Atommanó Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 Én is 6:30 óta dolgozom, csak eddig tényleg dolgoztam is... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 a sok jó munkás ember.. én bezzeg nem tok melóhelyröl netezni...söööt.. sajna lassan itthonról se.. :) nah mindegy... vhogy majd megoldom,hogy be be nézhessek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 Laci! Mivan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 Én is 6:30 óta dolgozom.... Hawer ezt hívják úgy hogy suxxxxx :) Laci nekem meg 3 éve után végre lesz adsl otthon, eddig tartott kikönyörögni és kiépíteni a rendezőket..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 Petya hosszú.. mondjuk ugy, hogy bejött, ami évek óta húzodik... :) :D Asszem vágod.... család... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 Nem mondod?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 Ez esetleg érdekelne valakit??? KLIKK ide Kicsit neki kéne állnom spórolni... Na meg nem tetszik a piros avval a hókotróval.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 hááááát... az a hókotró nekem se igazán jön be, de amúgy igazán barátságos kis darab... Szivesen kötnék vele közeli barátságot :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HIL Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 Egy 1.4 16v XN motoros astra caravanom van. A gondom az, hogy mivel nincs fordulatszám mérő az autóba. Azt szeretném tudni, hogy milyen fokozatban milyen fordulatszámot produkál a motor a köv. sebességeknél: 50, 70, 90, 100, 110, 130. Kb, ezek azok a sebességek amelyekkel általában közelekedni szoktam. Eddig nem vezettem 16 szelepes autot, így aztán kiváncsi volnék, hogy véleményetek szerint mikor kell váltani. A szervizes csávó azt mondta, hogy ne váltsak 3-bol 4-re 70 alatt. Ez csak példának szántam, szóval nem kell hurrogni. Ti hogy váltotok? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2004 Megoszt Elküldve Október16, 2004 Az üzemeltetési könyv szerint a 2000-3000 közötti ford.szám az ideális. 3. 3000 kb: 50km/h 4. 3000 kb: 70km/h 5. 3000 kb: 90km/h 5. 4000 kb: 110 km/h A többit majd megnézem, nekem 1.4 16v sedanom van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Október16, 2004 Megoszt Elküldve Október16, 2004 Eddig nem vezettem 16 szelepes autot, így aztán kiváncsi volnék, hogy véleményetek szerint mikor kell váltani. A szervizes csávó azt mondta, hogy ne váltsak 3-bol 4-re 70 alatt. Ez csak példának szántam, szóval nem kell hurrogni. Ti hogy váltotok? Üdv Ha úton mész normálisan akkor jó 60-70-nél 4-be rakni... 80-90 nél 5. Városban szerintem 4 a max. és butaság 5-be rakni... ez a motor ugyanis nem szereti ha túl alacsony fordulaton terhelik... elkoszolódik. Viszont a 40-et elbírja 4-ben... (már persze ha olyan a forgalom) ott még nem kell visszaváltani szerintem... alatta viszont mindenképp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október16, 2004 Megoszt Elküldve Október16, 2004 Janóék tényleg jól dolgoznak :D nekem spec iszonyat csunya munkát végeztek anno :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HIL Elküldve Október16, 2004 Megoszt Elküldve Október16, 2004 Nem lehet, hogy a sedanban masok az attetelek? Csak azert kerdezem, mert tudtommal a caravan-t elmeletileg jobban meg lehet terhelni ezert az also fokozatok rovidebbek szoktak lenni, hogy jobban birja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HIL Elküldve Október16, 2004 Megoszt Elküldve Október16, 2004 Egyébként mit ír a könyv, milyen fordulatnál van a nyomaték maximum? Hogy lehet hozzásjutni ehhez a könyvhöz? Lefénymásolnám. És nektek mennyit fogyaszt az autó? Én hosszú úton klimával 8.5 körül mértem, klima nélkül 7.5. Ezt olyan 110-s tempóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október16, 2004 Megoszt Elküldve Október16, 2004 Janóék nekem is jó munkát és föleg lelkiismeretest csináltak. Anno vagy 4-5ször indit...leállít..hegeszt...indit...leállit hegeszt... az utsóknál már nem is hallottam hogy kifújna, mire a krapi, dede...még egy kicsit.. (középdob elöl hátul kiszakadt... fekvörendör+defekt rulez... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október16, 2004 Megoszt Elküldve Október16, 2004 hy all :) Tele lett ma a F****M evvel a kibaszott opellel .... ha van valakinek 5lete plz mondja mert jelenlegg ott tartok hogy legközelebb megint le áll akkor egy fejszét vágok bele a szitu csak annyi elindul kocsi megy meg áll ... le állit ... de ezutan 10perc és 40perc közti idö kell neki hogy beinduljon ekkor minden normalis megy még ujra le nem allitom a mai nap már ut köüzben is le állt 40 perc mulva elindult és utana a leallitas utan szinten nem indult csak miutan ki jöttem a bevasarlo központbol de akkor pöccre amire kéretik nem tippelni !!! gyujtas elosztofedél vagy rotor gyujtastrafo ! hall jelado AC relé ilyenkor egyébként szikra NINCS a fötengelyjeledo lehet meg de szerintem az vagy muködik vagy nem ! olyan nincs a hogy egyszer megy egyszer nem !!! az autoban gyári riasztovan IMO nincs "lehet jönni ellopni de sokáig ugysem jut vele az illetö" ha valaki nem tudná esetleg ez egy astra gsi c20xe motronic 2,5 el 5leteket várnék vagy valami nagyon jo villamosági szerelöt akihez akkor is ki vihetem amikor épp megy a kocsi !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 no itt csak én beszélgetek :)) sikerült 2 licitet megnyernem erre a lámpára ha kell valakinek az 1ik pár akkor jeletkezzen ugyan ilyen csak fekete a krom belsö helyett 226euro lett az ára +posta kóltség +az utalás költsége Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 ....5leteket várnék vagy valami nagyon jo villamosági szerelöt akihez akkor is ki vihetem amikor épp megy a kocsi !!!.... Itt van Hemi ajánlása teeee nagyon lustaaa : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=79...7960&highlight= :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 Itt van Hemi ajánlása teeee nagyon lustaaa : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=79...7960&highlight= Mega THX nem lusta de nem tudtam merre keressem te emlékeztél rá !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 Akkor én vevő lennék rá, de még beszéljünk róla! És akkor tuti , hogy fekete... És index is van hozzá.... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 1 pár kerül 226 eur + 1éb költségek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 ....És akkor tuti , hogy fekete... És index is van hozzá.... ....És lehet xenont is rakni bele....:) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 Akkor én vevő lennék rá, de még beszéljünk róla! És akkor tuti , hogy fekete... És index is van hozzá.... Üdv.: Atommanó ez lenne a masik amit el tudok hozni http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...me=STRK:MEWN:IT ott van le irva mi mit tartalmaz és milyen szinü Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 ....És lehet xenont is rakni bele....:D :D yéhh tényleg !!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts