Opeles90 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Mi van Kicsi, se téligumi, se ABS? :D Hogy csinálod ezt? gyajj hát téligumi akad drágaságom... :P De ABS...ammegmia' ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 gyajj hát téligumi akad drágaságom... :P De ABS...ammegmia' ? :rolleyes: De a tiedben van BBS nem? (ha lehúzod az ablakot bébé es :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 De a tiedben van BBS nem? (ha lehúzod az ablakot bébé es :rolleyes: ) :D :P van jaja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 gyajj hát téligumi akad drágaságom... :P De ABS...ammegmia' ? :D Akkor nem eléggé hernyótalpas a bakancsod! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 De a tiedben van BBS nem? (ha lehúzod az ablakot bébé es :rolleyes: ) Nem az autójára gondoltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Akkor nem eléggé hernyótalpas a bakancsod! :rolleyes: Van egy nyári cipőm, az ilyen hasított bőr, és nagyon jó meleg ilyenkor viszont nagyon sima a talpa... :P Van egy acélbetétes....annak a talpa nagyon ilyen bordázott... :lol: vagy milyen, viszont hiába sima bőr attól még hideg :P Nah mek le lapátolni. :D Edit...amúgy ma lesz a nagy nap...át lett helyezve :D :D :P :P Majd szoríts nekem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Van egy nyári cipőm, az ilyen hasított bőr, és nagyon jó meleg ilyenkor viszont nagyon sima a talpa... :P Van egy acélbetétes....annak a talpa nagyon ilyen bordázott... :D vagy milyen, viszont hiába sima bőr attól még hideg :D Nah mek le lapátolni. :rolleyes: Edit...amúgy ma lesz a nagy nap...át lett helyezve :D :P :P ;) Majd szoríts nekem :P Hát így már nem csodálom, hogy annyit esel. :D Rendben, ez csak természetes! ;) Tudod...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Utólag is Boldog Szülinapot Karcsi! :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Utólag is Boldog Szülinapot Karcsi! :D :rolleyes: Köszönöm. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Boldog Szülinapot kedvenc modink! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Boldog Szülinapot kedvenc modink! Thx. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Én is rászántam magam. Valami viaszos mizériával mosattam le, de ooolyan szép lett. :rolleyes: Éjszaka? :P Na jó, esetenként én is fejlámpával mosok.. :D Roppantul örülök, holnap viszem a lelkem talpascserére, előtte még elkarmolunk Nyíregyre mert asszonynak be kell mennie a melóhelyre azt sprint vissza Debrecen, 2 kocsival kimászni kicsit luxus, ha meg már össze kell pacsmagolni akkor csak az egyik legyen már retkes :D pedig reméltem, hogy csak szimplán fagy lesz, haw nélkül... :lol: :P Közben sikerült megjavítanom nejem asztali gépjét :P csak azt nem értem, hogy hogyan tud 196 mb memóból 231-et használni :P :D :D ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Apropó, tudom nem hirdetőtábla de hátha van mégis valakinek elfekvőben. Szóval keresek 256 MB 133MHz SD ramot, 1 de inkább 2 darabot vagy 1 darab 512-est -1 oldalast! P.Ü.-ben pls ha mégis lenne... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Az enyém az éjjel meg fehér lett :P Hehe, az enyémet is reggelre teljesen belepte a hó. Egész éjjel esett, reggelre majdnem abbahagyta, így a lépcsőház előtt ellapátoltam a hawt- sok értelme nem volt, mert azóta tovább esik, most meg vagy fél órája szakad mint állat-délután meg mennem kell nagyobbik gyerekért faterékhoz, hát szép menet lesz. Tegnap du. még csak vizes volt a 6-os főút, este alig lehetett rajta haladni, azóta meg ugye végig esett a hó. Kiváncsi leszek :rolleyes: szerk: ja, és a parkolóban már este majdnem a küszöb magasságáig volt a hó, mára meg... Szép lesz kiállni, de ezt szeretem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 NO comment. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Éjszaka? :D Na jó, esetenként én is fejlámpával mosok.. :rolleyes: Roppantul örülök, holnap viszem a lelkem talpascserére, előtte még elkarmolunk Nyíregyre mert asszonynak be kell mennie a melóhelyre azt sprint vissza Debrecen, 2 kocsival kimászni kicsit luxus, ha meg már össze kell pacsmagolni akkor csak az egyik legyen már retkes :lol: pedig reméltem, hogy csak szimplán fagy lesz, haw nélkül... :P :D Közben sikerült megjavítanom nejem asztali gépjét :P csak azt nem értem, hogy hogyan tud 196 mb memóból 231-et használni :D :P :D Jaaaj, Te! :P ;) ;) Egyszerűen. Úgy hogy profi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Hát így már nem csodálom, hogy annyit esel. :rolleyes: Rendben, ez csak természetes! :D Tudod...:D Tudom... De Te is tudod... :P :D NO comment. :P ttp://kep.ivpicture.hu/300567.jpg Itt régebben a vértesin ahol megy a vonat...ott volt egy 30as tábla, és elé volt rajzolva egy 1es.. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 NO comment. :D http://kep.ivpicture.hu/300567.jpg nekünk az utcában mindkét oldalról volt 30-as tábla.... még szerencse, hogy a hivatalba dolgozok :rolleyes: mondtam nem kell az oda, és leszedtük :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Tudom... De Te is tudod... :rolleyes: :lol: Itt régebben a vértesin ahol megy a vonat...ott volt egy 30as tábla, és elé volt rajzolva egy 1es.. :D :P Nade ha elkap a rendőr 70-el az utcában hivatkozhatok a táblára? Vagy nekem tudnom kell, hogy átrajzolták? Úgy tudom, hogy csak a sértetlen kresz tábla a kresz tábla, ha pölö az nyolcszög a földön fekszik, akkor az nem érvényes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Nade ha elkap a rendőr 70-el az utcában hivatkozhatok a táblára? Vagy nekem tudnom kell, hogy átrajzolták? Úgy tudom, hogy csak a sértetlen kresz tábla a kresz tábla, ha pölö az nyolcszög a földön fekszik, akkor az nem érvényes. ha nem látod a táblát (és nem azért mert nem akarod látni) akkor valóban így van... képzeld ismeretlen utakon honnan kéne tudnod, hogy ott kéne legyen egy tábla :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Nade ha elkap a rendőr 70-el az utcában hivatkozhatok a táblára? Vagy nekem tudnom kell, hogy átrajzolták? Úgy tudom, hogy csak a sértetlen kresz tábla a kresz tábla, ha pölö az nyolcszög a földön fekszik, akkor az nem érvényes. így igaz! :P Nah eltoltam lent a havat az udvaron...a szomszéd is lejött ő is tolta, meg lehozta a kutyáját egy nagy magyarvizsla....aranyos egy kutya. :lol: Meggincsoltam... :D Jön a 3.-on lakó nő...kutya ott ül a bejáratnál és beszól: Kutyát vidd már innen....... megfogom a kutya nyakörvét elhozom onnan....csak nézek hogy ez a saját gyerekeit se bírja mert állandóan vonyíttatja őket állandóan sírnak állandóan ordibál...dehogy egy aranyos alig 2 éves vizslát ne szeressen.... :D idiótája állandóan így néz: :rolleyes: De utálom az ilyen embereket.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 így igaz! :P Nah eltoltam lent a havat az udvaron...a szomszéd is lejött ő is tolta, meg lehozta a kutyáját egy nagy magyarvizsla....aranyos egy kutya. :lol: Meggincsoltam... :D Jön a 3.-on lakó nő...kutya ott ül a bejáratnál és beszól: Kutyát vidd már innen....... megfogom a kutya nyakörvét elhozom onnan....csak nézek hogy ez a saját gyerekeit se bírja mert állandóan vonyíttatja őket állandóan sírnak állandóan ordibál...dehogy egy aranyos alig 2 éves vizslát ne szeressen.... :rolleyes: idiótája Van aki alapból fél a kutyáktól a sógornőm is, ha meglát egy kutyát az utcán akkor visszafordul, kezd nagy szájja lenni a kiskutyánknak, nem is mer bejönni tőle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Van aki alapból fél a kutyáktól a sógornőm is, ha meglát egy kutyát az utcán akkor visszafordul, kezd nagy szájja lenni a kiskutyánknak, nem is mer bejönni tőle. :rolleyes: http://kep.ivpicture.hu/300621.jpg Hát....Ez a nő fél mindentől.. :D Tényleg állandóan úgy néz hogy a szemével mindíg leszúrna.. De ettől a vizslától...? óóó... :P olyan kis értelmes kutya- Megmondja neki a gazdája hogy ne ugrálj maradj ott, akkor ott marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Hy! Tud valaki vmi újat az eredtiségvizsga eltörlésésről?Tegnap hallottam lehet hogy eltörlik...de azóta..:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Hali! Merre találom a hibakód-kivillogtatáshoz szükséges linket? El akarom menteni, de egyszerűen nem találom. Pedig egyszer már csináltam, de az már régen volt. És még 1: ha a központi kijelzőn a 2 gomb megnyomásakor F 171 kódot ír ki, az mit jelent? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Hali! Merre találom a hibakód-kivillogtatáshoz szükséges linket? El akarom menteni, de egyszerűen nem találom. Pedig egyszer már csináltam, de az már régen volt. És még 1: ha a központi kijelzőn a 2 gomb megnyomásakor F 171 kódot ír ki, az mit jelent? Köszi! TESSÉK de ebben nem látok 171-est :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts