aztec Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Ezt a MAKos cuccot ott olvastad a netrisken? Mert akkor éjn is belépek, hátha csökken :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Ezt a MAKos cuccot ott olvastad a netrisken? Mert akkor éjn is belépek, hátha csökken :idea: Tán ha a kalkulációnál egyszer bejelölnéd, majd utánna nem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Pl. vagy ha elnéze az autóklub honlapjára... http://www.autoklub.hu/ én meg ha lesz ma idöm az irodájukba is lemegyek, biztos ami biztosítás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Tán ha a kalkulációnál egyszer bejelölnéd, majd utánna nem ThanX cartárs :) Csak már akkor nextelgettem jó microsoftos userhez híven mikor láttam mennyi baromságot kérdez. Idáig 2x kötöttem szerződést onda netrisk és pl rendszámot egyszersem kért a kalkulációhoz :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Rendszámot én se tom mért kérdezi...hisz az évjáratot is kérdezi külön.. nah mindegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Rendszámot én se tom mért kérdezi...hisz az évjáratot is kérdezi külön.. nah mindegy... érdekes így meg 20,4Khuf/3 hónap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Szerintem igen, úgy tudom az a személyre és nem az autóra vonatkozik. Ja és ha valakinek két éven át nincs a nevén kocsi (mármint nem üzembentartó) akkor A0-ról indul. http://www.auto2.hu/cikk.php?id=174&pg=1 Meg a második autó is A0-ról indul. Én is így jártam: mikor megvettem a Calit, még a nevemen volt a Kadett, ezért az már második autónak számított (pedig másnap már eladtam), úgyhogy kezdhettem A0-ból :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Meg a második autó is A0-ról indul. Én is így jártam: mikor megvettem a Calit, még a nevemen volt a Kadett, ezért az már második autónak számított (pedig másnap már eladtam), úgyhogy kezdhettem A0-ból :) de a kadtt eladás után átviheted a a bónuszt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Csak kell kérni egy bizonylatot...vagy igazolást, hogy B mennyiben voltál, és hogy eladtad... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Alakul 8) http://index.hu/politika/bulvar/1108neige/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Meg a második autó is A0-ról indul. Én is így jártam: mikor megvettem a Calit, még a nevemen volt a Kadett, ezért az már második autónak számított (pedig másnap már eladtam), úgyhogy kezdhettem A0-ból :) Én is így voltam a wartburggal, de aztán leadtam a rendszámot (ha eladod az is jó), papírral menni a bizt-hoz és átrakatni a bónuszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Alakul 8)http://index.hu/politika/bulvar/1108neige/ Lassan rakhatom fel hátulra a slick-ket... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Anti nem sílécet akartál írni véletlenül? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Jó kis vágott slick.... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Jó kis vágott slick.... :) :) :D Üdv.: Atommanó Ami kísértetiesen hasonlít egy téligumi mintázatára!Már szinte az is! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 "BRRRRRRR psszzz, brrrrrrrrrr psszzzz...."???? Anti te is Subarura gyűjtesz, mint Renzso ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 Tudod te mire gyűjtök.... :) Turbós moci + lakás.... :wink: :) :D :D A lakás arra az esetre ha az asszony kitesz otthonról, ha meglátja a motort... :P :lol: :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 ....A lakás arra az esetre ha az asszony kitesz otthonról, ha meglátja a motort... :) :) :D.... Már egy kétkerekű gépsárkányra is vágysz, motorozni is szeretnél ? Pont ídőben, itt a tél :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 Most olcsóbb.... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 Anti! Gondold át még1x azt a turbós tervezetet szerintem... :) Ez már valszeg elég nyomós válóok Szandinak! :) Egyébként meg régen ütköztünk, lassan jó lenne valami Lurdyt megejteni, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 Idôjárás-lekérés: BPesten is esik a hó 800-zal? Itt Pécsen bepánikolt a város, bár nem marad meg az aszfalton, de esett egész reggel... Még a nyári gumik vannak az autón, holnap Pestre kell mennem, nemtom mekkora a rizikója... A meteopatáknak már nem hiszek... Thx az infót elôre is...! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 Budaörsön az eső esik, de qrva hideg van. Egyébként már vasárnap estétől mondta folyamatosan a hó lehetőségét egész hétre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 Kecskeméten délelőtt esett, most meg hideg van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 Köszönöm szépen! Hallottam a fenyegetést, de esôvel is fenyegetôztek, az sem jött be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 Gondold át még1x azt a turbós tervezetet szerintem... :) Ez már valszeg elég nyomós válóok Szandinak! :) Felesleges ezért stresszelned magad :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts