Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 na hazaertem vegre... koltottem a Kicsimkemre 50ropit...
Novy Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 daykiller írta: Tökmindegy. Csak össze vannak kötve a csavarkapcsokkal. Valamint a féklevegő-csövek vannak összekapcsolva. Ez még nem jelenti azt hogy szinkronizálva vannak és a szergej a vontató, a csörgő meg a tolómozdony. Teljesen más technológia a két mozdony. A csörgő magyar gyártmány a szergej szovjet. Ezért lehetetlenség szinkronizálni őket. :lol: Deeee nem értek hozzá. :lol: ezeknélkül a kocsog smeilik nélkül is elhisszük neked :D engem eléggé idegesít, mikor minden mondandódhoz ezt rakod :(
spzoli Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 astrásgyerek írta: Komoly kis autócska :lol: jó kis steinmetz felni...én is siratom a sajátom :lol:
dita Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Novy írta: ezeknélkül a kocsog smeilik nélkül is elhisszük neked :lol: engem eléggé idegesít, mikor minden mondandódhoz ezt rakod :lol: Akkor kapsz helyette egy ilyet. :D Most jobb? :(
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Novy írta: ezeknélkül a kocsog smeilik nélkül is elhisszük neked :D engem eléggé idegesít, mikor minden mondandódhoz ezt rakod :lol: Nyugi van :( Meg mi a baj vele? :D vagy csak idegesít hogy nem néz a szemedbe? :D Kezdheted megszeretni, mert sokat kapsz mostantól :D :lol:
Tiv. Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Dark_Errant írta: na hazaertem vegre... koltottem a Kicsimkemre 50ropit... Mire ment el annyi?
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Tiv. írta: Mire ment el annyi? Vez.mu szij, vez mu tegnely szimering, vizpumpa, vez mu szij feszito gorgo, Fotengely szimering, olaj szuro, olaj, levego szuro, ( meg egy) antenna , ekszij es nemi munka dij... asszem ennyi
Tiv. Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Dark_Errant írta: Vez.mu szij, vez mu tegnely szimering, vizpumpa, vez mu szij feszito gorgo, Fotengely szimering, olaj szuro, olaj, levego szuro, ( meg egy) antenna , ekszij es nemi munka dij... asszem ennyi Elvitte a szisza az ékezeteket? :lol: :lol:
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Tiv. írta: Elvitte a szisza az ékezeteket? :lol: :lol: eddig se voltak nalam :( par ev IRC utan le lehet szokni rola :D
daykiller Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Dark_Errant írta: eddig se voltak nalam :( par ev IRC utan le lehet szokni rola :D Elég rossz érv. :lol: Rajtad kívül kb mindenki ékezettel ír IRC-n. :D :lol:
daykiller Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Novy írta: ezeknélkül a kocsog smeilik nélkül is elhisszük neked :( engem eléggé idegesít, mikor minden mondandódhoz ezt rakod :lol: És? :lol:
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 daykiller írta: Elég rossz érv. :lol: Rajtad kívül kb mindenki ékezettel ír IRC-n. :( :lol: most miert kellett lebuktatni?
zotya975 Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 beligrom írta: olyan könyvet mint a legohoz volt h össze tudd rakni, honnan tudok szerezni? (nem, nem legohoz, f astrához:)) Olyan amiben le van rajzolva kockáról-kockára hogyan kell összerakni? :( daykiller írta: Tökmindegy. Csak össze vannak kötve a csavarkapcsokkal. Valamint a féklevegő-csövek vannak összekapcsolva. Ez még nem jelenti azt hogy szinkronizálva vannak és a szergej a vontató, a csörgő meg a tolómozdony. Teljesen más technológia a két mozdony. A csörgő magyar gyártmány a szergej szovjet. Ezért lehetetlenség szinkronizálni őket. :lol: Deeee nem értek hozzá. :lol: Nem is olyan rég meg itt a Bakonyban nem tudott felmenni a szerelvény a dombon, mert kipörögtek a kerekek, tele volt a vágány vizes falevelekel. Ezeken nincs olyan homokszóró? Dark_Errant írta: Vez.mu szij, vez mu tegnely szimering, vizpumpa, vez mu szij feszito gorgo, Fotengely szimering, olaj szuro, olaj, levego szuro, ( meg egy) antenna , ekszij es nemi munka dij... asszem ennyi Reális ár. Nekem is ennyi volt, csak benne volt egy bontott HF, és a szerelésért+a vontatásért nem fizettem. :D
zotya975 Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 daykiller írta: És? :lol: Nincs és. :( :lol:
spzoli Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Tiv. írta: Elvitte a szisza az ékezeteket? :D :D biztos felhívta Dita :D :lol: :lol: :( :D
Dáwid Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 zotya975 írta: Nem is olyan rég meg itt a Bakonyban nem tudott felmenni a szerelvény a dombon, mert kipörögtek a kerekek, tele volt a vágány vizes falevelekel. Ezeken nincs olyan homokszóró? Majd kipörgésgátló :lol: meg rajtprogram :lol:
daykiller Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 zotya975 írta: Olyan amiben le van rajzolva kockáról-kockára hogyan kell összerakni? :lol: Nem is olyan rég meg itt a Bakonyban nem tudott felmenni a szerelvény a dombon, mert kipörögtek a kerekek, tele volt a vágány vizes falevelekel. Ezeken nincs olyan homokszóró? Reális ár. Nekem is ennyi volt, csak benne volt egy bontott HF, és a szerelésért+a vontatásért nem fizettem. :( Tudtommal nincsen. Egyébként a hiperszuper flörtnek is kipörögnek a kerekei. Szombaton tapasztalhattam, ahogy hallom a gyorsulást aztán hirtelen elmúlik a gyorsító erő és felpörögnek a motorok. :lol:
daykiller Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Dáwid írta: Majd kipörgésgátló :lol: meg rajtprogram :D EPS bazze. :lol: :(
Novy Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 zotya975 írta: Nincs és. :lol: :lol: így így :(
Dark_Errant Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 zotya975 írta: Olyan amiben le van rajzolva kockáról-kockára hogyan kell összerakni? :lol: Nem is olyan rég meg itt a Bakonyban nem tudott felmenni a szerelvény a dombon, mert kipörögtek a kerekek, tele volt a vágány vizes falevelekel. Ezeken nincs olyan homokszóró? Reális ár. Nekem is ennyi volt, csak benne volt egy bontott HF, és a szerelésért+a vontatásért nem fizettem. :lol: bontott HF? sorry a roviditesekben meg nem vagyok otthon...
dita Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 spzoli írta: biztos felhívta Dita :D :lol: :lol: :( :D Tiv. és Dáwid is tudja még az ékezeteket. :D Ebként miből gondolod, hogy rossz hatással vagyok a férfiakra? :D
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 Dark_Errant írta: eddig se voltak nalam :lol: par ev IRC utan le lehet szokni rola :( Majd visszaszoktatlak én! :lol:
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 dita írta: Tiv. és Dáwid is tudja még az ékezeteket. :D Ebként miből gondolod, hogy rossz hatással vagyok a férfiakra? :lol: Mer nő lehet jó hatással? :lol: :( Húú de soviniszta duma ez! :D
daykiller Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 J0hnny írta: Mer nő lehet jó hatással? :lol: :lol: Húú de soviniszta duma ez! :( Nem baj, nekem tetszik. :D
Tiv. Elküldve Február15, 2010 Elküldve Február15, 2010 J0hnny írta: Mer nő lehet jó hatással? :lol: :lol: Húú de soviniszta duma ez! :( Rád ki van hatással? :D
Recommended Posts