knight Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Bakker remélem nem szériahibásak a termosztátok (Csergő), merthogy nekem is csak kicsit javult a helyzet... én a vízhőfokjeladóra, vagy a műszerre vetek, de remélem nem tévesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Bízom benne... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Bízom benne... :roll: Üdv.: Atommanó bizzál, mivel ez nem csergős cucc. bár ha gyárit kérsz az ugyanonnan van ahonnan ez vót.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Bízom benne... Mondottam Anti küzdj és bízva bízzál :wink: Amúgy meg vmelyik pénteken nem túl nagy nyilvánosság előtt mérjük már össze, hogy -100kg vagy a tuning programod bizonyul jobbnak! Mostmár kuplungra 1ikönk sem rinyál6 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Nézni lehet a küzdelmet? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 bizzál, mivel ez nem csergős cucc. bár ha gyárit kérsz az ugyanonnan van ahonnan ez vót.. én is gyárit vettem, de mondjuk szerintem ez is jó, meg a régi is az vót... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Nézni lehet a küzdelmet? :roll: :) :arrow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Kibéreljük a Ringet??? Ma este esetleg??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 hónap 27.-e van ember :shock: éjn a fizetésemből élek, ami mostanra már csak illúzió :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Aggggyak kőcsön??? :) :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Aggggyak kőcsön??? :) :) :D :D Üdv.: Atommanó inkább keresd meg az elveszt pacikat. és írj róla könyvet Atom Manó Anti: Az elveszett Lóerő Nyomában :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Te is írhatnál az Aztec-ok kincseiről... (Hátha pénzzé tudod tenni, és ki tusz ma jönni... :wink: ) A cím szabadonválasztott... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Tényleg Anti láttad ezexerint Te is Futi hozzászólását... pedig ő nem az a tipus aki bármit le is fikázna ok nélkül... vagy én értettem félre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Rá is kérdeztem rögtön, de még nem írt rá semmit??? Én sem értem mi lehet a baja? :roll: Hátha kifejti... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Rá is kérdeztem rögtön, de még nem írt rá semmit??? Én sem értem mi lehet a baja? :roll: Hátha kifejti... :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 majd meglátod Pista :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 http://www.carstyling.hu/forum_n_shower.php?id=614 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 "tegnap cseréltük ki." Az még nem jelent semmit. :) De ha állásban felmelegszik üzemi hőfokra, menet közben pedig látványosan visszahül üzemi alá, akkor az kizárólag termosztát hiba lehet szerintem :arrow: nyitva van állandóan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Akkor most cseréljük ki mégegyszer?? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 http://www.carstyling.hu/forum_n_shower.php?id=614 Köffff. Amúgy sejtem miért írhatta. Egyszer voltak Lurdy talin és kicsit "elhanyagolva érezték" magukat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Ha az a hiba amit írtam, akkor igen. Nem hallottál még gyári hibás alkatrészről? :) Vagy az is lehet, hogy aki berakta, véletlenül rákent egy kis tömítőpasztát, amitől megragadt az egész. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Azt a sztorit hallottam, de az így hosszútávon übergyenge... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Mélykék! Igen, volt valami ilyen szocproblémája Andrisnak, de Én sem értem igazából hogy mi volt az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 ....Ha az a hiba amit írtam, akkor igen. Nem hallottál még gyári hibás alkatrészről? :).... Óóóóóóóóóóó dehogynem hallot. Benned is van elég sok :) Ennek hatására gondolod azt, hogy autóversenyző vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Mélykék! Igen, volt valami ilyen szocproblémája Andrisnak, de Én sem értem igazából hogy mi volt az. Éjn is erről az 1ről hallottam, ne már, hogy emiatt van ennyire kifordulva :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts