brezsó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Nagy dolog, én meg este skájpoltam Brezsóval! :lol: :lol: Na de Zoli! Szivecskés szmájli!?..csúnya fiú... :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Na de Zoli! Szivecskés szmájli!?..csúnya fiú... :D :lol: hamár az msnhez béna :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Na de Zoli! Szivecskés szmájli!?..csúnya fiú... :D :lol: Még jó hogy nem másolta be miről is szkájpoltatok. :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Még jó hogy nem másolta be miről is szkájpoltatok. :lol: :lol: Az már komoly lenne :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Kódolvasson a csoki :lol: :D -------------------------------------------------------------------------------- Apropó, olyan régen volt már: Hűűhaaa :( Vékony, és feneke sincs. :D http://index.hu/tech/hardver/2010/02/17/sz..._fejlesztettek/ egy ilyen kell! Hülyeség, nem is öli meg, csak a szárnyát pörköl le, attól még mászni tud. :D Na de Zoli! Szivecskés szmájli!?..csúnya fiú... :lol: :D Hopsssz, bukta... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Még jó hogy nem másolta be miről is szkájpoltatok. :lol: :( Az már komoly lenne :D :D :D Mit mondjak, én sem tudom melyik mondatom váltotta ki belőle ezt/azt. :lol: :D Habár már a nickje is elég gyanús volt! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Vékony, és feneke sincs. :lol: sztem meg pont jó nem lesz belőle tehén, és aranyos arca van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 sztem meg pont jó nem lesz belőle tehén, és aranyos arca van :D Mi az összefüggés a kettő közt? :D Le kell lombozzalak, az hogy most vékony, nem jelent semmit a későbbiekre nézve. Viszont szeretnék kicsit a kedvedben is járni. Tessék. :lol: :lol: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 most mar van avatarom is... meg jo hogy kertetek fenykepet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Mi az összefüggés a kettő közt? :P Le kell lombozzalak, az hogy most vékony, nem jelent semmit a későbbiekre nézve. Viszont szeretnék kicsit a kedvedben is járni. Tessék. :D :D :D :lol: :D :lol: :lol: :( :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Mi az összefüggés a kettő közt? :D Le kell lombozzalak, az hogy most vékony, nem jelent semmit a későbbiekre nézve. Viszont szeretnék kicsit a kedvedben is járni. Tessék. :lol: :lol: :( :D :D Fiatalok még, nem tudják, hogy a szépség mulandó, és a belső értékeket kell nézni. :lol: Ui.: Na jó most hazudtam, én is azt nézem hogy milyen az alakja egy csajnak. De nekem akkor sem jönnek be a vékony nők. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 most mar van avatarom is... De látom ékezeted még mindig nincs... :lol: ...és ha azt is kérünk? :lol: Legyél jófiú, tessék szépen írni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Fiatalok még, nem tudják, hogy a szépség mulandó, és a belső értékeket kell nézni. :D Ui.: Na jó most hazudtam, én is azt nézem hogy milyen az alakja egy csajnak. De nekem akkor sem jönnek be a vékony nők. :lol: Most meg nekem udvarolsz? :lol: :( Mi van Brezsóval? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Fiatalok még, nem tudják, hogy a szépség mulandó, és a belső értékeket kell nézni. :( Ui.: Na jó most hazudtam, én is azt nézem hogy milyen az alakja egy csajnak. De nekem akkor sem jönnek be a vékony nők. :lol: Na persze, ezt csak bebeszéled magadnak és aztán a végén még el is hiszed! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Fiatalok még, nem tudják, hogy a szépség mulandó, és a belső értékeket kell nézni. :( Ui.: Na jó most hazudtam, én is azt nézem hogy milyen az alakja egy csajnak. De nekem akkor sem jönnek be a vékony nők. :lol: a fiatalok ráérnek még arra h elmúljon a szépség....tehát elsősorban nem a belső értékekre fognak nyomulni...vagyis hát ahogy nézzük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 a fiatalok ráérnek még arra h elmúljon a szépség....tehát elsősorban nem a belső értékekre fognak nyomulni...vagyis hát ahogy nézzük :lol: ugy is az alak az elso! az oregedesre meg " nezd meg az anyjat es vedd a lanyat" igazsag sztem meg all :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Most meg nekem udvarolsz? :lol: :D Mi van Brezsóval? :D Csak tegnap volt fiús napom. :lol: :D Na persze, ezt csak bebeszéled magadnak és aztán a végén még el is hiszed! :D Neeem, komolyan nekem nem jönnek be a vékony nők. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Látom megy a témázás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 azért a fifthgearben is többen vannak. nem ezen van a lényeg. csak nem illik összekeverni, és/vagy egy kalap alá venni a két műsort :lol: Jobb lett volna nem beszólni.....most 2 napig ez lessz a téma ráadásul vannak akiknek maradandó sérüléseket okoztál :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Jobb lett volna nem beszólni.....most 2 napig ez lessz a téma ráadásul vannak akiknek maradandó sérüléseket okoztál :lol: :lol: Te is olvashatnál néha :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Te is olvashatnál néha :lol: Most megint mi van??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Most megint mi van??? :lol: nem beszószként mondtam pedig :lol: szórakoztató műsor... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Ja.....jólvan. Csak a megszokás beszélt belőlem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Mi az összefüggés a kettő közt? :D Le kell lombozzalak, az hogy most vékony, nem jelent semmit a későbbiekre nézve. Viszont szeretnék kicsit a kedvedben is járni. Tessék. :lol: :lol: :( :D :D NYSGM ezért is meg a többit tudod te magadtól igérgetős vénasszony, annyira vén, hogy elfelejt mindent:P a fiatalok ráérnek még arra h elmúljon a szépség....tehát elsősorban nem a belső értékekre fognak nyomulni...vagyis hát ahogy nézzük :D ebben van vmi :lol: de ha vki egész életében vékonyka, abbol nem lesz később se tehen... mármint ez nem neked szol sp, hanem a nyanyának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 NYSGM ezért is meg a többit tudod te magadtól igérgetős vénasszony, annyira vén, hogy elfelejt mindent:P ebben van vmi :lol: de ha vki egész életében vékonyka, abbol nem lesz később se tehen... mármint ez nem neked szol sp, hanem a nyanyának. erre jó ellenpélda az unokatesóm, aki világ életében 45kg volt....most meg 80 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts