spzoli Elküldve Február12, 2010 Elküldve Február12, 2010 Zolka írta: ha megadom p.ü-ben az email-címemet tudsz küldeni képeket róla? csinálok, de sztem legkorábban vasárnap, mert nem itthon tartom... :lol:
Zolka Elküldve Február12, 2010 Elküldve Február12, 2010 spzoli írta: csinálok, de sztem legkorábban vasárnap, mert nem itthon tartom... :lol: ok,köszi :lol:
FPepe Elküldve Február12, 2010 Elküldve Február12, 2010 J0hnny írta: http://img84.imageshack.us/img84/8361/dscn0920nz4.jpg :lol: Ez sztem is gyönyörű :lol: csak nagyon ritka és drága autók.
FPepe Elküldve Február12, 2010 Elküldve Február12, 2010 Opeles90 írta: Kék B manta volt :lol: A sárga manta egy öregemberé (legalábbis az a sárga amit itt ismerek debrecenben) . Kint a klinikán dolgozik, és szereti a veterán opeleket. :( faterom ismeri. valami gazdag orvos az öreg. Még németországból hozatta és tette helyre a mantát. A tiéd meg télleg fertőző, nézd meg ezt, meg ezt is... :lol: :D
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Elküldve Február12, 2010 FPepe írta: A tiéd meg télleg fertőző, nézd meg ezt, meg ezt is... :lol: :( ebben milyen kormány van? még nem is láttam ilyet :lol:
gergolabs Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 astrásgyerek írta: ebben milyen kormány van? még nem is láttam ilyet :lol: A Omega.
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 FPepe írta: A tiéd meg télleg fertőző, nézd meg ezt, meg ezt is... :lol: :lol: óóóó.... :( Főleg a második hasonlít rá...nyáron még a dísztárcsáim is ilyenek :lol: Bár a felirat még mindíg egyedi "dombornyomott" :D És még a vízhőfok mérő is olyan :D :D :D 110ig skáláz.. De reggel majdnem sikerült lezúzni az orrát.... Egy passat fékezett 1 nagyot én meg szintén ráfékeztem...aztán az út ilyen félig vizes félig fagyos... és már csak annyit hallok hogy csúszok csúszok csúszok és a gumi halkan kezd visítani.. :D Pedig még a követési távolság is megvolt...én nemtom hogy az hogy fékezett ekkorát ilyen hirtelen ilyen rossz úton
invictus Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 gergolabs írta: A Omega. Helyes névelővel a mondat elején: "Az Omega." :lol: :lol: :(
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Opeles90 írta: óóóó.... :D Főleg a második hasonlít rá...nyáron még a dísztárcsáim is ilyenek :lol: Bár a felirat még mindíg egyedi "dombornyomott" :P És még a vízhőfok mérő is olyan :lol: :D :P 110ig skáláz.. De reggel majdnem sikerült lezúzni az orrát.... Egy passat fékezett 1 nagyot én meg szintén ráfékeztem...aztán az út ilyen félig vizes félig fagyos... és már csak annyit hallok hogy csúszok csúszok csúszok és a gumi halkan kezd visítani.. :D Pedig még a követési távolság is megvolt...én nemtom hogy az hogy fékezett ekkorát ilyen hirtelen ilyen rossz úton Fél oldalnyi 3betűssel, meg 205-ös gumikkal :lol: :( Engem szenvicsbe tettek majdnem tegnap. előttem a marhája kitalálta hogy elengedi a buszt a kereszteződésben, de hogy miért satuzva azt nemtom (akkorát fékezett a csaj hogy azthittem a matiz bukfencezni fog :D :lol: ) Én még megálltam, mögöttem meg egy fókusz tepert mert még a sárgán át akart érni, aztán gyütt felém elég rendesen. Nem voltam benne biztos hogy meg fog állni, úgyhogy egy kicsit elengedtem a féket, előrébb gurultam hogy rámásztam a matizra, aztán vártam hogy mi lesz :lol: :D Megállt. :lol:
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Dáwid írta: Fél oldalnyi 3betűssel, meg 205-ös gumikkal :lol: :lol: Engem szenvicsbe tettek majdnem tegnap. előttem a marhája kitalálta hogy elengedi a buszt a kereszteződésben, de hogy miért satuzva azt nemtom (akkorát fékezett a csaj hogy azthittem a matiz bukfencezni fog :( :D ) Én még megálltam, mögöttem meg egy fókusz tepert mert még a sárgán át akart érni, aztán gyütt felém elég rendesen. Nem voltam benne biztos hogy meg fog állni, úgyhogy egy kicsit elengedtem a féket, előrébb gurultam hogy rámásztam a matizra, aztán vártam hogy mi lesz :P :D Megállt. :lol: uuuugyanez volt..... a buszt engedte... Megállóba már a népek néztek hogy naaanaaaa....belecsúsziiiik... hopp nem csúszott bele... Lehet elrontottam a napjukat, hogy nem tudtak bámészkodni :D :D Ilyen fékezésem mostanában amúgy nem volt, hogy még a gumik is megszólaljanak.... És egész hosszan... Kemény volt tényleg.. :D amikor a kaparástól nyikorog az jobban tetszik mint ez
Guest Sanci Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Opeles90 írta: a buszt engedte... Azt én is el szoktam engedni ha olyan tempóval megyek, hogy stabilan meg tudjak állni mögötte és villantok neki, hogy mehet (mint pl a Széchenyi -ott nem lehet rodeózni :lol: meg ugye kresz is előírná az elengedést :( ) de ha nem akkor inkább felezőre húzom a gépet mielőtt a raccsingos friss jogsis apuci kicsi béjemwés fiacskája belerongyol a vonókampómba.. :lol:
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Sanci írta: Azt én is el szoktam engedni ha olyan tempóval megyek, hogy stabilan meg tudjak állni mögötte és villantok neki, hogy mehet (mint pl a Széchenyi -ott nem lehet rodeózni :lol: meg ugye kresz is előírná az elengedést :D ) de ha nem akkor inkább felezőre húzom a gépet mielőtt a raccsingos friss jogsis apuci kicsi béjemwés fiacskája belerongyol a vonókampómba.. :lol: Ez ott volt az "elosztónál" a széchenyin.... Mentem a csonkatemplom felé. Azt utálom amikor ott tökörésznek...oké ott van egy 30as tábla, de én van hogy bunkó vagyok kimegyek abba a részbe ahol régen lehetett parkolni az út szélén és ott végig előzöm a sort :(
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Én meg a Barosson mentem, keresztbe a Fóti úton. Tudod... :lol: :lol:
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Dáwid írta: Én meg a Barosson mentem, keresztbe a Fóti úton. Tudod... :D :D Baross.... őőőő VIII. kerület...? :lol: :lol: :( Sajnos sztem ismerem..
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Opeles90 írta: Baross.... őőőő VIII. kerület...? :lol: :lol: :( Sajnos sztem ismerem.. Felezd meg :D :D
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Dáwid írta: Felezd meg :lol: :lol: megyeri temetőnél? Arrafele is jártam annó...
Guest Sanci Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Opeles90 írta: Azt utálom amikor ott tökörésznek...oké ott van egy 30as tábla, de Nem a semmiért van az ott :lol: én valahogy szeretem elkerülni azt az utcát :lol: a hidegrázás jön rám tőle :D Dáwid írta: Én meg a Barosson mentem, keresztbe a Fóti úton. Tudod... :lol: :( Kilinccsel előre? :D :D :D
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Sanci írta: Nem a semmiért van az ott :D én valahogy szeretem elkerülni azt az utcát :lol: a hidegrázás jön rám tőle :( Én minden reggel ott járok. :D Miért van hidegrázásod tőle? Jó..néha be tud tömődni :lol: De nem vészes annyira. Rosszabb a kossuth utca :D vagy a csapó Amúgy volt oka a 30as táblának..még decemberben valahogy ott a halköznél bontották az út közepét.. aztán befedték... Most megint csinálnak valamit. De december óta folyamatosan ki van téve a tábla. :D Amikor nem volt semmi akkoris kint volt.
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Sanci írta: Nem a semmiért van az ott :P én valahogy szeretem elkerülni azt az utcát :lol: a hidegrázás jön rám tőle :D Kilinccsel előre? :lol: :( :D Persze. Itt mindenki driftelve közlekedik, az a normális. A csuklós buszokkal mondjuk vigyázni kell, mert időnként eltörnek :D :lol: :D :D
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Novy írta: csőtök Csöves kukorica! :lol: Vagy ahogy Volkswagenes haver mondaná: Üdvw benzinCSŐ ( ő is autómegszállott :lol: Szereti az astrát :( ) Bár én is az ő volkswagenét.
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Novy írta: csőtök Nah mivan? eefogyott a nyomaték? :lol:
Opeles90 Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Srácok...mondjatok már valami jó filmet amit holnap barátnéval megnézhetnénk este.. Ha már Valentin Nap lesz akkor legyen az teljes. Csak nemtom mit húzzak le a netről. Nem ilyen transformersre gondoltam vagy terminátorra :lol: hanem valami csajos/romantikus/vígjátékos filmre.. csak én ilyeneket nem nagyon ismerek. valami ötlet? :lol:
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Opeles90 írta: Srácok...mondjatok már valami jó filmet amit holnap barátnéval megnézhetnénk este.. Ha már Valentin Nap lesz akkor legyen az teljes. Csak nemtom mit húzzak le a netről. Nem ilyen transformersre gondoltam vagy terminátorra :lol: hanem valami csajos/romantikus/vígjátékos filmre.. csak én ilyeneket nem nagyon ismerek. valami ötlet? :lol: Másnaposok :D Vagy Zombiland :( De én a Holtak hajnalán is betegre röhögtem magam :D :D (meg amikor a nagy csönd, vagy a húzós-zene volt akkor egy halk "Hu!!" Asszony háta mögött fülhöz hajolva, és akkor még jobban tetszett a film :D :lol: )
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Opeles90 írta: valami csajos/romantikus/vígjátékos filmre.. csak én ilyeneket nem nagyon ismerek. valami ötlet? :lol: Rocco Siffredi? :lol:
Recommended Posts