Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
:D :D

Bár remélem feltünne nektek hogy eltüntem.. :lol:

Feltűnni feltűnne, de ne aggódj nem jutna eszünkbe hogy azért mert beszorultál a klotyóba :lol: :(

Elküldve
Feltűnni feltűnne, de ne aggódj nem jutna eszünkbe hogy azért mert beszorultál a klotyóba :lol: :lol:

Amúgy csak én lehetek ilyen szerencsétlen.... Nembaj mostmár tuti nem zárja be az ajtót a takarító többet. :(

Elküldve
Nah mivan? eefogyott a nyomaték? :lol:

hétvége van nem?

12 nap után ideje is :(

17974-20100213-aXHcZQ.jpg

ha valaki nem látta még.

nem egy sokatmondó cikk, de végre jót mondanak az astrákról :lol:

bár az i ről igen kevés negatívum van.

Elküldve
...

ha valaki nem látta még.

nem egy sokatmondó cikk, de végre jót mondanak az astrákról :lol:

bár az i ről igen kevés negatívum van.

végre, ideje volt már jót is írni :lol:

Rég nem láttunk melósfiú :(

Elküldve
Én nem laborban nyeltem :lol: Kicsit későn tettem át a csövet a kannába :lol: :(

Én az olajat akartam leszívással csökkenteni,..kezdő autós koromban......nem ment persze mert olyan erő kellett volna kiszívni, hogy 3 útszéli sem tudna úgy .....

Elküldve
Én az olajat akartam leszívással csökkenteni,....nem ment persze mert olyan erő kellett volna kiszívni, hogy 3 útszéli sem tudna úgy .....

:lol: :lol: :(

azért ez eszembe sem jutna, ez kemény...

de gázolajat nyelni sem jó, a benzinesek ezt nem tudhatják :D :D

Elküldve

Na, azt hiszem sikerül (Dáwid után) a második helyezést elérnem az "egy egységnyi idő alatt legtöbb alkatrészt cserélt" versenyszámban. :lol:

Ma megint nem indult. Most se kép, se hang. "Bebikáztak" azzal hazaértem, de olyan szinten tölt csak a generátor, hogy amikor az autópályán felakartam kapcsolni a tompítottat, leállt a motor. :(

Kezdem ám unni! :lol:

Elküldve
Na, azt hiszem sikerül (Dáwid után) a második helyezést elérnem az "egy egységnyi idő alatt legtöbb alkatrészt cserélt" versenyszámban. :lol:

Ma megint nem indult. Most se kép, se hang. "Bebikáztak" azzal hazaértem, de olyan szinten tölt csak a generátor, hogy amikor az autópályán felakartam kapcsolni a tompítottat, leállt a motor. :D

Kezdem ám unni! :lol:

hamar megadta magát? 1ik napról a másikra? testkábel nem lazult fel? :D

remélem olcsón megúszod :(

Elküldve
Miért van hidegrázásod tőle? Jó..néha be tud tömődni :D

Csak :( rühellem a nagyon sietős gyalogosokat akik olimpiára is dobogós sebességgel próbálják elérni a helyi járatot és eszetlenül alig feltűnő ruházatban rohannak át a nem gyalogos átkelőn.. :lol:

.húúú... milyen jószagút/ízűt büfizhet az.. :P Egy fél olajfeldolgozót felbüfög :P

Így lett 100halombattán a finomító? :D Akkor képzeld el mit ihattak, hogy bitumen jöjjön.. :D :D

Na, azt hiszem...Kezdem ám unni! :lol:

Mondom én :lol: dízel lesz a vége.. :lol: :D :lol: :lol:

Elküldve

Ma megint nem indult. Most se kép, se hang. "Bebikáztak" azzal hazaértem, de olyan szinten tölt csak a generátor, hogy amikor az autópályán felakartam kapcsolni a tompítottat, leállt a motor. :D

Kezdem ám unni! :(

hamar megadta magát? 1ik napról a másikra? testkábel nem lazult fel? :D

remélem olcsón megúszod :D

Töltést mértetek? :lol:

Remélem azért nem szerzel dobogós helyet a versenyben. Nem jó díjazás van hozzá :D

Elküldve
hamar megadta magát? 1ik napról a másikra? testkábel nem lazult fel? :lol:

remélem olcsón megúszod :lol:

Két napja elég érdekes hangja van valaminek, ott a generátor környékén, és néha alacsony fordulatszámon, pl. ha kereszeteződésben álltam kicsit elhalványultak a lámpák és a kijelző is.

Nincs fellazulva, néztem.

Elküldve
Töltést mértetek? :lol:

Remélem azért nem szerzel dobogós helyet a versenyben. Nem jó díjazás van hozzá :lol:

Nem, nem volt mivel. A vicc, hogy a (nem)töltésjelző lámpa egyszer sem villant fel.

Hát igen, én is lemondanék róla ha lehet! :(

Elküldve
Nem, nem volt mivel. A vicc, hogy a (nem)töltésjelző lámpa egyszer sem villant fel.

Hát igen, én is lemondanék róla ha lehet! :D

lehet hogy a generátorod pusztul ha még hangja is van :lol: Nah ilyenem még nekem se volt :lol: :(

Elküldve

Hát igen, én is lemondanék róla ha lehet! :lol:

én eddig úgy tudtam, hogy ha nem tölt eléggé, akkor kivillan vagy (mint nekem sötétben kicsit látható is) izzik a visszajelző!

érdemes lenne mérni valahogyan töltést, sokat elárulna :lol:

Az akkud mikori? egy haveromnak hasonló volt (kivéve az érdekes hangja, amit írtál) neki akku gondja volt, pedig új aksi volt 2-3 hónapos, garanciában kicserélték)

Elküldve
Na, azért ha ezek után rendesen viselkedik, még megtartom. :lol:

Ezek után már tényleg megérdemli majdhogy megtartsd. Vagyis ő érezze magát megtisztelve azzal, hogy megtartod. Talán ezek után jól viseli magát. :lol:

Ha szerencséd van, akkor talán egy szénkefe csere megoldja a gondot. Az egyben van a fesz. szanályzóval, és nem nagy összeg. Talán csak ennyi a baja.

Elküldve
én eddig úgy tudtam, hogy ha nem tölt eléggé, akkor kivillan vagy (mint nekem sötétben kicsit látható is) izzik a visszajelző!

Az akkud mikori? egy haveromnak hasonló volt (kivéve az érdekes hangja, amit írtál) neki akku gondja volt, pedig új aksi volt 2-3 hónapos, garanciában kicserélték)

De ha akksi lenne, nem állna le ha menet közben felkapcsolom a fényszórókat, nem?

Egyébként nem tudom mikori, mert októberben vettem az autót és már benne volt.

Elküldve

Nálam sem jelzett egyáltalán, amikor szinte semmi töltésem sem volt. :lol:

Elküldve
Na, azért ha ezek után rendesen viselkedik, még megtartom. :lol:

Én sem váltam meg tőle :D és nem is nagyon akarok.. :D :D

Ha szerencséd van, akkor talán egy szénkefe csere megoldja a gondot. Az egyben van a fesz. szabályzóval, és nem nagy összeg. Talán csak ennyi a baja.

Ha szerencséje van :D ha nincs akkor csapágyak, stb :lol: de egyúttal érdemes lenne teljesen rendbe tenni.. :(

Elküldve
De ha akksi lenne, nem állna le ha menet közben felkapcsolom a fényszórókat, nem?

mondjuk ebben van valami, de sosem lehet tudni :lol: főleg nem egy ilyen trükkös astránál :lol:

(havernak nem állt le, csak ha leállította utánna alig, vagy egyáltalán nem indult.)

de ha neked hangja van a generátornak , akkor Tiv.-nek lehet igaza :(

mindenesetre 1. lépés bemérni a töltést, ha az nincs, akkor indulni a generátor irányában, ha van, akkor meg lehet akku

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.