invictus Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Tudja vki, hogy gyári hátsó hangszórót hol lehet kapni? http://www.vatera.hu/opel_astra_f_hatso_ha..._163002457.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Tudja vki, hogy gyári hátsó hangszórót hol lehet kapni? bárhol...sztem bármelyik bontóban utánad dobják Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Tudja vki, hogy gyári hátsó hangszórót hol lehet kapni? Minek gyárit? Átmérőjük csak 10 cm. Vágd ki a kalaptartót és tégy bele 16 cm-eket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Minek gyárit? Átmérőjük csak 10 cm. Vágd ki a kalaptartót és tégy bele 16 cm-eket. :lol: nem 13mas? ki hallott már arról a termékről, ami elvileg egy fólia, és a telefon aksira lehet ragasztani, sé ezáltal megnöveli annak teljesítményét életidejét stb?? illetve tud vki jóárasított akksit SGH L 700 ba?? nekem kicsit kezd meghalni benne... tegnap töltöttem, és most 2 egység van, pedig mégbeszélni se beszéltem rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 nem 13mas? Nein! 16.5 tettem mint amilyen elől is van. 2db Sony ExPlode....nagyon baba volt. Elől Blauk voltak aztán jött a 600W Blau mélyláda erölködővel....még most is fáj a szívem érte. :lol: Az újban is kemény a cucc de tervezem az erősítést. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 ki hallott már arról a termékről, ami elvileg egy fólia, és a telefon aksira lehet ragasztani, sé ezáltal megnöveli annak teljesítményét életidejét stb?? :lol: :lol: :( Na persze.....ez sztem annyit ér mint galambszar az autón az emisszió csökkentésében. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 :lol: :lol: :( Na persze.....ez sztem annyit ér mint galambszar az autón az emisszió csökkentésében. :D szerintem is eléggé hihetetlen, de a gigatel oldalán árulják 2ezerért, gondoltam hátha tényleg létezik ilyen fejlett nanokerámiás technológia, megérdeklődöm itt is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 szerintem is eléggé hihetetlen, de a gigatel oldalán árulják 2ezerért, gondoltam hátha tényleg létezik ilyen fejlett nanokerámiás technológia, megérdeklődöm itt is :lol: Komolyan mondom olyan dolgokat próbálnak az emberekkel megetetni, hogy hihetetlen. Még az üléshuzat csomagolására is ráírják, hogy fogyasztást csökkent. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=4a33a233e...&aid=150222 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=4a33a233e...&aid=150222 Nem rossz, asszem én is ezüstösítek. Középre meg veszek porvédőt, addíg meg lefújom a koronás anyát is. "csak" :lol: Én meg a jövőhéten majd izzókat cserélek hátul, meg kimosom a lámpabúrát is. Fater jött mögöttem a héten, és asszondta hogy időnként ha kicsit rásüt a nap, akkor nem látszik a féklámpám. :lol: Éjszakai gép nah :( :D Sokat számítt. Nekem is volt vagy fél centi por bennük, levettem, kimostam őket, csak alaposan szárítsd meg főleg a tömítést mielőtt visszateszed. nem 13mas? ki hallott már arról a termékről, ami elvileg egy fólia, és a telefon aksira lehet ragasztani, sé ezáltal megnöveli annak teljesítményét életidejét stb?? illetve tud vki jóárasított akksit SGH L 700 ba?? nekem kicsit kezd meghalni benne... tegnap töltöttem, és most 2 egység van, pedig mégbeszélni se beszéltem rajta :D Ott keresd közvetlenül a fogyasztáscsökkentő mágnes, és a rátekerős vízkőmentesítő mellett. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nein! 16.5 tettem mint amilyen elől is van. 2db Sony ExPlode....nagyon baba volt. Elől Blauk voltak aztán jött a 600W Blau mélyláda erölködővel....még most is fáj a szívem érte. :lol: Az újban is kemény a cucc de tervezem az erősítést. :( Gyárinál nincs jobb hangminőség. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Gyárinál nincs jobb hangminőség. :D :lol: Főleg ha megbolondítod egy kazetta adapterrel! :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Gyárinál nincs jobb hangminőség. :D :lol: Ezt nem írom alá :lol: Nagyon hiányzik az 10-20 Hz mélyhang. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Főleg ha megbolondítod egy kazetta adapterrel! :lol: :D :lol: azé ha már belepakolgatnám akocsiba,amiket összegyüjtögttem, szerintem nem pont a kazi adapter lenne a legerősebb része a cuccnak :D :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Minek gyárit? Átmérőjük csak 10 cm. Vágd ki a kalaptartót és tégy bele 16 cm-eket. :lol: a kalaptarto kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 :( azé ha már belepakolgatnám akocsiba,amiket összegyüjtögttem, szerintem nem pont a kazi adapter lenne a legerősebb része a cuccnak :P :D :D Jónanna. :D Nekem csak erre tellik mint tuning cucc. Hegesztőgépre gyüjtök. :D :lol: Kimentem reggel leásni a többi járdalapot, erre valaki éjjel ellopta a sarat. :lol: Vissza már nem vihetem ha egyszer elkértem, el kell dugni valahova. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 a kalaptarto kell Hát megmarad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Jónanna. :( Nekem csak erre tellik mint tuning cucc. Hegesztőgépre gyüjtök. :D :D Kimentem reggel leásni a többi járdalapot, erre valaki éjjel ellopta a sarat. :lol: Vissza már nem vihetem ha egyszer elkértem, el kell dugni valahova. :lol: :D mennyit kell gyüjteni egy elfogadható co hoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Nem rossz, asszem én is ezüstösítek. Középre meg veszek porvédőt, addíg meg lefújom a koronás anyát is. már csak a menetes szár lesz rozsdás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 már csak a menetes szár lesz rozsdás :lol: mondjuk nekem is kellene keresnem uj kupakokat, mert elől ilyen félgömb alakú van, és pl a télifelnire nem megy fel tőle a dísztárcsa, meg eléggé csúnya is nah :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 mondjuk nekem is kellene keresnem uj kupakokat, mert elől ilyen félgömb alakú van, és pl a télifelnire nem megy fel tőle a dísztárcsa, meg eléggé csúnya is nah :( szörnyű lehet, nem megy fel a dísztárcsa :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 szörnyű lehet, nem megy fel a dísztárcsa :lol: :lol: felmenni éppen felmegy :D csak kitartja a közepét... de nem tetszik az a gombóc ott nah :( szóval Zotya, ha találtál linkelj !! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 mennyit kell gyüjteni egy elfogadható co hoz? Ennyit. De nem tuti, hogy ezt veszem meg, mert ugyanez vadi újan garanciával 51-ropi, és ugye a vaterás elég messze van, hozzáadódik a benzinköltség is, ha találok a közelben boltot, akkor lehet újat veszek. Már alig várom, oda-vissza fogok hegeszteni mindent. :D Csak tapósólemezt nem találtam még on-line sehol. Küszöb, sárvédő van, taposó sehol. :( már csak a menetes szár lesz rozsdás :lol: Menetes szár? Hol? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ezt még azzal lehet fokozni ha az ember ismeretlen úton megy, és halvány fogalma sincs arról hol a következő kanyar. Ilyenkor jól jönne egy mitfahrer, de legalább egy "Andi". :lol: Az a szép, hogy mindkettő volt. :lol: Igaz "Andrea" csak az utat tudta, de a navigátor szinte minden kátyút ismert. szerintem már név szerint. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ennyit. De nem tuti, hogy ezt veszem meg, mert ugyanez vadi újan garanciával 51-ropi, és ugye a vaterás elég messze van, hozzáadódik a benzinköltség is, ha találok a közelben boltot, akkor lehet újat veszek. Már alig várom, oda-vissza fogok hegeszteni mindent. :D Csak tapósólemezt nem találtam még on-line sehol. Küszöb, sárvédő van, taposó sehol. :( Menetes szár? Hol? :lol: koronás anyát mire tekered fel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ennyit. De nem tuti, hogy ezt veszem meg, mert ugyanez vadi újan garanciával 51-ropi, és ugye a vaterás elég messze van, hozzáadódik a benzinköltség is, ha találok a közelben boltot, akkor lehet újat veszek. Már alig várom, oda-vissza fogok hegeszteni mindent. :( Csak tapósólemezt nem találtam még on-line sehol. Küszöb, sárvédő van, taposó sehol. :lol: Menetes szár? Hol? :lol: de eza gép is uj! ennyiért nem rossz, én olyan 60ra számoltam. menetes szár: féltengely vége :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts