Dark_Errant Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Majd archiválom a kieső oldalakat. :lol: lesz egy pár.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Viszont sajnos nem az én Picikémmel megyünk :'( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Akkor jó. Nem tudom honnan vettem, de mintha a médiában lett volna szó arról, hogy 10 év felett évente kell hordani a kocsit műszakira+zöldkártyára. Még minket is rosszul érintett volna, nemhogy a keleti autósokat. Ott már többe kerül a vizsga+előkészületek, mint maga a kocsi. Így terjednek a pletykák, és a rémhírek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Csak bontoban lehet kapni fordulat szam meros orakat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Könnyű annak akinek ilyen gombjai vannak a billentyűzeten! De én hogyan rakjak kis v-t a z fölé? :( Sosem nézegettem még, csak azt hogy hány lóerős, de azt többször is! :lol: Fárad a ménes? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Így terjednek a pletykák, és a rémhírek. :lol: nem nem ez tényleg tervbe volt véve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Csak bontoban lehet kapni fordulat szam meros orakat? itt van ez, vagy ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 parancsolj! es a W szam miben szamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 es a W szam miben szamit? sokmindenben, a dieselnél csak a km óránál, de a benzinesnél küld valami jelet is a motorvezérlőnek. de van itt aki ezt szebben el tudja majd mondani neked :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 es a W szam miben szamit? inkább az a lényeg, hogy VDO legyen az órád. amúgy meg áttételszámozás, eltérhet sebesség jelzése a két óra között Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 es a W szam miben szamit? Szzerintem igazából nincs jelentősége. Én mikor cseréltem, nem foglalkoztam vele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 inkább az a lényeg, hogy VDO legyen az órád. amúgy meg áttételszámozás, eltérhet sebesség jelzése a két óra között VDO? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 VDO? a hátulján felírva a típusa.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Szzerintem igazából nincs jelentősége. Én mikor cseréltem, nem foglalkoztam vele. :lol: dieselnél nincs is sok, max a TID nem mutatja majd a sebességet. de benyásoknál úgyhiszem volt már arról szó, hogy befolyásolhatja a moci működését is :lol: (vagy nem emléxem jól?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Kollegemnak a multheten elszallt a generatora, es ma tudtunk sork keriteni a cserere. talaltunk egy szervizt, ahol 20K ert, teljes generalt csilatak volna rajta, de inkabb 29K ert kapott egy teljesen felujitott, tisztitott BOSH generatort. Akit erdekel adok cimet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 dieselnél nincs is sok, max a TID nem mutatja majd a sebességet. de benyásoknál úgyhiszem volt már arról szó, hogy befolyásolhatja a moci működését is :lol: (vagy nem emléxem jól?) bizony nem :lol: az ut jeladó hiánya az okoz leállást. W szám igazábol átételnél, de ha VDO a jelenlegi órád, akkor nem kell foglalkozni azzal se ami inkább lényeges a hőmérő 100as legyen ne 110es vagy pedig cserélni kell az egyvezetékes jeladót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 bizony nem :( az ut jeladó hiánya az okoz leállást. W szám igazábol átételnél, de ha VDO a jelenlegi órád, akkor nem kell foglalkozni azzal se ami inkább lényeges a hőmérő 100as legyen ne 110es vagy pedig cserélni kell az egyvezetékes jeladót. bocsi :lol: tettünk egy C14SE-be (W=1102) C16NZ-ből km órát (W=1111). az egyvezetékes cucc cserélve lett, szépen, és jól mutat minden :D lehet valami baj amiatt, hogy az eredeti 1102, a fordulatmérős meg 1111 ?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 http://www.tisza-to.hu/_user/oldal_images/.../furgegyik2.jpg Hátigen. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Hátigen. :lol: :lol: de most komolyan, ha minden egyes kérdésnél újra meg újra elkezditek pötyögni a szöveget, akkor mi a ######ért csináltuk az egészet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 GYÍK-ban ez olvasható: "Másik műszeregység behelyezése esetén ügyelni kell rá, hogy egyforma legyen a két egységen, a km/h skála nullája alatt található W szám (nem azonos W számú óra behelyezése esetén fals értéket fog mutatni)." mennyire lehet eltérő az érték ?? (így is van 10 km difi a valós, és a mutatott között) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 de most komolyan, ha minden egyes kérdésnél újra meg újra elkezditek pötyögni a szöveget, akkor mi a ######ért csináltuk az egészet.... Hobbiból. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 de most komolyan, ha minden egyes kérdésnél újra meg újra elkezditek pötyögni a szöveget, akkor mi a ######ért csináltuk az egészet.... az elv persze le van írva, és köszönet érte :lol: de a gyakorlati kérdések miatt van a fórum nem? mint pl az előző hozzászólásom is ilyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 de most komolyan, ha minden egyes kérdésnél újra meg újra elkezditek pötyögni a szöveget, akkor mi a ######ért csináltuk az egészet.... Pont ezen b@sztam fel az agyam nemrég, hogy BC topikban hetente megkérdezik, hogy meg lehet-e csinálni. Amúgyis kinn van az a rohadt piros felirat, aki nem tud olvasni az menjen haza! Aki ilyen sima gyik-ban leírt kérdéseket tesz fel, kellene, hogy kapjon valami pecsétet a neve mellé vagy mittomén, hogy láma, vagy ilyesmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Pont ezen b@sztam fel az agyam nemrég, hogy BC topikban hetente megkérdezik, hogy meg lehet-e csinálni. Amúgyis kinn van az a rohadt piros felirat, aki nem tud olvasni az menjen haza! Aki ilyen sima gyik-ban leírt kérdéseket tesz fel, kellene, hogy kapjon valami pecsétet a neve mellé vagy mittomén, hogy láma, vagy ilyesmi... Nem, nem lehet megcsinálni, fizikai lehetetlenség. Csak eddig legalább hatunknak sikerült, amióta megírtam a leírást. :lol: Nem csak te idegeskedsz az ilyenen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts