Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Ajajj. Internet nélkül. :lol: :lol: :D :D Bár remélem feltünne nektek hogy eltüntem.. :(
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 :D :D Bár remélem feltünne nektek hogy eltüntem.. :lol: Feltűnni feltűnne, de ne aggódj nem jutna eszünkbe hogy azért mert beszorultál a klotyóba :lol: :(
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Feltűnni feltűnne, de ne aggódj nem jutna eszünkbe hogy azért mert beszorultál a klotyóba :lol: :lol: Amúgy csak én lehetek ilyen szerencsétlen.... Nembaj mostmár tuti nem zárja be az ajtót a takarító többet. :(
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 :lol: :( Bár remélem feltünne nektek hogy eltüntem.. :lol: Miből gondolod? :D :D
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Miből gondolod? :lol: :( én is "szeretlek" :lol: :D
Novy Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Nah mivan? eefogyott a nyomaték? :lol: hétvége van nem? 12 nap után ideje is :( ha valaki nem látta még. nem egy sokatmondó cikk, de végre jót mondanak az astrákról :lol: bár az i ről igen kevés negatívum van.
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 ... ha valaki nem látta még. nem egy sokatmondó cikk, de végre jót mondanak az astrákról :lol: bár az i ről igen kevés negatívum van. végre, ideje volt már jót is írni :lol: Rég nem láttunk melósfiú :(
webshark Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Én nem laborban nyeltem :lol: Kicsit későn tettem át a csövet a kannába :lol: :( Én az olajat akartam leszívással csökkenteni,..kezdő autós koromban......nem ment persze mert olyan erő kellett volna kiszívni, hogy 3 útszéli sem tudna úgy .....
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Én az olajat akartam leszívással csökkenteni,....nem ment persze mert olyan erő kellett volna kiszívni, hogy 3 útszéli sem tudna úgy ..... :lol: :lol: :( azért ez eszembe sem jutna, ez kemény... de gázolajat nyelni sem jó, a benzinesek ezt nem tudhatják :D :D
gergolabs Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 :lol: :lol: :( azért ez eszembe sem jutna, ez kemény... de gázolajat nyelni sem jó, a benzinesek ezt nem tudhatják :D :D Szerencsére
dita Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Na, azt hiszem sikerül (Dáwid után) a második helyezést elérnem az "egy egységnyi idő alatt legtöbb alkatrészt cserélt" versenyszámban. :lol: Ma megint nem indult. Most se kép, se hang. "Bebikáztak" azzal hazaértem, de olyan szinten tölt csak a generátor, hogy amikor az autópályán felakartam kapcsolni a tompítottat, leállt a motor. :( Kezdem ám unni! :lol:
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Na, azt hiszem sikerül (Dáwid után) a második helyezést elérnem az "egy egységnyi idő alatt legtöbb alkatrészt cserélt" versenyszámban. :lol: Ma megint nem indult. Most se kép, se hang. "Bebikáztak" azzal hazaértem, de olyan szinten tölt csak a generátor, hogy amikor az autópályán felakartam kapcsolni a tompítottat, leállt a motor. :D Kezdem ám unni! :lol: hamar megadta magát? 1ik napról a másikra? testkábel nem lazult fel? :D remélem olcsón megúszod :(
Guest Sanci Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Miért van hidegrázásod tőle? Jó..néha be tud tömődni :D Csak :( rühellem a nagyon sietős gyalogosokat akik olimpiára is dobogós sebességgel próbálják elérni a helyi járatot és eszetlenül alig feltűnő ruházatban rohannak át a nem gyalogos átkelőn.. :lol: .húúú... milyen jószagút/ízűt büfizhet az.. :P Egy fél olajfeldolgozót felbüfög :P Így lett 100halombattán a finomító? :D Akkor képzeld el mit ihattak, hogy bitumen jöjjön.. :D :D Na, azt hiszem...Kezdem ám unni! :lol: Mondom én :lol: dízel lesz a vége.. :lol: :D :lol: :lol:
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Na, azt hiszem sikerül (Dáwid után) a második helyezést elérnem az "egy egységnyi idő alatt legtöbb alkatrészt cserélt" versenyszámban. :lol: Ma megint nem indult. Most se kép, se hang. "Bebikáztak" azzal hazaértem, de olyan szinten tölt csak a generátor, hogy amikor az autópályán felakartam kapcsolni a tompítottat, leállt a motor. :D Kezdem ám unni! :( hamar megadta magát? 1ik napról a másikra? testkábel nem lazult fel? :D remélem olcsón megúszod :D Töltést mértetek? :lol: Remélem azért nem szerzel dobogós helyet a versenyben. Nem jó díjazás van hozzá :D
dita Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 hamar megadta magát? 1ik napról a másikra? testkábel nem lazult fel? :lol: remélem olcsón megúszod :lol: Két napja elég érdekes hangja van valaminek, ott a generátor környékén, és néha alacsony fordulatszámon, pl. ha kereszeteződésben álltam kicsit elhalványultak a lámpák és a kijelző is. Nincs fellazulva, néztem.
dita Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Mondom én :lol: dízel lesz a vége.. :D :( :D :D Na, azért ha ezek után rendesen viselkedik, még megtartom. :lol:
dita Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Töltést mértetek? :lol: Remélem azért nem szerzel dobogós helyet a versenyben. Nem jó díjazás van hozzá :lol: Nem, nem volt mivel. A vicc, hogy a (nem)töltésjelző lámpa egyszer sem villant fel. Hát igen, én is lemondanék róla ha lehet! :(
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Nem, nem volt mivel. A vicc, hogy a (nem)töltésjelző lámpa egyszer sem villant fel. Hát igen, én is lemondanék róla ha lehet! :D lehet hogy a generátorod pusztul ha még hangja is van :lol: Nah ilyenem még nekem se volt :lol: :(
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Nem, nem volt mivel. A vicc, hogy a (nem)töltésjelző lámpa egyszer sem villant fel. Hát igen, én is lemondanék róla ha lehet! :lol: én eddig úgy tudtam, hogy ha nem tölt eléggé, akkor kivillan vagy (mint nekem sötétben kicsit látható is) izzik a visszajelző! érdemes lenne mérni valahogyan töltést, sokat elárulna :lol: Az akkud mikori? egy haveromnak hasonló volt (kivéve az érdekes hangja, amit írtál) neki akku gondja volt, pedig új aksi volt 2-3 hónapos, garanciában kicserélték)
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 lehet hogy a generátorod pusztul ha még hangja is van :lol: Nah ilyenem még nekem se volt :lol: :( nah tessék le vagy maradva :D :D :D
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Na, azért ha ezek után rendesen viselkedik, még megtartom. :lol: Ezek után már tényleg megérdemli majdhogy megtartsd. Vagyis ő érezze magát megtisztelve azzal, hogy megtartod. Talán ezek után jól viseli magát. :lol: Ha szerencséd van, akkor talán egy szénkefe csere megoldja a gondot. Az egyben van a fesz. szanályzóval, és nem nagy összeg. Talán csak ennyi a baja.
dita Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 én eddig úgy tudtam, hogy ha nem tölt eléggé, akkor kivillan vagy (mint nekem sötétben kicsit látható is) izzik a visszajelző! érdemes lenne mérni valahogyan töltést, sokat elárulna :lol: Az akkud mikori? egy haveromnak hasonló volt (kivéve az érdekes hangja, amit írtál) neki akku gondja volt, pedig új aksi volt 2-3 hónapos, garanciában kicserélték) De ha akksi lenne, nem állna le ha menet közben felkapcsolom a fényszórókat, nem? Egyébként nem tudom mikori, mert októberben vettem az autót és már benne volt.
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 én eddig úgy tudtam, hogy ha nem tölt eléggé, akkor kivillan vagy (mint nekem sötétben kicsit látható is) izzik a visszajelző! érdemes lenne mérni valahogyan töltést, sokat elárulna :lol: Az akkud mikori? egy haveromnak hasonló volt (kivéve az érdekes hangja, amit írtál) neki akku gondja volt, pedig új aksi volt 2-3 hónapos, garanciában kicserélték) Nálam sem jelzett egyáltalán, amikor szinte semmi töltésem sem volt. :lol:
Guest Sanci Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Na, azért ha ezek után rendesen viselkedik, még megtartom. :lol: Én sem váltam meg tőle :D és nem is nagyon akarok.. :D :D Ha szerencséd van, akkor talán egy szénkefe csere megoldja a gondot. Az egyben van a fesz. szabályzóval, és nem nagy összeg. Talán csak ennyi a baja. Ha szerencséje van :D ha nincs akkor csapágyak, stb :lol: de egyúttal érdemes lenne teljesen rendbe tenni.. :(
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 De ha akksi lenne, nem állna le ha menet közben felkapcsolom a fényszórókat, nem? mondjuk ebben van valami, de sosem lehet tudni :lol: főleg nem egy ilyen trükkös astránál :lol: (havernak nem állt le, csak ha leállította utánna alig, vagy egyáltalán nem indult.) de ha neked hangja van a generátornak , akkor Tiv.-nek lehet igaza :( mindenesetre 1. lépés bemérni a töltést, ha az nincs, akkor indulni a generátor irányában, ha van, akkor meg lehet akku
Recommended Posts