Opeles90 Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Sziasztok lányok :lol: Nem tudná valaki megmondani miért párásodik a ottóm? Pollen friss benn :lol: Hali főcsajszi :( Beleviszed lábaddal a havat/esőt csapadékot...vizet... :D Aztán az párolog el. Vagy valahol szét van rohadva és becsurog a víz. Nálam legalábbis ha párásodik akkor ezért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Sziasztok lányok :lol: Nem tudná valaki megmondani miért párásodik a ottóm? Pollen friss benn :lol: A leg triválisabb hiba hogy bekapcsolva hagytad a belső levegőkeringető gombot. Ezt már valaki eljátszotta. Aztán ott a tipushiba: A szélvédő alján a műanyag élén a gumi tömítés nem tömít rendesen akkor onnan egyenest a pollenszűrőre csöpög a víz és attol tud párásodni az utastér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Talán nyirkos az idő arra? :D Talán kevesebbet kell lihegni? :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Hát ilyenek a magyrok, akit érdekelnek a fejlesztések alternatív üa.-ok lesse meg; http://www.origo.hu/auto/20100210-bme-hibrid-fejlesztes.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Talán kevesebbet kell lihegni? :( :D :D Ne is mond, az durva tud lenni. :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Ne is mond, az durva tud lenni. :( :lol: :lol: azé jó a caravan, lehet benne pakolni..öö bele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
16 szelepes Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 A leg triválisabb hiba hogy bekapcsolva hagytad a belső levegőkeringető gombot. Ezt már valaki eljátszotta. Aztán ott a tipushiba: A szélvédő alján a műanyag élén a gumi tömítés nem tömít rendesen akkor onnan egyenest a pollenszűrőre csöpög a víz és attol tud párásodni az utastér. A belső keringetést nem használom,mert akkor a kilátás megszűnik :( Beázni biztos,hogy beázik,csak még nem jöttem rá hol :lol: A szélvédőnél lehet a hiba csak még nem tudom hogy lesz megcsinálva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Ne is mond, az durva tud lenni. :D :lol: :lol: Ugyeugye :D :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
16 szelepes Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 azé jó a caravan, lehet benne pakolni..öö bele :lol: Az biztos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Hát ilyenek a magyrok, akit érdekelnek a fejlesztések alternatív üa.-ok lesse meg; http://www.origo.hu/auto/20100210-bme-hibrid-fejlesztes.html majd Ádám nyilatkozik róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 azé jó a caravan, lehet benne pakolni..öö bele :lol: :lol: :( :D :D így van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 :lol: :D :D :D így van Nagy a kuffer, b+? :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Nagy a kuffer, b+? :lol: :lol: Nagy kufferbe jó pakolni.... Csak utánna nehéz cipelni :( Amúgy nem nagy :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 úúúh... hallottátok, hogy egy pesti egyetemista tömegmészárlásra készült...? :( Vagy a saját sulijában, vagy egy bevásárló központban akart legyilkolni 22 embert (találomra akit ér a golyó) ... másfél évig készült az akcióra de valahogy lebukott... Az ilyennel.....áááááááh nem is tudnám mit csinálnék.. :lol: Kínoznám élete végéig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 úúúh... hallottátok, hogy egy pesti egyetemista tömegmészárlásra készült...? :D Vagy a saját sulijában, vagy egy bevásárló központban akart legyilkolni 22 embert (találomra akit ér a golyó) ... másfél évig készült az akcióra de valahogy lebukott... Az ilyennel.....áááááááh nem is tudnám mit csinálnék.. :( Kínoznám élete végéig :D hja, sajna vannak ilyenek :lol: Itt Berettyóújfaluba meg többször megszúrta férjét egy nő, utánna lelocsolta gázolajjal, és felgyújtotta... :D szegény pali nem tudta már magát eloltani, próbálta a kádban,ezt megtenni, odáig még eljutott valahogy, de meghalt :D azt mondja a nő féltékenységből, de akkor is ilyet tenni :lol: biztos kap vagy 20 évet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 hja, sajna vannak ilyenek :lol: Itt Berettyóújfaluba meg többször megszúrta férjét egy nő, utánna lelocsolta gázolajjal, és felgyújtotta... :D szegény pali nem tudta már magát eloltani, próbálta a kádban,ezt megtenni, odáig még eljutott valahogy, de meghalt :D azt mondja a nő féltékenységből, de akkor is ilyet tenni :( biztos kap vagy 20 évet.... Csóri ember... Csak 20 év...? Inkább életfogytot kapna. Az ilyen emberek... nem is tudom... legjobb szó az ilyenekre, hogy betegek. Ez a fiú is.... úgy mondta az MR2, hogy " szenvedélyesen foglalkoztatták az iskolai tömegmészárlások ". Ott van ez elb*szva, hogy amerikai mintára itt is adnak fegyvert boldog-boldogtalannak.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Csóri ember... Csak 20 év...? Inkább életfogytot kapna. Az ilyen emberek... nem is tudom... legjobb szó az ilyenekre, hogy betegek. Ez a fiú is.... úgy mondta az MR2, hogy " szenvedélyesen foglalkoztatták az iskolai tömegmészárlások ". Ott van ez elb*szva, hogy amerikai mintára itt is adnak fegyvert boldog-boldogtalannak.. :lol: egyetértek, ma már nem nehéz fegyvert szerezni :( sajnos! és hogy a tv-ben is bemutogatnak mindent részletesen :D azé azt nem kéne.... 1x régebben a kékfénybe mutatták, hogy kell egy BMW-t feltörni, és kiköni a gyári riasztóját... mit ne mondjak, soskaknak adhatott azért ez ötletet.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 egyetértek, ma már nem nehéz fegyvert szerezni :lol: sajnos! és hogy a tv-ben is bemutogatnak mindent részletesen :( azé azt nem kéne.... 1x régebben a kékfénybe mutatták, hogy kell egy BMW-t feltörni, és kiköni a gyári riasztóját... mit ne mondjak, sokaknak adhatott azért ez ötletet.... :lol: Igen biztosan. Tegnap előtt meg valami olyasmit hallottam, hogy megszűnt az MTV mint zenecsatorna... Inkább úgy üzemel tovább mint MTV...nem zenecsatornaként hanem ilyenek mennek rajta: Paris Hilton barátnőt keres...meg ilyen fogyatékos idióta elmeháborodott f*s semmirevaló valóság show szerű akármik. És akkor lettem ideges, amikor hozzátették hogy; " az MTV jelenlegi vezetősége szerint, a fiataloknak nem a zenére van szükségük, hanem a valóság showkra". Én akkor ezekszerint túl maradi vagyok vagy ilyesmi de utálom az összes ilyen szemetet. Mónikát, Jzsibarátot, meg úgy kompletten pl ezt az MTV-t. Mocsok 1 valami a média De sokan mégis úgy zabálják mint tyúk a ződtaknyot.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Igen biztosan. Tegnap előtt meg valami olyasmit hallottam, hogy megszűnt az MTV mint zenecsatorna... Inkább úgy üzemel tovább mint MTV...nem zenecsatornaként hanem ilyenek mennek rajta: Paris Hilton barátnőt keres...meg ilyen fogyatékos idióta elmeháborodott f*s semmirevaló valóság show szerű akármik. És akkor lettem ideges, amikor hozzátették hogy; " az MTV jelenlegi vezetősége szerint, a fiataloknak nem a zenére van szükségük, hanem a valóság showkra". Én akkor ezekszerint túl maradi vagyok vagy ilyesmi de utálom az összes ilyen szemetet. Mónikát, Jzsibarátot, meg úgy kompletten pl ezt az MTV-t. Mocsok 1 valami a média De sokan mégis úgy zabálják mint tyúk a ződtaknyot.. újabban nem is nézek tv-t... mindenesetre az MTV-n klippek kellenének, nem paris hilton :lol: ha valamit meg akarok nézni, akkor letöltöm, és megnézem, oszt cső... a francnak van kedve reklámokat nézni filmközben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 újabban nem is nézek tv-t... mindenesetre az MTV-n klippek kellenének, nem paris hilton :lol: ha valamit meg akarok nézni, akkor letöltöm, és megnézem, oszt cső... a francnak van kedve reklámokat nézni filmközben :lol: jaja. Régebben eléggé sokat néztem TV-t. Aztán úgy szoktam le róla, hogy elromlott a távirányító. Még decemberben valahogy...Na akkor hetekig nem néztem a TV-t. Most van egy másik távirányító...de én már mostanában sem nézem.Inkább fórumozok, vagy msn, vagy csajszikával vagyok. Amit megnézek az este a Comedy Centralon a Family Guy... :( Rohadt jól ki tudja figurázni az amerikaiak hülye "szokásait". De a south park is ilyen :D Azt is bírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 valaki mondta h elvinné a zöld caravan hátsó lökit, nem tudjuk ki voolt? na mind1, beírom eladóba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 jaja. Régebben eléggé sokat néztem TV-t. Aztán úgy szoktam le róla, hogy elromlott a távirányító. Még decemberben valahogy...Na akkor hetekig nem néztem a TV-t. Most van egy másik távirányító...de én már mostanában sem nézem.Inkább fórumozok, vagy msn, vagy csajszikával vagyok. Amit megnézek az este a Comedy Centralon a Family Guy... :D Rohadt jól ki tudja figurázni az amerikaiak hülye "szokásait". De a south park is ilyen :P Azt is bírom. én meg ráálltam pár kedvelt sorozatomra (stargate, ncis) :lol: azokból jó sok van, leköt egy darabig esténként... jaja, a fórum egy nagy betegségem nekem is :D márcsak barátnőm szerint is :P de sokszor elhangzik a : "már megint fórumozol" mondatocska :lol: :D azt mondta totál függő vagyok már :D (mondjuk van ám benne valami :( :lol: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 én meg ráálltam pár kedvelt sorozatomra (stargate, ncis) :lol: azokból jó sok van, leköt egy darabig esténként... jaja, a fórum egy nagy betegségem nekem is :D márcsak barátnőm szerint is :lol: de sokszor elhangzik a : "már megint fórumozol" mondatocska :lol: :D azt mondta totál függő vagyok már :D (mondjuk van ám benne valami :( :D :lol: ) :D Én is függő vagyok szinte. :P Jófejek az emberek,jó a téma sokszor...aztán nem bírom megállni, hogy ne írjak be :lol: :lol: Vagy van olyan is, hogy bekapcsolom az MR2-t este kikapcsolom a monitort lefekszek... aztán a sötétben fekszek (nem alszok), pihengélek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 :lol: Én is függő vagyok szinte. :D Jófejek az emberek,jó a téma sokszor...aztán nem bírom megállni, hogy ne írjak be :D :D Vagy van olyan is, hogy bekapcsolom az MR2-t este kikapcsolom a monitort lefekszek... aztán a sötétben fekszek (nem alszok), pihengélek :lol: nállam is megvan ugyanez, egy idegtépő nap után van, hogy én is csak fexek, és zenét hallgatok.... :D De előtte benézek a fórumra, hátha tanulok valami okosságot :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Na meg van a mai boldogságom:D GSI löki 7ezerért?:lol: vonószem takaró és koptató nélkül:P Na jó egy kicsit csiszolni kell:P És fényezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts