astrásgyerek Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 :P Azt elhiszem. Jaja én is remélem hogy nem fog megfakulni. :D Amúgy a mostani kasztnizástól kicsit félek..... :D Remélem normálisan színre fújják a kijavított részeket..mert ha nem, és foltos lesz a kocsi... :P Nagyon csúnyát fogok mondani :lol: :D De majd nagyon az orrára kötöm annak aki átfújja, hogy NE TÉRJEN EL SEHOLSEM!!!!! Vagy ha nem képes majd rá, akkor megcsináljuk mi. Amúgy amikor mentünk a festékboltba mondta a csávó hogy óóó van ilyen astra szín a számítógépbe...Nézzük meg. Nézzük...hát ez nem pont olyan mint amilyennek kéne lennie.... Mondtuk a botlosnak hogy nah kint áll a kocsi jöjjön nézze meg... Kijött.. és kb ennyi: :rolleyes: Há' ez meg...? Aztán mondta hogy másnap menjünk vissza. És megcsinálta vhogy. hja, ezekkel a keverésekkel meg lehet ám szívni, ugyanaz (szerinte) aztán meg mégsem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 hja, ezekkel a keverésekkel meg lehet ám szívni, ugyanaz (szerinte) aztán meg mégsem :rolleyes: Jaja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Úgyis megismeri mert olyan fehér caravan aminek nincs tetősínje, és "dombornyomott" a felirat rajta elég kevés van :D Én meg mikor lent voltál Db-ben a talin azt hittem egy pillanatra, hogy Patríciám van ott :P azután ugrott be, hogy ő már Hondával nyomja.. :rolleyes: hja, ezekkel a keverésekkel meg lehet ám szívni, ugyanaz (szerinte) aztán meg mégsem :D Jah, mikor összegyűrték a jobb első ajtómat 2x sem tudták kikeverni a gyári színt csak azt a fakó zöldet (meg ugye a feka ajtó furcsán néz ki a ződön :P) majd harmadjára egy másik csávó kapásból kikeverte, na az kész tökély lett.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Én meg mikor lent voltál Db-ben a talin azt hittem egy pillanatra, hogy Patríciám van ott :D azután ugrott be, hogy ő már Hondával nyomja.. :rolleyes: Jah, mikor összegyűrték a jobb első ajtómat 2x sem tudták kikeverni a gyári színt csak azt a fakó zöldet (meg ugye a feka ajtó furcsán néz ki a ződön :D) majd harmadjára egy másik csávó kapásból kikeverte, na az kész tökély lett.. :P Csajszika akivel remélhetőleg jól fognak alakulni a dolgok (Hétfőn délután szorítsatok kartársatokért) :D , ő is Hondával nyomja. Azzal a kis gömbölyű Civiccel. Kérdeztem tőle, hogy az astráról mit gondol.... Milyen szerinte? Egyrészt azt mondta hogy vagány kocsi, másrészt a képen amin közösen látott minket azt mondta, hogy jól áll nekem :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Csajszika akivel....Hondával nyomja. Csak nem egy sötétkék civic? :D És véletlen nem a Vámospércsi felé lakik? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Csak nem egy sötétkék civic? :D És véletlen nem a Vámospércsi felé lakik? :rolleyes: a végén még luksógorok lesztek :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Csak nem egy sötétkék civic? :lol: És véletlen nem a Vámospércsi felé lakik? :P ugyanaz a csaj.... ugyanolyan civic.... és még az astrát is szereti :rolleyes: nah ebből vajon mi lesz ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 ugyanaz a csaj.... ugyanolyan civic.... és még az astrát is szereti :rolleyes: nah ebből vajon mi lesz ? :D Csak nem egy sötétkék civic? :lol: És véletlen nem a Vámospércsi felé lakik? :P Fekete Civic :D És debrecenben csak tanul...nem itt lakik. Nyiregyházán túl lakik. Szóval nem ugyanaz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 a végén még luksógorok lesztek :P :P ugyanaz a csaj.... ugyanolyan civic.... és még az astrát is szereti :rolleyes: nah ebből vajon mi lesz ? :D Neeem ;) nem kell kombinálni :P csak a hugommá fogadtam a csajt :P azon túl nem sok közöm van hozzá :lol: (na meg az egyező vezetéknevünkön kívül) "debreceni opeles szinten" 2-en nyomtuk caravanban :D Fekete Civic :D És debrecenben csak tanul...nem itt lakik. Nyiregyházán túl lakik. Szóval nem ugyanaz ;) Jah, akkor télleg nem az.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Neeem ;) nem kell kombinálni :rolleyes: csak a hugommá fogadtam a csajt :P azon túl nem sok közöm van hozzá :D (na meg az egyező vezetéknevünkön kívül) "debreceni opeles szinten" 2-en nyomtuk caravanban :P :D :P :D :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Neeem :P nem kell kombinálni :rolleyes: csak a hugommá fogadtam a csajt :lol: azon túl nem sok közöm van hozzá :D (na meg az egyező vezetéknevünkön kívül) "debreceni opeles szinten" 2-en nyomtuk caravanban :D Jah, akkor télleg nem az.. :P Hát hogy hívják? Patrícia? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 :P :lol: :D :P :rolleyes: :D Teeee :D :D így ni :P Hát hogy hívják? Patrícia? Jaja.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Teeee, így ni :D hirtelen azt hittem valami édeshármas alakult ki a talin :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 hirtelen azt hittem valami édeshármas alakult ki a talin :lol: Az is wót :rolleyes: asszony még nem ismerte a csajt, puszi-puszi :P aztán meg ne tudd meg milyen féltékenységi jelenetet csinált találkozó után.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Az is wót :rolleyes: asszony még nem ismerte a csajt, puszi-puszi :P aztán meg ne tudd meg milyen féltékenységi jelenetet csinált találkozó után.. :D nem egészen ilyen formában gondoltam :D de a balhé sosem kellemes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Az is wót :rolleyes: asszony még nem ismerte a csajt, puszi-puszi :D aztán meg ne tudd meg milyen féltékenységi jelenetet csinált találkozó után.. :D áúú :P :lol: kellemetlen lehetett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 nem egészen ilyen formában gondoltam :D Tudom én azt nagyon jól.. :P :rolleyes: hát jóó a csaj ;) :D :P áúú :P :lol: kellemetlen lehetett... Az :D életében először üvöltött velem, hogy mi volt ez a puszizás.. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Tudom én azt nagyon jól.. ;) :rolleyes: hát jóó a csaj ;) :P ;) Az :D életében először üvöltött velem, hogy mi volt ez a puszizás.. :P :lol: 1 retkes puszi miatt???? :P :D :D :P 1 nap nemtom hány csajszi ismerősömet megpuszilom.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 1 retkes puszi miatt???? :lol: :D :P :D 1 nap nemtom hány csajszi ismerősömet megpuszilom.... :P Na de őt nem ismerte a nejem.. :D még hallomásból sem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Na de őt nem ismerte a nejem.. :rolleyes: dehát nem ismerheti minden ismerősödet. Nekem volt olyan amikor még az előző csajhoz pestre jártam, hogy a nyugatiban a debreceni vonat bejött és leszállt róla 3 volt osztálytársam. Mind 3 csajszi...ott is ment a puszizás... aztán amikor jöttünk hozzám a vonaton még volt 1 csajszi aki szintén ismerős volt.....bár ő egy kicsit máshonnan(próbáltam eleinte nem észrevenni de inkább odaköszöntem úgy hogy a csajszival lát, minthogy utazás során odajöjjön és emlegessen valamit a régmúltból :D ) . Ott nem is volt puszilkodás :P De aztán nem balhézott érte az ex. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 dehát nem ismerheti minden ismerősödet. Csak hát akkor még mint menyasszonyom szerette volna ha mindenkit ismer. Ha véletlen msnen beszélgetek a csajjal és nejem ott van a közelben érződik a hangján a féltékenység lángja :D csak nem tudom miért.. :rolleyes: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Csak hát akkor még mint menyasszonyom szerette volna ha mindenkit ismer. Ha véletlen msnen beszélgetek a csajjal és nejem ott van a közelben érződik a hangján a féltékenység lángja :D csak nem tudom miért.. :rolleyes: :P Soha nem fogjuk megtudni, kiismerni őket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Fekete Civic :D És debrecenben csak tanul...nem itt lakik. Nyiregyházán túl lakik. Szóval nem ugyanaz :P Neeem :P nem kell kombinálni :rolleyes: csak a hugommá fogadtam a csajt :P azon túl nem sok közöm van hozzá :D (na meg az egyező vezetéknevünkön kívül) "debreceni opeles szinten" 2-en nyomtuk caravanban :D nah úgy néz ki ma nyúgodtan alhatok :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Hy! nem tudja vki van különbség az F astra 97 és 98 as hátsó lámpák között? vagy már ugyanaz a kettő Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Hy! nem tudja vki van különbség az F astra 97 és 98 as hátsó lámpák között? vagy már ugyanaz a kettő F Astrán a hátsó lámpák csereszabatosak 92-98-ig és a classicra is érvényes ez a szabály. Eltérés mindössze színben volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts