brezsó Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 És íme 2 nap munkája :( :D http://s10.images.www.tvn.hu/2010/02/21/15...d8664e753db.jpg Már van olyan izomlázam a kemény föld lapáttal vágásától, hogy jáááájjj.. :lol: :lol: Fő'se'b@sszá má', ez ugyanúgy néz ki mint előtte! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Azt ne mond hogy máshol nincs ilyesfajta bolt debrecenben :( Van kismillió de ha az nem felel meg árban akkor a többi még úgy se fog fexeni :D asszem még van egy olcsónak mondható a Vágóhíd utcán a Nagypiac üzletsorán, ezeknél többet/olcsóbbat télleg nem tudok.. :D :D Fő'se'b@sszá má', ez ugyanúgy néz ki mint előtte! :D :D Annyi különbséggel, hogy nem süllyed a sárba karterig a Panda :lol: le lettek rakva a járdalapok csak nem iszapoltam be a homokot a rések közé, úgyis jön az eső :lol: vagy a haw? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Annyi különbséggel, hogy nem süllyed a sárba karterig a Panda :lol: le lettek rakva a járdalapok csak nem iszapoltam be a homokot a rések közé, úgyis jön az eső :( vagy a haw? :lol: jóuvann, látom ám, csak utálkodtam picit... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 bvectra :lol: lofaus. Olyan ismerős volt....van 2 a városban. Nem ugrott be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Én egyszer aludtam ott. Tudod milyen hideg van arra éjszaka? :D :( Nyáron? Én egyszer aludtam a hintaágyon kánikulában, arra keltem fel hajnalban, hogy valaki össze-vissza nyalogat. :lol: De csak a kutya volt. :lol: Azért jól nézd meg. 1.5-5 mm. ig. Van 1.5 ös lemez a kasztnin? Szerintem ennél vékonyabbak a lemezek. Nehogy elégesse. Ha nincs majd most lesz. :D Nem tudom milyen vastag lehet a taposólemez, 0.7-1-es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 A "vectráról" jut eszembe! Létezhet olyan, hogy egy '95-ös A Vectrában karburátoros 1,6-os moci legyen!? - persze, úgy értem volt olyan, gyártották igy? :lol: Egyáltalán volt olyan valamikor is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 A "vectráról" jut eszembe! Létezhet olyan, hogy egy '95-ös A Vectrában karburátoros 1,6-os moci legyen!? - persze, úgy értem volt olyan, gyártották igy? :( Egyáltalán volt olyan valamikor is? :lol: Úgy néz ki volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nyáron? Én egyszer aludtam a hintaágyon kánikulában, arra keltem fel hajnalban, hogy valaki össze-vissza nyalogat. :D De csak a kutya volt. :lol: Nem tudom milyen vastag lehet a taposólemez, 0.7-1-es? Nem tudsz te örülni semminek sem? :D :D Öreg kazánkovács bácsi kilemezelte a wareszét 5-ös treplilemezből, azt mondta: "na ez rohadjon szét.." :lol: :D A "vectráról" jut eszembe! Létezhet olyan, hogy egy '95-ös A Vectrában karburátoros 1,6-os moci legyen!? - persze, úgy értem volt olyan, gyártották igy? :D Egyáltalán volt olyan valamikor is? :( 1.6 volt de asszem csak központi injektoros :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Úgy néz ki volt. :lol: a kérdés 95ös A vectraról szólt, erre te belinkelsz egy x16xel bvectraról szóló írást. ????????????????? az meg h előtte az volt az embernek, nem mondja azt h 95ös volt neki. szvsz az első avectrak között volt karbis... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 a kérdés 95ös A vectraról szólt, erre te belinkelsz egy x16xel bvectraról szóló írást. ????????????????? az meg h előtte az volt az embernek, nem mondja azt h 95ös volt neki. szvsz az első avectrak között volt karbis... Honnan derül ki, hogy a szöveg egy b-vekiről szól? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Úgy néz ki volt. :lol: Karbis Ecotec 100Le-vel!? Fáradt vagy, Zotya? Te is biztos most fejezted be a kocsibeállót. :D :( a kérdés 95ös A vectraról szólt, erre te belinkelsz egy x16xel bvectraról szóló írást. ????????????????? az meg h előtte az volt az embernek, nem mondja azt h 95ös volt neki. szvsz az első avectrak között volt karbis... ja, tehát az elsők között még volt olyan...ezek szerint vagy rosszul mondja a srác, vagy buherált/átpapirozott darab.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 A "vectráról" jut eszembe! Létezhet olyan, hogy egy '95-ös A Vectrában karburátoros 1,6-os moci legyen!? - persze, úgy értem volt olyan, gyártották igy? :lol: Egyáltalán volt olyan valamikor is? :lol: központi injektoros volt C16NZ ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Karbis Ecotec 100Le-vel!? Fáradt vagy, Zotya? Te is biztos most fejezted be a kocsibeállót. :D :( ja, tehát az elsők között még volt olyan...ezek szerint vagy rosszul mondja a srác, vagy buherált/átpapirozott darab.. :lol: Valamikor mostanában. :D Csak mert ezt írta az előző kocsinak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Honnan derül ki, hogy a szöveg egy b-vekiről szól? :lol: 1995-2002 Karbis Ecotec 100Le-vel!? Fáradt vagy, Zotya? Te is biztos most fejezted be a kocsibeállót. :D :( ja, tehát az elsők között még volt olyan...ezek szerint vagy rosszul mondja a srác, vagy buherált/átpapirozott darab.. :lol: hát, most h jobban megnéztem, 1.4 volt karbis... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 és most mi van azzal a B veki lökössel? :lol: én arra tippeltem volna, mert az az alsó beömlő ... na mindegy :( mi van vele? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 1995-2002 hát, most h jobban megnéztem, 1.4 volt karbis... Jó hát benéztem van ilyen nem, néha, időnként, na de nem mindíg! :lol: Zajlik az élet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nyáron? Én egyszer aludtam a hintaágyon kánikulában, arra keltem fel hajnalban, hogy valaki össze-vissza nyalogat. :lol: De csak a kutya volt. :lol: Fogadjunk visszanyaltál 'oszt akkor derült ki a turpisság, hogy az a kutya :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 központi injektoros volt C16NZ ilyen Igen ezt láttam is, utána néztem a hirdetésekben mert nekem csak pár fotót küldött a tesóm(ő kapta az ajánlatot rá) és abból az látszik, hogy már ez a faceliftes eleje van(egyébként szép autó), de semmi többet nem tudott róla, csak a felszereltség(GL) és hogy karburátoros. Na ezen megakadtam gondolva arra, hogy az Astrákból sem volt már ilyenkor karbis, tudtommal. Esetleg valamelyikteknek nincs olyan ismerőse aki régi Subarukhoz tud olcsó/bontott alkatrészeket?Ilyenhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Zajlik az élet? :( Én is támadtam már majdnem rájuk az ilyenünkkel mikor a nénit fényes nappal 38 fokban piszkálták a telep bejárója előtt, hogy nincs bekapcsolva a világítása a biciklin plusz 5000 bünti érte :lol: nem volt egyszerű lefogniuk a kollégáknak :lol: :lol: Fogadjunk visszanyaltál 'oszt akkor derült ki a turpisság, hogy az a kutya :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Igen ezt láttam is, utána néztem a hirdetésekben mert nekem csak pár fotót küldött a tesóm(ő kapta az ajánlatot rá) és abból az látszik, hogy már ez a faceliftes eleje van(egyébként szép autó), de semmi többet nem tudott róla, csak a felszereltség(GL) és hogy karburátoros. Na ezen megakadtam gondolva arra, hogy az Astrákból sem volt már ilyenkor karbis, tudtommal. Esetleg valamelyikteknek nincs olyan ismerőse aki régi Subarukhoz tud olcsó/bontott alkatrészeket?Ilyenhez. a központi injektort gyakran összekeverik a karbival a műkedvelők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Fogadjunk visszanyaltál 'oszt akkor derült ki a turpisság, hogy az a kutya :( :lol: Nem, mondtam neki, hogy nincs kedvem fáj a fejem, és kapcsolja ki a tévét mert már nincs adás. ( a tücskök ciripeltek) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Jó hát benéztem van ilyen nem, néha, időnként, na de nem mindíg! :D Zajlik az élet? :lol: dicsak pistabá elszsabadult? :lol: ilyen volt az ő gépe is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 a központi injektort gyakran összekeverik a karbival a műkedvelők. Nekem is ez ugrott be elsőre és mondtam neki, hogy kérje el tőle inkább a motorkódot a műszakiból...Komolyan mondom, nekem tetszik is az emlegetett példány, rá is beszélném a tesómat - mert a Subaru javitása is sokba van és nehéz is az alkatrész beszerzése, ezért kérek ez úton is segitséget ha tudtok - hogy menjünk el és próbáljuk ki...1100EUR-ért kinálják. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 és most mi van azzal a B veki lökössel? :lol: én arra tippeltem volna, mert az az alsó beömlő ... na mindegy :( mi van vele? :lol: mégse tetted... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 mégse tetted... :lol: nem voltam itthon :lol: mire visszaértem meg már megmondtad. de mi van vele? csak kíváncsi voltál, hogy felismerik e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts