelő(ek) az autóm adatai a forgalmiban, így majd meg lesz oldva nálam ez a problematika és 2011 novemberben kék plakettes környezetvédelmit fog kapni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Engem zavar, hogy nem megfelelő(ek) az autóm adatai a forgalmiban, így majd meg lesz oldva nálam ez a problematika és 2011 novemberben kék plakettes környezetvédelmit fog kapni. :lol: csakhát ugye az megint + pénz :) ... az 1996 után az EU területén forgalomba helyezett autók kérésre átsorolhatóak a 4. osztályba, hiszen elméletileg ettől az időponttól csak EURO-II minősítésű autók kerülhettek forgalomba. ITT minden le van írva részletesen (a lap alja felé van erről szó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Tapasztaltam Tatabányán, hogy bizonyos rendőrautókban van kamera. Nem tudjátok véletlenül, hogy ezt konkrétan mire használják? Szeretném nem azt hinni, hogy mint nyugaton, a kamera képén futnak az adatok és akkor így is bemérnek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Tapasztaltam Tatabányán, hogy bizonyos rendőrautókban van kamera. Nem tudjátok véletlenül, hogy ezt konkrétan mire használják? Szeretném nem azt hinni, hogy mint nyugaton, a kamera képén futnak az adatok és akkor így is bemérnek. :lol: Nem, ez még csak arra van, mint Amerikában, hogy megállnak mögötted igazoltatni és mindent rögzít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Nem, ez még csak arra van, mint Amerikában, hogy megállnak mögötted igazoltatni és mindent rögzít. Akkor nem parás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Nem, ez még csak arra van, mint Amerikában, hogy megállnak mögötted igazoltatni és mindent rögzít. ... meg rögzítik, ha pl: tilosban parkolsz, szabálytalanul előzöl, átmész a piroson, nem adsz elsőbséget stb. stb. és majd postázzák a csekket :) mifelénk ez lett a módi ;) csórikáméknak is meg kell élni valamiből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts