Lacee Elküldve November15, 2004 Megoszt Elküldve November15, 2004 Ideje volt már gabi :) szép lett amugy!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November15, 2004 Megoszt Elküldve November15, 2004 Lac! a neonokat eladtad már???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve November16, 2004 Megoszt Elküldve November16, 2004 OH ,na ez mi? http://www2.uol.com.br/bestcars/testes/gsi-4.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November16, 2004 Megoszt Elküldve November16, 2004 OH ,na ez mi? http://www2.uol.com.br/bestcars/testes/gsi-4.htm Chevrolet Astra GSi? Elég jól összekombinálták! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November21, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2004 Atom Nem gyűjthetek Túrbós mocira... Marad a generál a 200 LE, meg a telifény!!! Mi ez az aláírás jön a gyerek akkor nincs keret :?: Anyu letiltott a kasszáról :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November21, 2004 Megoszt Elküldve November21, 2004 Atom Nem gyűjthetek Túrbós mocira... Marad a generál a 200 LE, meg a telifény!!! Mi ez az aláírás jön a gyerek akkor nincs keret :?: Anyu letiltott a kasszáról :?: :) :wink: No comment... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 ....Isti Te pedig ne kötekedj... Te is ott voltál múltkor... :wink: ...Hallottad... :shock: :?.... Igen, hallotam. Meg is értem amit, bár elmondtam mit gondolok erről. Csak az nem értem, hogy miért nem sziszeghet a moci :roll: 170-180-190 lóerőhöz képest a 200 már nem olyan nagy ugrás. Nem arról van szó, hogy egy 58 lóerős autóból át akarsz ülni egy 170 pacisba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Isti! Engem már meggyőztél... A Szandit meg reménytelen... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 A Szandi egyszerűen félti leendő gyerekei apját, a családi kasszát és a békét... :) Megértem. 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Igen Gergö...bocs h csak most válaszolok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 A Szandi egyszerűen félti leendő gyerekei apját, a családi kasszát és a békét... :) Megértem. 8) :) Hát ez az én gondom is, hogy családi kassza ügyében nem jövünkki jobban... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 ITT van nálunk egy X16XEL motoros asztra, ami 98-as és 355.800 Km van benne. Még nem volt motorfelujitáson!!!! még hogy szarok ezek a motorok :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 az fincsi Uhuhu s mijjen állapotban van a kcsike??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 ITT van nálunk egy X16XEL motoros asztra, ami 98-as és 355.800 Km van benne. Még nem volt motorfelujitáson!!!! még hogy szarok ezek a motorok :) :) :D Megnyugodtam.Akkor én még sehol se vagyok a 160e.km-el! :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 "Megnyugodtam.Akkor én még sehol se vagyok a 160e.km-el! " Hát ha tényleg annyi is van benne... Először én is azt hittem... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 "Megnyugodtam.Akkor én még sehol se vagyok a 160e.km-el! " Hát ha tényleg annyi is van benne... Először én is azt hittem... :) Üdv.: Atommanó Magyarországi, második tulajtól vették el,(hiteles verda volt) és a 135e. km-nél még ott a pecsét a szervízkönyvben, és csatolva volt a számla.A fickó 73e.ft-ot hagyott ott, és ez a vásárlásom előtti nyáron volt.A'sszem juniusban, én pedig októberben vettem meg a gépet.Ez gondolom már elég bizonyíték! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 "355.800 Km van benne. Még nem volt motorfelujitáson!!!! " Nagy tapsot a survivor új nyertesének! ... :) :) :D Mondtam Én, hogy jó kis moci ez. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 "Magyarországi, második tulajtól vették el,(hiteles verda volt) és a 135e. km-nél még ott a pecsét a szervízkönyvben, és csatolva volt a számla.A fickó 73e.ft-ot hagyott ott, és ez a vásárlásom előtti nyáron volt.A'sszem juniusban, én pedig októberben vettem meg a gépet.Ez gondolom már elég bizonyíték!" Bizonyíték de nem igéret... :) :D Elképzelhető hogy így van...sőtt így legyen, de UHUHU tudna neked szép sztorikat mesélni... Sajnos Magyarországon élünk... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Anti amióta fény derült arra, hogy egy halálra hajtott mocit kezdtél el építgetni azóta mindenkinek megmagyarázod, hogy maj'nem 300e km van a motorjában :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Aztec! Kabbbbe.... :) :) :D :D Te nemtudoménhányrészbőlállagsim... :P :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Az első tulaj pedig a Westel volt.Céges gép lévén nem hiszem, hogy mahinálták volna a km órát!Amúgy meg se vettem volna, ha nem lekövethető az előélet.Ez amolyan egyéni bogár.De amiket mondtatok, azt sem vitatom, biztos hogy vannak trükkök.Mint az import G kombi 1.7DTI, ami 99-es, és a km órájában a 123e.km.Ugye digitális.Aki pedig nem mozog ilyesmiben, az símán beveszi.Ugye azt nem lehet kézzel tekergetni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 "nem lehet kézzel tekergetni" Pont most beszélgettem egy műszarfalas csávóval, hogy megtudja mennyiért progizza át nekem a Vectra digitet, hogy jól mérjen mindent... A bemutatkozás után ez volt az első kérdése, hogy mennyire állítsuk a km-állást... :roll: :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 nem akarom imidzsem rontani, de tudnék mesélni a km óra állításról minden eszköz nélkül a reggeli KV mellett :) Anti már tudom hány részből áll, csak azt nem mire készen lesz addigra hány lessszzzz :) :arrow: amúgy 2ből van az édesem, csak most jött volna 3. de ez a projekt ejtve lett :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Csak nem passzolt rá a Vectra hátsó??? :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Aztec! Kabbbbe.... :) :) :D :D Te nemtudoménhányrészbőlállagsim... :P :lol: Üdv.: Atommanó Szép dolog a barátság! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts