zotya975 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 :lol: ez most vmi kibelezett cucc?:lol: Olvasd el a leírást. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 off mennyiér lehet eladni egy jóállapotú skoda 100at első tulajtól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 off mennyiér lehet eladni egy jóállapotú skoda 100at első tulajtól? attol függ mennyire jó az az állapot, és menyire gyári, meg hogy van e már veterán papírja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 attol függ mennyire jó az az állapot, és menyire gyári, meg hogy van e már veterán papírja... full gyári kb veterán papirt nemtom, forgalomba van mostis. 1x volt törve kicsit de meglett csináltatva. csak ugy kbra? 50e? 1m? 3 éve odamentek a tulajhoz h ittmost 1 milláért megveszik, de sajna nem adta el:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 full gyári kb veterán papirt nemtom, forgalomba van mostis. 1x volt törve kicsit de meglett csináltatva. csak ugy kbra? 50e? 1m? 3 éve odamentek a tulajhoz h ittmost 1 milláért megveszik, de sajna nem adta el:) há ha már adtak volna érte 1 millát... akkor valószínűleg többet ér, de érdeklődni kellene vmi veterán szervezetnél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 hogy akarhat valaki bármit is megvenni úgy, hogy fingja nincs mennyit ér, és minek függvénye az ár??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 hogy akarhat valaki bármit is megvenni úgy, hogy fingja nincs mennyit ér, és minek függvénye az ár??? :lol: integrál f(x)dx :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 hogy akarhat valaki bármit is megvenni úgy, hogy fingja nincs mennyit ér, és minek függvénye az ár??? :lol: ezt tőle kéne megkérdezni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 hogy akarhat valaki bármit is megvenni úgy, hogy fingja nincs mennyit ér, és minek függvénye az ár??? :lol: Jelentkezzél be msn-en,mert leruglak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 integrál f(x)dx :lol: :lol: :( mettől meddig? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 integrál f(x)dx :lol: :lol: :( x€IR ? :D (egyel kevesebb pálcikát az Ere.. ):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 x€IR ? :lol: (egyel kevesebb pálcikát az Ere.. ):( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 :lol: limesz.... hú de utáltam :lol: limesz füzet... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 :lol: ne tudd meg h hányszor írtam le ezt ma.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Sziasztok! Van olyan fórumlakó akinek digitális műszeregység van beépítve, vagy aki csinált már ilyet? Nekem nagyon tetszik, szeretnék egyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Én eddíg csak egyszer találoztam velük, van nálunk egy csatorna ott szedtem csigát az akváriumba. Másszok ki tökig sárosan ott áll egy randőrautó. Jó napot, mit csinál itt? Mondom csigát szedek a patakban! :lol: Igeeee? Akkor láthatnám a papírjait? :lol: Háb+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Sziasztok! Van olyan fórumlakó akinek digitális műszeregység van beépítve, vagy aki csinált már ilyet? Nekem nagyon tetszik, szeretnék egyet! Kell hozzá a digit egység, plusz egy elektromos jeladó a váltóba, plusz sok türelem a vezetékezéshez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Kell hozzá a digit egység, plusz egy elektromos jeladó a váltóba, plusz sok türelem a vezetékezéshez. Annyira sokat kell vezetékelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Annyira sokat kell vezetékelni? meg kell tudni mit hova kötsz :lol: nem kell az annyira neked :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 meg kell tudni mit hova kötsz :( nem kell az annyira neked :lol: Te azt honnan veszed? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Sziasztok! Van olyan fórumlakó akinek digitális műszeregység van beépítve, vagy aki csinált már ilyet? Nekem nagyon tetszik, szeretnék egyet! Keresd meg Udi cartársat pü-ben! :lol: Neki van beépítve ilyen cucc! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Én eddíg csak egyszer találoztam velük, van nálunk egy csatorna ott szedtem csigát az akváriumba. Másszok ki tökig sárosan ott áll egy randőrautó. Jó napot, mit csinál itt? Mondom csigát szedek a patakban! :lol: Igeeee? Akkor láthatnám a papírjait? :( Neked is van akváriumod? Akkor te sem vagy bu.i. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 attol függ mennyire jó az az állapot, és menyire gyári, meg hogy van e már veterán papírja... És hogy melegszik-e az eleje, ha versenyzel vele. :( Neked is van akváriumod? Akkor te sem vagy bu.i. :lol: Hát kérlek szépen van, és van benne...ö...1-2-3-4db hal is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 :D Hát kérlek szépen van, és van benne...ö...1-2-3-4db hal is. :( És csigák. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 És csigák. :lol: :( Nincs. Nem találtam, januárban nincsenek csigák a vízben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts