Tiv. Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Ha ezt negyedennyire csinálná csak ügyesen, se vennétek észre, hogy került oda! :D :lol: Te mit néztél? :( Talán láttad hogy került oda? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Te mit néztél? :( Talán láttad hogy került oda? :lol: Én, Veletek ellentétben megbírom állni, hogy nem a domborulatait nézem. :D Egyébként nem láttam én sem hogy csinálja. Ügyes. :lol: Tudom, tudom! Akkor meg minek a kezét nézni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Én, Veletek ellentétben megbírom állni, hogy nem a domborulatait nézem. :lol: Egyébként nem láttam én sem hogy csinálja. Ügyes. :lol: Tudom, tudom! Akkor meg minek a kezét nézni... :( Rájöttél a lényegre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Rájöttél a lényegre. :lol: Pár éve láttam kandikamerás felvételeket mélydekoltázs témában, háááát hihetetlen volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Pár éve láttam kandikamerás felvételeket mélydekoltázs témában, háááát hihetetlen volt. :lol: Linket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Linket! :lol: TV-ben volt, de majd körülnézek neten is. Hát nem volt hízelgő összeállítás a nemetekre nézve. Azt a totális rövidzárlatot. :( :lol: Jó, persze tisztelet a kivételnek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Linket! :lol: Csak neked Zotya. link :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Csak neked Zotya. link :lol: korrekt:):lol::) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Linket! :lol: például ez Itt se jut senkinek eszébe, hogy ugrik le a ruha a csajról. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 nekem is 2es van írva, pedig 2003ban állították ki :lol: Szintúgy 2-es, 2004 eleji forgalomba helyezés. :lol: Megint mennyi off van bazz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 tudjuk már mi a különbség a fifth gear, és a top gear között...... :lol: :lol: :( :D jovan akkor 5 gear... am az autok a lényegek, nem a körítés. csapatnak itt is meg ott is :D kákán csomó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 jovan akkor 5 gear... am az autok a lényegek, nem a körítés. csapatnak itt is meg ott is :lol: kákán csomó :lol: nem, google majd megmondja h miért nem mind1 :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 nem, google majd megmondja h miért nem mind1 :lol: :lol: igazábol top geart ritkán látok de abban vana göndörhaju bácsi nem? mikor ilyen nézőközönség előtt dumálnak a nagydarab göndörhaju, meg kisdarab, aki azt az idióta kísérletezős műsort szokta vezetni őő a Braniac a five gear meg a csak a két verprofi tiff stb meg a pufi inas meg a csaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Karosszeriban fotok a 4db-os sedan legterelorol egy Hatchback-en cimmel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Karosszeriban fotok a 4db-os sedan legterelorol egy Hatchback-en cimmel :lol: ??? Mii van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Csak neked Zotya. link :D Fúúúj, undorító! Egy rönóval?! :lol: :D például ez Itt se jut senkinek eszébe, hogy ugrik le a ruha a csajról. :D Ezeket mindíg megnézem. :D De persze csak a poén miatt. :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 ??? Mii van? :lol: mit nem ertettel ezen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 mit nem ertettel ezen? :lol: Az ékezetlenség mellé felcserélsz néhány betűt és kész a rejtvény. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 igazábol top geart ritkán látok de abban vana göndörhaju bácsi nem? mikor ilyen nézőközönség előtt dumálnak a nagydarab göndörhaju, meg kisdarab, aki azt az idióta kísérletezős műsort szokta vezetni őő a Braniac a five gear meg a csak a két verprofi tiff stb meg a pufi inas meg a csaj azért a fifthgearben is többen vannak. nem ezen van a lényeg. csak nem illik összekeverni, és/vagy egy kalap alá venni a két műsort :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Az ékezetlenség mellé felcserélsz néhány betűt és kész a rejtvény. :lol: Tudtátok, hogy egy szónál elég az első és a hátsó betűnek a helyén lennie, ha a többi össze van keverve akkor is meg lehet érteni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Tudtátok, hogy egy szónál elég az első és a hátsó betűnek a helyén lennie, ha a többi össze van keverve akkor is meg lehet érteni? :lol: Kódolvasson a csoki :lol: :D -------------------------------------------------------------------------------- Apropó, olyan régen volt már: Hűűhaaa :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Tudtátok, hogy egy szónál elég az első és a hátsó betűnek a helyén lennie, ha a többi össze van keverve akkor is meg lehet érteni? :lol: Óvassá vissza. :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Óvassá vissza. :lol: :lol: Osalvs vszsia. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Tudtátok, hogy egy szónál elég az első és a hátsó betűnek a helyén lennie, ha a többi össze van keverve akkor is meg lehet érteni? :lol: ezt olvastam én is, de a lényege az hogy gyakori szavak, és nem meg lehet érteni, hanem fel se tűnik, hogy keverve van. de ott az a lényeg, hogy nem tudni miről beszél. én se értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 http://index.hu/tech/hardver/2010/02/17/sz..._fejlesztettek/ egy ilyen kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts