J0hnny Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 :lol::):( a Google hoz már este van és ti olyan jófejek vagytok rögtön tudjátok hol kell keresni...szal gondoltam nem keresem....xD Jelen esetben JOhnny :D Amúgy Köszii Szeretem az ilyen lusta embereket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Szeretem az ilyen lusta embereket! :lol: Csak ma vagyok ilyen!!!:(:):D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Csak ma vagyok ilyen!!!:(:):D :lol: és a feledékenység? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 és a feledékenység? :lol: azt már megbeszéltük nem vettem be a gyógyszerem...:lol::) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Csóri ember... Voltak ott komoly okok, hogy idáig süllyedjen a csaj :D bár jobb lenne semmit sem tudni az egészről.. :lol: valaki mondta h elvinné a zöld caravan hátsó lökit, nem tudjuk ki voolt? Nem én -de vonóhorgos fajta és mennyiért? :lol: Megmondanám neki hogy közöd???? De kedvesnek kell lenni... A jó: Láttam egy szép mantát. :D Hát mondd szépen, hogy: "Közöd? :lol: :D " :D :D Piros volt vagy sárga? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Csak ma vagyok ilyen!!!:D:):D :lol: Persze,én meg salakmotoros világbajnok! :( Nem tudom soha felfogni,miért jobb ide írni,mint megnyitni a google-t és belepötyögni ezt a pár szót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Persze,én meg salakmotoros világbajnok! :lol: Nem tudom soha felfogni,miért jobb ide írni,mint megnyitni a google-t és belepötyögni ezt a pár szót! :lol: anyukád az vazze, opel ez ilyen, naés? nagy kaland :( :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Persze,én meg salakmotoros világbajnok! :lol: anyukád az vazze Ezt 1x egy kopasz román származású gyerkőc mondta :lol: 3 hétig szop@tták érte.. :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Ezt 1x egy kopasz román származású gyerkőc mondta :lol: 3 hétig szop@tták érte.. :lol: :( :D Márk barátunk szokta ezt mondani, bár román kapcsolatai nincsenek, max a munkás aki beb.szta a lábát a vascsőbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Persze,én meg salakmotoros világbajnok! :lol: Nem tudom soha felfogni,miért jobb ide írni,mint megnyitni a google-t és belepötyögni ezt a pár szót! :lol: :( :D erre már nem tudok mit mondani :D:) itt volt kedvem előbb megkérdezni.. :D de egyetértek veled legközelebb nem kérdezek..ilyet.. helyzeten nem javítok..xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Piros volt vagy sárga? :lol: Kék B manta volt :lol: A sárga manta egy öregemberé (legalábbis az a sárga amit itt ismerek debrecenben) . Kint a klinikán dolgozik, és szereti a veterán opeleket. :( faterom ismeri. valami gazdag orvos az öreg. Még németországból hozatta és tette helyre a mantát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 http://img84.imageshack.us/img84/8361/dscn0920nz4.jpg :lol: Azért a mellett lévő sem piskóta :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Azért a mellett lévő sem piskóta :lol: http://img1.tar.hu/istf/size2/34559507.jpg :lol: :D Az is gyönyörű volt,de ne felejtsük el,hogy az öreg Sáfáré full gyári és az a szín/forma nálam mindent visz! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Az is gyönyörű volt,de ne felejtsük el,hogy az öreg Sáfáré full gyári és az a szín/forma nálam mindent visz! :lol: Jaja, a motorteréből enni lehet: A C coupe formája nálam is mindent visz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Én az A mantára gondoltam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Én az A mantára gondoltam! :lol: Én nem :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 valaki mondta h elvinné a zöld caravan hátsó lökit, nem tudjuk ki voolt? na mind1, beírom eladóba :lol: én voltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 én voltam :lol: és még köll? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 és még köll? :lol: olyan a szín,mint az avataromon? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 olyan a szín,mint az avataromon? :lol: sötétmetálzöld, olyasmi igen. gondolom nem volt sokféle ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 sötétmetálzöld, olyasmi igen. gondolom nem volt sokféle ilyen. milyen állapotban van, ja és addig van festve,mint a tieden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 mármint,h a lökös tetején végig fut egy vékony fekete csík? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 milyen állapotban van, ja és addig van festve,mint a tieden? mármint,h a lökös tetején végig fut egy vékony fekete csík? szerkezetileg egyben van, sztem max karcos egy kicsit. és igen, vékony fekete csík van rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 szerkezetileg egyben van, sztem max karcos egy kicsit. és igen, vékony fekete csík van rajta :lol: ha megadom p.ü-ben az email-címemet tudsz küldeni képeket róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts