Tiv. Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 Hali. Na ma reggel nagyot szívtam. ELindultam a 8-as uton Austria felé. Pár kiloméáter után utolértem a sort, hatalmas havazás, letaposott hó, jégborda, minden ahogy illik. Hatalmas baleset miatt egy óra alatt 5 km-t tettem meg. Persze a kamionok egyhelyben kinlodtak, biztos jó volt a gumijuk. :twisted: :twisted: Szerencsére jó megérzéssel pénteken felrakattam a téli kerekeket. :) :) :D Azért gáz, hogy egy pár kilométeren több kamion fordul keresztbe, mert sporolnak a gumin. :evil: :evil: Azért szerencsésen hazaértem, de kaptam egy kis izelitőt a következő hónapokból. :D Akinek van, gyorsan tegye fel a téli gummákat. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 Ma megbeszéltük, és nem lesz Turbós moci, de a motorgenerál mehet ezerrel... Ez is több mint a semmi... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 Ma megbeszéltük, és nem lesz Turbós moci, de a motorgenerál mehet ezerrel...Ez is több mint a semmi... :roll: Igazán nem szólhatsz egy szót sem :) Aztán nehogy véletlenül LET dugókat vegyél :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 Hát???? :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 Anti! Neked lassan gyerekszobára kellene gyűjteni, nem? :) Vagy a gyerek játsszon majd a hajtókarokkal, meg a hidrotőkékkel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2004 Megoszt Elküldve November10, 2004 Hátha fiam lesz, és akkor a Szandinak lőttek... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve November10, 2004 Megoszt Elküldve November10, 2004 Ma megbeszéltük, és nem lesz Turbós moci, de a motorgenerál mehet ezerrel... Ez is több mint a semmi... :roll: Üdv.: Atommanó akkor a motorgeneral igy nezzen ki: 4db kovácsolt vas dugo :) ez jol birja a gyürüdést esetleg a késöbbi turbot is :D vegyél egy leömlöt amire véletlenül hozza ragad egy turbo és valami madzagot ami pedig egy motronic 2,7 vez egység log stb... 8) :) yahh ember vissza irt a napokban hogy a money oké !! lassan csak ide ér a csomag szerintem jövöhét !?!? motorhömérséklet jeledot megkatad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2004 Megoszt Elküldve November10, 2004 Miért meg kellett volna???? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve November10, 2004 Megoszt Elküldve November10, 2004 Miért meg kellett volna???? Üdv.: Atommanó Mélykék kartárs nál van még jo multkor adtam neki oda mikor te már elmentél de ezekszerint elfelejtette Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2004 Megoszt Elküldve November10, 2004 Anti! Neked lassan gyerekszobára kellene gyűjteni, nem? :) Vagy a gyerek játsszon majd a hajtókarokkal, meg a hidrotőkékkel? :) :D :D :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2004 Megoszt Elküldve November10, 2004 Mélykék kartárs nál van még jo multkor adtam neki oda mikor te már elmentél de ezekszerint elfelejtette Én mondtam, hogy ez lesz. De nincs semmi veszve, mert a kocsiban van a kütyű, majd ma este odadom. Ha nem felejtem le :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2004 Megoszt Elküldve November10, 2004 Hát ma este bizti nem hacsak nem hozod be... :wink: Dolgozom... Sonique! Amúgy köszi! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Ehh.. a BKV-melonak is van elönye.. Jöttem haza kb. fél órája.. BKV-s cuccba.... fényvisszaverö csikok, Müszaki Ügyelet felirat. 8) Kifordultam egy helyen balra, ahol csak jobbra lehetne.. erre ugyanabból az utcából,gözöm sincs honnan,mert senkit se láttam jönni mögöttem, :shock: utánamered egy yard... szép finoman csak levillogtat...(hajnali3kor csaknem szirénázik) lehúzódok kiszálok.... mire a szokásos szöveg: -"forgalmi....." fordulok vissza a kocsihoz, mire gondolom meglátta a hátamon a Müszaki Ügyelet feliratot, és megkérdi.. - "BKV-s vagy? Mondom -"Igen..." MIre ö: - Akkor hagyjad... de tudod hogy záróvonal volt.... - Igen, tudom, elnézést, de gondoltam ilyenkor.... :oops: :) 8) Hiába... nekik is kell dolgozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Hozzál nekem is ilyen cuccot... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Már látom az új trendi jövőjét... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 nekem a polgárör mellény ugyanilyen jól bevállt dologként müködik :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Nekem is kell tigris kommandó ruci :) Sőt kiaggasztok egy táblát a kocsira : 32-es BUSZ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Nekem is kell tigris kommandó ruci :) Sőt kiaggasztok egy táblát a kocsira : 32-es BUSZ :) És akkor majd nem fognak megbüntetni azért se ha a buszsávban mész...mi? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Helló! Ennek a Posta Biztosító Rt-nek hol lehet utánanézni? Tudja vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 A www.netrisk.hu oldalon tudsz díjat számolni, és ott gondolom az elérhetőségük is megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Helló! Ennek a Posta Biztosító Rt-nek hol lehet utánanézni? Tudja vki? Mondjuk a postán ? :wink: ]http://www.posta.hu/object.11031168-7589-4...AD7.ivy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Fiúk, akit érdekel szép összerakós Astra V8 Coupé modell, kukkantson be a Keres-Kínál Astra F alkatrész topicba. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Mondjuk a postán ? :wink: ]http://www.posta.hu/object.11031168-7589-4...AD7.ivy Mostanában mindig a gondolkodás marad utoljára. Bocs. Meg köszi. S Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November15, 2004 Megoszt Elküldve November15, 2004 Megújult a versenyes honlapom, immár a 2005-ös design várja az érdeklődőket... :) http://www.opel16v.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts