zotya975 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 ...és folyt a nyálad, amiből arra a következtetésre jutott, hogy laza a szájszerkezeted mert már nincsenek fogaid. :lol: Mond Zotya, hogy nem hiányoztunk! :( Hiányoztatok. :D Ez meg mi a csoda? Aki lusta bödönt szerelni annak találták ki. Nem lesz koszos az injektorház, mert már a tankba felszíjja a trutyit, és mellesleg kevesebbet eszik. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 szomszéd próbálta II-es Golf 1.6 D-be , semmi fogyasztáscsökkenést nem tapasztalt, pedig nem egy versenyző típus :lol: most motorgenerálon van az autó :lol: (a szerelője szerint ez is közrejátszhatott) Hát 2 literes fogyasztáscsökkenés...ezek hihetetlen dolgok. Miközben a mérnökök azon küzdenek rengeteg apró, szellemesebbnél szellemesebb ötlet kidolgozásával, hogy végül keservesen 1-2 decit tudnak csökkenteni, kételkedem, hogy ez ennyire egyszerű lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Aki lusta bödönt szerelni annak találták ki. Nem lesz koszos az injektorház, mert már a tankba felszíjja a trutyit, és mellesleg kevesebbet eszik. :( :lol: Ez fáááájt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Hát 2 literes fogyasztáscsökkenés...ezek hihetetlen dolgok. Miközben a mérnökök azon küzdenek rengeteg apró, szellemesebbnél szellemesebb ötlet kidolgozásával, hogy végül keservesen 1-2 decit tudnak csökkenteni, kételkedem, hogy ez ennyire egyszerű lenne. de ha EZT meg EZT együtt használod már mindjárt 2-3 litert jelent :( Diesel-esek figyelem, nem akartok 2 literrel kevesebb fogyasztást, 2 lityiből ki is jönnénk majdnem :lol: (de biztos ami biztos, én tennék még oda egy plussz kannát is, hátha még a végén termelni fogja, és ki kell szívni a tankból :lol: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Ne tudjátok meg ma milyen megalázatatás ért. :( Pont lapátoltam ki a kocsit a óból, és látom hogy jön egy 16-17 év körüli Hűha. erre amikor odaér megszólal.: Csókolóm! :lol: Na bakker vén vagyok mint az országút. :lol: válasz: viszont, hova kéred? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 válasz: viszont, hova kéred? :lol: Nem rossz :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Mondjuk novy cartársank is igaza van...A 16-17 évesek átesnek rajtad sem köszönnek, csak néznek rád mint ku*va az üdülési csekkre :lol: Csak nem tapasztalat? :lol: :( :D De jó példa, hogy lehet vele fizetni.. :D Ez meg mi a csoda? A kész átverés só legújabb kiadása :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Csak nem tapasztalat? :lol: :lol: :( De jó példa, hogy lehet vele fizetni.. :P :D :D :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Nálunk a koliban alap, hogy mindenki mindenkinek köszön a folyosón, a portásnak ... stb. A gólyák viszont évről évre hanyagabbak, sok új gyerek már egyáltalán nem köszön. Bizony a mai fiatalság nem az udvariasságáról és a tiszteletről híres. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Nálunk a koliban alap, hogy mindenki mindenkinek köszön a folyosón, a portásnak ... stb. A gólyák viszont évről évre hanyagabbak, sok új gyerek már egyáltalán nem köszön. Bizony a mai fiatalság nem az udvariasságáról és a tiszteletről híres. há akkó mirő b+? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Nálunk a koliban alap, hogy mindenki mindenkinek köszön a folyosón, a portásnak ... stb. A gólyák viszont évről évre hanyagabbak, sok új gyerek már egyáltalán nem köszön. Bizony a mai fiatalság nem az udvariasságáról és a tiszteletről híres. Meg kell őket fenyíteni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Meg kell őket fenyíteni! :lol: Azért mikor a szemük láttára megiszik az ember 3mp alatt egy sört...akkor azért egy kis tisztelet kialakul. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Azért mikor a szemük láttára megiszik az ember 3mp alatt egy sört...akkor azért egy kis tisztelet kialakul. :lol: Láttad te már Sörös Sanyit inni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Csak nem tapasztalat? :lol: :lol: :( De jó példa, hogy lehet vele fizetni.. :D Gondolom erre tök véletlenül találtál rá, miközben étkezési utalvány elfogadó helyeket kerestél, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Láttad te már Sörös Sanyit inni? :lol: Mégsincs semmi tisztelet feléje . :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Gondolom erre tök véletlenül találtál rá, miközben étkezési utalvány elfogadó helyeket kerestél, mi? :lol: Csak egy kis masszázsra vágyott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Csak egy kis masszázsra vágyott. :lol: Happy finishel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 de ha EZT meg EZT együtt használod már mindjárt 2-3 litert jelent :lol: Diesel-esek figyelem, nem akartok 2 literrel kevesebb fogyasztást, 2 lityiből ki is jönnénk majdnem :lol: (de biztos ami biztos, én tennék még oda egy plussz kannát is, hátha még a végén termelni fogja, és ki kell szívni a tankból :( :D ) Jó ez a szupermágnes a benzincsőre dolog. Azt írják 100Xolyan erős mint a hagyományos mágnes, de akkor hogyan veszem le a mociról, ha rácuppan? :lol: Meg kéne kérdezni az eladótól. :D :D Nem rossz, minek vinni ha gurul. :P Elmentünk szánkózni , szórakozik a Szabó család, a lányom a fának ment neki, én meg az árokba. Hivtam a szomszédot húzzon ki, persze elment kocsival telefon nélkül. Elővettem a deszkát a csomitartóból, szart sem ér. Viszont fél vödör kavics a kerék alá, és behintáztatva simán kijártam vele. Az volt a legjobb hogy amikor belementem, és próbáltam kijönni, nem ment, kiszálltam körbejárni a kocsit, és látom, hogy egy kisöreg áll mögöttem, és villogat, hogy tolathatok, kienged. :D Nem is volt feltűnő a kocsi fara a levegőben az ajtóval meg a sarat túrtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Fenn van töltőn az akksi már vagy 4 órája és semmi változás. Se a kijelző szerint, se látványra, még csak kicsit sem pezseg. Pedig maximumon van. :lol: Én vagyok türelmetlen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Gondolom erre tök véletlenül találtál rá, miközben étkezési utalvány elfogadó helyeket kerestél, mi? :D Csupán csak emlékezetből kimásoltam a kép linkjét onnan amit ugye csak Mote tagok láthatnak :D Fenn van töltőn az akksi már vagy 4 órája és semmi változás. Se a kijelző szerint, se látványra, még csak kicsit sem pezseg. Pedig maximumon van. :( Én vagyok türelmetlen? :lol: Gyanús az az aksi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Nem rossz, minek vinni ha gurul. :lol: Elmentünk szánkózni , szórakozik a Szabó család, a lányom a fának ment neki, én meg az árokba. Ezt hogy csináltad? Az út elég száraznak tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Fenn van töltőn az akksi már vagy 4 órája és semmi változás. Se a kijelző szerint, se látványra, még csak kicsit sem pezseg. Pedig maximumon van. :( Én vagyok türelmetlen? :lol: lehet csak nagyon lemerült, hagyd még egy kicsit :D Rá tudtatok már mérni valamivel ?? Gyanús az az aksi :lol: hja, a tegnap is mondtam, de a zörgést a generátorban akkor sem magyarázza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Elmentünk szánkózni , szórakozik a Szabó család, a lányom a fának ment neki, én meg az árokba. http://kep.ivpicture.hu/307570.jpg http://kep.ivpicture.hu/307571.jpg Hivtam a szomszédot húzzon ki, persze elment kocsival telefon nélkül. Elővettem a deszkát a csomitartóból, szart sem ér. Viszont fél vödör kavics a kerék alá, és behintáztatva simán kijártam vele. Az volt a legjobb hogy amikor belementem, és próbáltam kijönni, nem ment, kiszálltam körbejárni a kocsit, és látom, hogy egy kisöreg áll mögöttem, és villogat, hogy tolathatok, kienged. :( Nem is volt feltűnő a kocsi fara a levegőben az ajtóval meg a sarat túrtam. :D ez igen, tudsz te ha akarsz :lol: picit vizes az út, inkább fogjuk arra :lol: :D én mondtam volna neki, hogy ha már itt van segítsen kihúzni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Csupán csak emlékezetből kimásoltam a kép linkjét onnan amit ugye csak Mote tagok láthatnak :D Gyanús az az aksi :lol: :D :D :D Ne már! :lol: Generátor is és akkumulátor is?! :( Kapok gutaütést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts