mélykék76 Elküldve Október22, 2004 Megoszt Elküldve Október22, 2004 Én má' hulla vagyok, úgyhogy egész este hülyeségeket fogok beszélni, és megbánjátok majd hogy titeket nem készített fel senki... :) Ebben semmi újdonság nem lesz, max. máskor nem vagy fáradt :wink: Ha sokat beszélsz, akkor bedobunk egy gyorsuló S2-es elé, ott aztán nyomathatod a csajozós történeteidet 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október22, 2004 Megoszt Elküldve Október22, 2004 Te Gabi! Az egy dolog, hogy szar repedtfazék hangja van a verdádnak, de olyan olajszagot hagytál magad után, hogy aszittem, behalok. bwahahahahahhaaaa :) :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október23, 2004 Megoszt Elküldve Október23, 2004 Bazs! Neked teljesen ferdehajlamú az orrod, ugyanis jelenleg nem fogyaszt többet 0,5L/1000km-nél a moci. :D Olajból legalábbis. :) A kipufogó most tényleg kehés kicsit, a hátsó dobban valami elszabadult. :? Mélykék! Szerintem ez szar poén volt... 8) Redline! Nem röhög, ül, fexik, alszik! :D Laci! A modell lányhoz semmi közöm, nem Én vittem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Bazs! Laci! A modell lányhoz semmi közöm, nem Én vittem... :) Ühm! 8) 8) :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Atommanó össze alt minden az Angel eyes hoz lassan kéne utalgatni !!! :oops: ha gaz van a kocsiban tudsz alaudni :) :oops: yahh a PÜ elment a valasz csak valamiért a kimanö üzeneteken tul nem jut Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 :arrow: Lengyelek megint alkottak :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 ....PÜ elment a valasz csak valamiért a kimanö üzeneteken tul nem jut.... Amíg Anti nem nézi meg az üzeneted, ott is fog maradni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 azon a szakaszon, ha arra gondolsz ahol elhagyod a tescot és jössz a városkapu fele nem érdemes egy-húsz felett menni, mert onnantól életveszélyessé válik a dolog.... ott nemgyengén fos az út is Igen arról a szakaszról van szó, csak épp kintröl befelé.... háát "kicsit"többel mentem mint 20 :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 egy húsz barátom, amit a kolleganőm 120ra szokott mondani :) felhívjalak, vagy mondjam azt, hogy holnap 15:00 :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 :arrow: Lengyelek megint alkottak :shock: :shock: aztarohadt.. ez egy "széria" kispolák?!?!? durva!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 nem hinném, hogy a széria pók így megtekeri a kerekeket :) hiába rwd rlz 4 ever 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 jah...bocs... elnéztem :) akkor bevallom.. én ugy 80as tempoval mehettem 8) Oksa.. nem kell felhívni.. látom vágom.. holnap 15óra.. azaz du 3rom.. oksa... megyek majd.. és ez melyik mühelyük is? mert 2ö van ha jol tom.. illetve rád hivatkozzak? mint Aztecra vagy.... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Nem kő má bejelentettelek... ez a műhey inda 16 :wink: tod-> roda végig szlovákon és onnan jobbra le :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Ok! tehaát a patak szlovák ut felöli oldala..oksa...az a kisebb asszem.. nem is a bejelentkezésre kérdeztem,hanem amikor odaérak azért csak mondanom kellene hogy szegasztok, bakfity vok, én jöttem a Gsájal.. :) :) Köszi a segítséget... addig lehet lemegyek feltérképezem a likat... bár nincs kedvem most felemelni alámászni...stb 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Dont P jó kezekben lesz, legalábbis az utóbbi ídőben nem volt rossz tapasztalatom abszólut :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Oksa... thx.. Amúgy csak én vok hüle.. vagy tényleg nem jár jól a "webóra" :shock: Még jó hogy nem ehez néztem hogy mennyi az idö.... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 "Eddig összesen :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Ákos! Nem tudom mi lehet, de most még annyira sem megy fel a vízhőfok mint eddig... Ha egy helyben állok vele akkor igen, és jó helyen kapcsol a ventillátor is... Akkor most mi van??? :roll: Amúgy köszi mégegyszer a tegnapi közreműködésed! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Termosztát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Termosztát. tegnap cseréltük ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Ákos! Nem tudom mi lehet, de most még annyira sem megy fel a vízhőfok mint eddig... Ha egy helyben állok vele akkor igen, és jó helyen kapcsol a ventillátor is... Akkor most mi van??? :roll: Amúgy köszi mégegyszer a tegnapi közreműködésed! :wink: Üdv.: Atommanó van fűtésed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Az van! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Az van! Üdv.: Atommanófelhivlak mingyá........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Csörgött... ...Felvettem, beszéltünk... Köszi... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Csörgött... ...Felvettem, beszéltünk... Köszi... Üdv.: Atommanó szivi.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts