dita Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Ezek után már tényleg megérdemli majdhogy megtartsd. Vagyis ő érezze magát megtisztelve azzal, hogy megtartod. Talán ezek után jól viseli magát. :lol: Ha szerencséd van, akkor talán egy szénkefe csere megoldja a gondot. Az egyben van a fesz. szanályzóval, és nem nagy összeg. Talán csak ennyi a baja. Nagyon remélem. :lol:
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Nálam sem jelzett egyáltalán, amikor szinte semmi töltésem sem volt. :lol: nekem meg tegnap meló után amikor indultam barátnőmhöz ott parázslott. Aztán oldalra hajoltam hogy fölvegyem a lehullott kesztyűmet a szőnyegről, és elaludt. Aztán visszaültem a helyemre és megint parázslott. Aztán odatettem a kezem a műszeregység fölé, és miután kitakartam a közvilágítás oda eső fényét, mindjárt nem parázslott :lol:
dita Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 mondjuk ebben van valami, de sosem lehet tudni :lol: főleg nem egy ilyen trükkös astránál :lol: (havernak nem állt le, csak ha leállította utánna alig, vagy egyáltalán nem indult.) de ha neked hangja van a generátornak , akkor Tiv.-nek lehet igaza :D mindenesetre 1. lépés bemérni a töltést, ha az nincs, akkor indulni a generátor irányában, ha van, akkor meg lehet akku Hétfőn megkapja a szerelőm és majd Ő eljátszik vele. :(
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 :( :D Ha szerencséje van :D ha nincs akkor csapágyak, stb :lol: de egyúttal érdemes lenne teljesen rendbe tenni.. :lol: Az már húzós. Akkor egy bontott, 5 ezer körül. Nekem is lett a megoldás. Egy diódahíd, és csúszógyűrű csere, na meg csapágyazás, elég horror áron megy.
dita Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 nekem meg tegnap meló után amikor indultam barátnőmhöz ott parázslott. Aztán oldalra hajoltam hogy fölvegyem a lehullott kesztyűmet a szőnyegről, és elaludt. Aztán visszaültem a helyemre és megint parázslott. Aztán odatettem a kezem a műszeregység fölé, és miután kitakartam a közvilágítás oda eső fényét, mindjárt nem parázslott :lol: Arra gondoltam, ha mégis az enyém lesz a második hely, találkozón berakjuk Őket egymás mellé és kiírjuk, hogy a "legdrágább autók". :lol:
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 nekem meg tegnap meló után amikor indultam barátnőmhöz ott parázslott. Aztán oldalra hajoltam hogy fölvegyem a lehullott kesztyűmet a szőnyegről, és elaludt. Aztán visszaültem a helyemre és megint parázslott. Aztán odatettem a kezem a műszeregység fölé, és miután kitakartam a közvilágítás oda eső fényét, mindjárt nem parázslott :lol: Kreatív megoldás volt. :lol: :(
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 nekem meg tegnap meló után amikor indultam barátnőmhöz ott parázslott. Aztán oldalra hajoltam hogy fölvegyem a lehullott kesztyűmet a szőnyegről, és elaludt. Aztán visszaültem a helyemre és megint parázslott. Aztán odatettem a kezem a műszeregység fölé, és miután kitakartam a közvilágítás oda eső fényét, mindjárt nem parázslott :( nekem szokott, de rejtélyes módon: minden izzó felkapcsolva + távolsági + rádió + vészvillogó = SEMMI de ha minden le van kapcsolva, és rálépek a fékre, akkor parázslik :lol: a féknél lenne valami zárlat? :lol:
Guest Sanci Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Az már húzós. Én még megelőztem a bajt :D hangja lett és tölteni se 100%-kal akart, gyors szétkaptam, rendbe raktam és azóta is úgy van.. :lol: Arra gondoltam, ha mégis az enyém lesz a második hely, találkozón berakjuk Őket egymás mellé és kiírjuk, hogy a "legdrágább autók". :D Öö, hol is tartatok velük úgy cakkpakk? :( Én valahol 2.5 mf körül vagy fölötte (persze vételárastól -papírmunkákat, műszakit-zk-t nem számolva) :lol:
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 :lol: Öö, hol is tartatok velük úgy cakkpakk? :( Én valahol 2.5 mf körül vagy fölötte (persze vételárastól -papírmunkákat, műszakit-zk-t nem számolva) :lol: Te nyertél. :D
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Én még megelőztem a bajt :D hangja lett és tölteni se 100%-kal akart, gyors szétkaptam, rendbe raktam és azóta is úgy van.. :lol: Öö, hol is tartatok velük úgy cakkpakk? :( Én valahol 2.5 mf körül vagy fölötte (persze vételárastól -papírmunkákat, műszakit-zk-t nem számolva) :lol: :D De te spúr vagy feljönni egy pösti találkozóra :D :D
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Öö, hol is tartatok velük úgy cakkpakk? :D Én valahol 2.5 mf körül vagy fölötte (persze vételárastól -papírmunkákat, műszakit-zk-t nem számolva) :lol: 2,5 milla? :lol: komolyan? :( mennyi volt ebből a vételára?
Guest Sanci Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 :D De te spúr vagy feljönni egy pösti találkozóra :P :D Na jah :D Lurdyba menjek 2-3 óra hosszára? :( De egy normális helyen lévő (tudjátok hogyan értem :lol: ) egész napos csevegős-kajolós-ismerkedős talira lenne arcom oda gurulni :P persze ha úgy állok anyagival.. :D 2,5 milla? :lol: komolyan? :lol: mennyi volt ebből a vételára? 1.55 mf, a többi mind amit ráköltöttem.. :D
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 19 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot (4 vendég és 0 anonim felhasználó) 15 felhasználó: zocsa, peti468, Dáwid, symontemplar, astrásgyerek, J0hnny, Sanci, alcsaba, Tiv., webshark, invictus, Opeles90, walker, dita, RobesPierre Jó látni, hogy ilyen szép számban vagyunk :lol:
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 19 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot (4 vendég és 0 anonim felhasználó) 15 felhasználó: zocsa, peti468, Dáwid, symontemplar, astrásgyerek, J0hnny, Sanci, alcsaba, Tiv., webshark, invictus, Opeles90, walker, dita, RobesPierre Jó látni, hogy ilyen szép számban vagyunk :D Hol a Lacika?? :lol: Ebből a számlálásból is kimaradt :lol: :D :(
spzoli Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Öö, hol is tartatok velük úgy cakkpakk? :lol: Én valahol 2.5 mf körül vagy fölötte (persze vételárastól -papírmunkákat, műszakit-zk-t nem számolva) :lol: há ott még én sem tartok :( :D
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 19 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot (4 vendég és 0 anonim felhasználó) 15 felhasználó: zocsa, peti468, Dáwid, symontemplar, astrásgyerek, J0hnny, Sanci, alcsaba, Tiv., webshark, invictus, Opeles90, walker, dita, RobesPierre Jó látni, hogy ilyen szép számban vagyunk :D Hol a Lacika?? :lol: Ebből a számlálásból is kimaradt :lol: :D :( Jóvanna vak vagyok :D
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Hol a Lacika?? :lol: Ebből a számlálásból is kimaradt :lol: :D :( Hiányzik adamka mi? :D
invictus Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 há ott még én sem tartok :lol: :lol: Én 830-nál tartok az összes szervízzel, olajcserével, téli-nyári kerekekkel, BC, fejegység...stb. Egyszóval minden.
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Hiányzik adamka mi? :lol: De még hogy... :lol: :( Így nemtom mi van a kézikönyvben arról merre lehet Laci
spzoli Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Én 830-nál tartok az összes szervízzel, olajcserével, téli-nyári kerekekkel, BC, fejegység...stb. Egyszóval minden. nem szívesen nyitogatom az xlst... :lol:
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Én 830-nál tartok az összes szervízzel, olajcserével, téli-nyári kerekekkel, BC, fejegység...stb. Egyszóval minden. Én inkább nem számolom össze. Így jobban alszom :lol: :lol:
dita Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Na jah :D Lurdyba menjek 2-3 óra hosszára? :( De egy normális helyen lévő (tudjátok hogyan értem :D ) egész napos csevegős-kajolós-ismerkedős talira lenne arcom oda gurulni :D persze ha úgy állok anyagival.. :D Mi igyekszünk összehozni egyet, csak Spzoli nem bír megálmodni egy időpontot. :lol: A Zolinak meg egy :lol: és szégyelje magát, mert a Szüleimtől kb. 10 percre lakik és még nem találkoztunk. :D Bezzeg van Valaki akinek eszébejutottam ha már Pest környékén járt, pedig Ő igen messze lakik tőlem. :lol:
Guest Sanci Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Én 830-nál tartok az összes szervízzel, olajcserével, téli-nyári kerekekkel, BC, fejegység...stb. Egyszóval minden. Gyááá :( 3 milla ha nem több... :lol: :lol:
spzoli Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Mi igyekszünk összehozni egyet, csak Spzoli nem bír megálmodni egy időpontot. :lol: A Zolinak meg egy :D és szégyelje magát, mert a Szüleimtől kb. 10 percre lakik és még nem találkoztunk. :( Bezzeg van Valaki akinek eszébejutottam ha már Pest környékén járt, pedig Ő igen messze lakik tőlem. :lol: pusszantlak drága, elkezdődött a suli, és suli után elmászok még melózni. 6kor kelek és 6kor még melózom :D máramikor :D
Recommended Posts