ivannorbi Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 Nekem, mint vidéki: Union: 75276-/év Autoklub: 57496-/év (az autoklub weboldalán) 51786-/év (az union weboldalán számolva) Ui.:Lehet, hogy elszámoltam valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 Megvan a hiba! Az autoklub weboldalán nem tudom átírni a biztosítás kezdete dátumot, mert akkor a bonus-malus-t nem tudom kiválasztani. Tehát "simán" az Unionnál 75276-/év, az Autoklubon keresztül 51748-/év!Engem meggyőzött! 1500FT az éves tagsági díj + 1000Ft a belépési díj. Azaz befizetek 2500-at, és ezzel nyerek 23748-at! (+kedvezmények!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November6, 2004 Megoszt Elküldve November6, 2004 Azt a posta-biztosítót nem tudom megnyitni! Acrobat Reader 6.0 kell hozzá? Vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve November6, 2004 Megoszt Elküldve November6, 2004 Azt a posta-biztosítót nem tudom megnyitni! Acrobat Reader 6.0 kell hozzá? Vagy mi? Hűha passzolom a kérédést, nekem csak Linux van.... ott a 3.00 -ás xpdf szépen megnyitja.... de lehet, hogy kell a 6-os Acrobat, mert a múltkor is volt szó valami doksiról amihez kellett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2004 Megoszt Elküldve November6, 2004 Azt a posta-biztosítót nem tudom megnyitni! Acrobat Reader 6.0 kell hozzá? Vagy mi? nálam 5.0CE simán vitte azon gondolkozom, hogy ennek a biztosítós témának kellene egy külön topikot nyitni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November6, 2004 Megoszt Elküldve November6, 2004 Köfi infókat skacok!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November6, 2004 Megoszt Elküldve November6, 2004 Nekem Kecskemétiként, egy csomó kedvezménnyel, B9-el az aegon a legolcsóbb 1260 Ft/hó az 1.4-es astrára. (ami azért röhej mert egy évvel előtte a wartburgra 60 forinttal fizettem kevesebbet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November6, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2004 Kötelezővel kapcsolatban az a legjobb megoldás ha van a családban idősebb ember akkor ő legyen az üzembentartója az autónak és mindjárt az ő nevére kell kötni a biztit és eggyből jobb lessz a az összeg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November6, 2004 Megoszt Elküldve November6, 2004 Kötelezővel kapcsolatban az a legjobb megoldás ha van a családban idősebb ember akkor ő legyen az üzembentartója az autónak és mindjárt az ő nevére kell kötni a biztit és eggyből jobb lessz a az összeg! Bizony. Vidéki nagymamám nevére biztosított c20xe astrám eddigi éves 52.000Ftos díja 40.000lett a 2005öss évre :D :D 8) :) :P :twisted: ... Igaz, a netrisk.hu 53.000 Ftot jósol, de a kirendeltségen 40.000-et ígérnek... Lehet, hogy kéne róla papírt kérni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November7, 2004 Megoszt Elküldve November7, 2004 Hali. AB Aegon : Éves díj: 23 880 Ft Vidék, 36 évesen, B10. 1600 ccm. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November7, 2004 Megoszt Elküldve November7, 2004 Tudom ajánlani: http://www.netrisk.hu Tavaly is itt kötöttem meg a biztosítást, és idén is maradok ennél a megoldásnál (nem is kell váltanom biztosítót). Itt megtalálható minden ajánlat, a Posta is. Nekem egyébként 30000 az éves díjam, 1.6, vidék, B10. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November7, 2004 Megoszt Elküldve November7, 2004 Ohhh.. ez igen! Ez az üzembentartó dolog hogy müködik? Hogy kell megcsinálni? MI a menete? Mik a kitételek? Mikkel jár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve November7, 2004 Megoszt Elküldve November7, 2004 Ohhh.. ez igen! Ez az üzembentartó dolog hogy müködik? Hogy kell megcsinálni? MI a menete? Mik a kitételek? Mikkel jár? Úgy tudom nem olcsó átíratni, asszem 40körül volt régebben a dolog... de nem biztos... Mindenestre már 1-2 év alatt behozhatja az árát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November7, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2004 Nem kell hozzá nagyi elég anyukád is! Viszont mindent az okmányirodában intézik! Szerintem nem kell érte annyit fizetni mintha teljesen átiratnád ugyanis a forgalmiban te vagy a tulaj és ő csak az üzembentartó aminek van külön része a forgalmiban szóval egy plussz bejegyzés aztán pedig a biztosítónál kell a az ő nevére kötni a biztosítást! Nekem az is olcsobbá teszi, hogy havi átutalással fizetem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November7, 2004 Megoszt Elküldve November7, 2004 4.000 ft-ot kell fizetni. ennyibe kerül az uj forgalmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve November7, 2004 Megoszt Elküldve November7, 2004 4.000 ft-ot kell fizetni. ennyibe kerül az uj forgalmi... Pontosan így van ,én is így csináltam valamikor , fater volt az üzemben tartó. Csak mikor hitelre vettem a vasat akkor már a bank nem fogadta el. 4 hónapig a0 volt aztán biztosító váltás és b10 lett belőle. Az igazsághoz hozzá tartozik az is hogy több biztósítónak irtam könyörgő levelt de csak 1 válaszolt és az pozítiv volt . Vannak még rendes emberek náluk is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November7, 2004 Megoszt Elküldve November7, 2004 ehh.. az enyém is hitelre van.. akkor most lehet nekem se müködik igy a dolog? Csak kötelezöm van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November7, 2004 Megoszt Elküldve November7, 2004 Hmm.. nekem az Union jönne be a legjobban ugylátom. Pláne ha belépek M.autóklubtagnak. ahogy fentebb írták.. ebben az esetben Klub Kötelezõ díja 19 405 Ft / negyedév, Klub Kötelezõ díja 77 620 Ft mondjuk az autóklubb oldalán olcsobra jött ki kicsivel... ahol meg most vok, Europánál éves 104 lenne... Ha meg muter nevére kötném, Klub Kötelezõ díja 16 586 Ft / negyedév,Klub Kötelezõ díja 66 344 Ft. Mondjuk kérdés,h ha az ö nevére kötném,akkor az eddigi bonusom, ami nekem volt ugrik-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Mondjuk kérdés,h ha az ö nevére kötném,akkor az eddigi bonusom, ami nekem volt ugrik-e? Szerintem igen, úgy tudom az a személyre és nem az autóra vonatkozik. Ja és ha valakinek két éven át nincs a nevén kocsi (mármint nem üzembentartó) akkor A0-ról indul. http://www.auto2.hu/cikk.php?id=174&pg=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 jól van nekem kb 105eKhuf/ év thx 2 23 év, bp, a0 - most még :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Aztec az nem semmi........ :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Aztec az nem semmi........ :shock: na igen ehhez hozzájárul az, hogy szülők ismernek és kapásból elutasították az 5letet :) amúgy éjn is megoldotta volna okosba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Szülők nekem sem díjjazzák az 5letet pedig nem vagyok már kisgyerek. :) Ez van Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Hmm.. nekem az Union jönne be a legjobban ugylátom. Pláne ha belépek M.autóklubtagnak. ahogy fentebb írták.. ebben az esetben Klub Kötelezõ díja 19 405 Ft / negyedév, Klub Kötelezõ díja 77 620 Ft mondjuk az autóklubb oldalán olcsobra jött ki kicsivel... ahol meg most vok, Europánál éves 104 lenne... Ha meg muter nevére kötném, Klub Kötelezõ díja 16 586 Ft / negyedév,Klub Kötelezõ díja 66 344 Ft. Mondjuk kérdés,h ha az ö nevére kötném,akkor az eddigi bonusom, ami nekem volt ugrik-e? De meg tudod csinálni az üzemben tartóit, csak a banktól kell egy igazolást kérni, hogy jóváhagyják.Ezt be kell mutani az okmány irodában.És ha nem akartok ráb.szni az kiválasztott üzembenartó nevére kötött új biztosítással menjetek oda.Én rácsesztem mert csak hungáriás volt az okmányirodában és azt kellet megkötni.Az europa akkor fele annyi lett volna,de így olcsóbb volt mint az én nevemen.Jövőra az argoszhoz megyek negyedéves díj 11000K. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Nah asszem megvan a megoldás. Magyar autóklub tagság(2500Ft) + Union Klub Kötelezö. negyedéves 17-18ezer magasságában. Ugyhogy ez marad. Ha anyám lenne az üzembentartó, akkor sacc 2-3ezret nyernék a negyegévesen, de amint látom kicsit macerás... Szóval marad ez....hacsak vki nem tud vmi ügyességet, hogy lehetnék mondjuk bónusz 10be :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts