Sonique Gsi 16V Elküldve Október8, 2004 Megoszt Elküldve Október8, 2004 Sonique Gsi 16V 118 234km és elvileg reálisnak is tünik... akkor érthetö miert megy még olyan jol a te GSi-d Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október9, 2004 Megoszt Elküldve Október9, 2004 Nah igen.. tegnap este én magam is rácsodálkoztam, h mennyire jól megy :shock: azthittem csúnyán kikapok vki ellen.... de nem így történt 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október9, 2004 Megoszt Elküldve Október9, 2004 Nah igen.. tegnap este én magam is rácsodálkoztam, h mennyire jól megy :shock: azthittem csúnyán kikapok vki ellen.... de nem így történt 8) valaki nevezzük nevén az illetöt :) Atommanó rol vagyon szo :D de hat ez ilyen mi is néztük amikor mentetek és meglepö... fiatalabb motort kell venni :D nézd már meg milyen valtod van !!!! felülröl azt nezd meg hogy f20 vagy f18 ?? a bal oldalan a keréknél meg azt hogy van e rajta egy fehér pötty vagy sem ?!?!! de amikor oda jöttetek a parkoloba és be altal a kocsimmal szembe azért még ki szalhattatok voln a :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október10, 2004 Megoszt Elküldve Október10, 2004 Laci jól tudsz indulni :) Egyszer ha megtanulok vezetni.......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október10, 2004 Megoszt Elküldve Október10, 2004 Lesz nemulass ! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október10, 2004 Megoszt Elküldve Október10, 2004 valaki nevezzük nevén az illetöt :) Atommanó rol vagyon szo :D de hat ez ilyen mi is néztük amikor mentetek és meglepö... fiatalabb motort kell venni :D nézd már meg milyen valtod van !!!! felülröl azt nezd meg hogy f20 vagy f18 ?? a bal oldalan a keréknél meg azt hogy van e rajta egy fehér pötty vagy sem ?!?!! de amikor oda jöttetek a parkoloba és be altal a kocsimmal szembe azért még ki szalhattatok voln a :D Igen, Atomról van szó... csak nem nagyon akartam megnevezni, nem tom hogy veszi.. Amugy tényleg nagyon fura volt, mert jómúltkor amikor mentünk, akkor én kaptam töle fél autókat.... a váltót meg majd megnézem. Öszinte leszek, olyan ritkán talizunk, hogy nem is tudtam melyik a te kocsid, söt azt se tudtam hirtelen a félhomályban,hogy melyik embörke vagy te :oops: 8) Meg azért nem száltunk ki, egyböl, mert pont a MC böl jöttünk,és tömtük a bucinkat... aztán kiszáltunk és ott bandáztunk egy kicsit... ti meg arrébb eggyel... mentem is egy kört gyalog,megszemlélni a "felhozatalt".. szép kis verdák voltak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október10, 2004 Megoszt Elküldve Október10, 2004 Laci jól tudsz indulni :) Egyszer ha megtanulok vezetni.......... :D Majd még gyakorlunk :wink: meg sztem sok mulik a gumin is... a te lufijaid nem hinném,hogy épp rajtra lennének szupik :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október10, 2004 Megoszt Elküldve Október10, 2004 Laci! Máskor veszek majd ragasztót és bekenem vele a gumákat :D Akkor biztos nem fog elforogni 1esben 2esben :wink: Igy csak gumigyilkos vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Peti! Javaslom az elindulás gyakorlását esőben. :D Anti! Hogy is van ez a befektetett pénz / teljesítmény nyerés dolog? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 ....Hogy is van ez a befektetett pénz / teljesítmény nyerés dolog? :) :D :D.... Khmmmm. Mondjuk erről te is mesélhetnél kicsit :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Pont azért cseszegetem, mert Lacházán nála volt a szerva... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Eső? Megfogadom tanácsod.........ahogy esik megyek gyakorolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 http://www.chicksonwheels.hu Ha jól megfigyelitek, két ismerős autó is van a csajok között... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 http://www.chicksonwheels.hu Ha jól megfigyelitek, két ismerős autó is van a csajok között... :) Gabi naon komoly :wink: szé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Hát pont ezt szeretném én is kideríteni... Valamelyik nap majd mérünk kompressziót, elviszem leméretni a teljesítményt, és majd én is ledöbbenek... :roll: Bár még pár dolog hátra van, csere bere ide oda, hátha valami nem úgy szupizik ahogy kéne... Szerintem az enyim tunying előtt 125 LE körül lehetett, max 130, mert mindenkitől csúnyán kikaptam... :oops: Most már csak Laci van! De ha F18+-os a váltója, gyári sperrel, akkor meg is van a magyarázat... Nemsokára jön a motorgenerál... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Mi a különbség pontosan a két hengerfej között??? cosshworth,KS? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Anti egyébként annyi,hogy Lacival néha szoktunk 1-2 gyorsulgatni és ha eltudok indulni (ami nagy szám nálam :oops: ) akkor egész jól tartom magam pedig nekem 92-es a gépem....... (semmi komolyabb tuning) Sőőt néha még győzni is tudok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Kb 10-20 centivel nyert ha jól emlékszem, egyszer meg én nyertem a 3-ból... :oops: Pont ezért is lesz helyrepofozva valamikor a moci, mert az enyém most lehet 150 paci körül a 180 helyett... :oops: Hát ez van... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Ja és régen én itt 2-3 autót bőven kaptam a Lacitól... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 (KS) KolbenSchmidt : 89 - 93 -ig.Sajnos anyag gyengeség miatt elég sok probléma lehet ezzel a hengerfejjel (víz és olaj szivárgás) (Nekem is ez van) Míg el nem éri az üzemi hőt addig nagyon kíméletesen hajtom nehogy lehengerfejesedjen :wink: (Coscast) Cosworth : 93 - 9x -ig. Jó anyag minőség (víz ,olaj szivárgás nem jellemző). Ezek elég jól sikerült hengerfejek sztem. (Laci4-nek is ez van)(A mázlista) :) Ha szemből nézed a motort akkor a jobb kezed felöli oldalon a vízbeömlő felett a gyujtás felé(mechanika) ha van kerek olajozó nyílás(ledugózva) akkor KolbenSchmidt ha nincs semmi akkor Cosworth hengerfejed van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Köszi! És van értelme kicserélni???? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 (KS) KolbenSchmidt : 89 - 93 -ig.Sajnos anyag gyengeség miatt elég sok probléma lehet ezzel a hengerfejjel (víz és olaj szivárgás) (Nekem is ez van) Míg el nem éri az üzemi hőt addig nagyon kíméletesen hajtom nehogy lehengerfejesedjen :wink: (Coscast) Cosworth : 93 - 9x -ig. Jó anyag minőség (víz ,olaj szivárgás nem jellemző). Ezek elég jól sikerült hengerfejek sztem. (Laci4-nek is ez van)(A mázlista) :) Ha szemből nézed a motort akkor a jobb kezed felöli oldalon a vízbeömlő felett a gyujtás felé(mechanika) ha van kerek olajozó nyílás(ledugózva) akkor KolbenSchmidt ha nincs semmi akkor Cosworth hengerfejed van. nem egészen korekt ez igy Coscast hengerfejet nem 93 tol kerültek beépitésre hanem 89 töl a kadettekben is ez volt sööt az én 92es astrámon is ilyen van ami ugye nem 93as a haverom 92es astráján meg KS és 150 motor külömbség van a 2 motor közt a masik a KS nem anyaggyengeség miatt szar hanem amiatt hogy tul rideg mivel tul nagy a szakitoszilárdsága ezért ezeket nagyon jol lehet tuningolni viszont hidegen egyátalan nem szabad hajtani mert a rideg fém tul hamar melegszik akkor elöbb utobb szétreped az anyaggyenge KS fejeket épp 93 tol gyartották és ezek tényleg gyengék mig a régi KS 380N/mm2 addig ezek már 220N/mm2 el készültek a Coscast pedig 350n/mm2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Jó pap holtig tanul... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Igen a kedettekbe tényleg raktak cossi fejet de azt nem akartam külön leírni :wink: Nekem még nem hengerfejes a motor ezért amíg be nem melegszik nagyon kíméletesen járok vele.......... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 NEM tudtam ide vagy a társalgo részbe tegyem igy mind2 helyre bekerült ! de szerintem van némi közügy is benne Hellosztok !!! szeretném egy e-mailt megosztani veletek a dolog ugy kezdödött hogy van egy "kedves" forumozo barátunk a nick neve: fehérgsi aki közzé tett egy hirdetést amit én balfék mod be vettem http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=542 Elküldve: 2004-Szept.-19, 3:58 pm Hozzászólás témája: c20xe hengerfej alkatrészek. Eladó bontott c20xe hengerfejből- 2 db vezérműtengely, 16 db (jó) hidrotőke!+szelepvezetők, szelepek. Minden darabb jó állapotban van , mükődőképes hengerfejből való , csak most került egy bontott hengerfej kompletten a vasamra!A régi hengerfej repedt volt. Anyagi okok miatt! Ja meg egy astra gsi hátsó lökös is. 06-70/369-3414 _________________ Menekülő 1, agressziv 2 , brutális 3 ----szoval az üzlet tárgya a Hidrotöke lett volna vagy volt is ... amiröl én meg kérdeztem hogy tényleg jo allapotban van-e a valasz igen jo akkor meg vennem elküldte postan megneztem a hidrotökéket és mivel nam pali nak hivnak feltünt rajta hogy a tetejükön fura be marodások vannak, vagyis rossz felhivtam az eladot hogy nem lessz jo !!! vissza küldeném a dolgot és mondom magamban mivel a hirdetésben az állt hogy anyagi okok gondoltam a posta költséget magamra válalom hogy ne bukjon a srác semmit !!!!! csomag vissza küld erre érkezik a következö mail sinka norbert [driver601@freemail.hu] Helló Soniqe! Ma felvettem a csomagot és nem ért meglepetés -NEM AZOK A TŐKÉK VOLTAK A CSOMAGBAN amit én küldem el. De tisztességből felvettem. És ha nem akarsz velünk találkozni akkor postafordultával küld vissza a pénzt. Tisztességedben bizunk. Tiszetlettel.Norby. mivel a tökéket be szerettem volna rakni a kocsiba igy tisztitással kezdtem... de mivel lattam a hibat tovabb nem érdekelt a dolog szoval a szitu ez !!! meg lettem fenyegetve hogy szeretnének lehuzni !!!!! ugy latom magyarhonban a korekt emberek képe még hirböl sem ismerös nem hiszem hogy 20ezer ft ot szeretnék le huzni valakiröl hogy sporoljak ráadásul egy olyan környezetben ahova mindennap irok és péntek esténként találkozom is némelyikükkel, emellett szoktam segiteni ha megkérnek és meg soha nem érkezett semmi kifogás szoval aki ismeri a srácot az vilagositson már fel milyen eljárás ez !!!! Udv mindenkienk sajnos szép lassan az ember rájön hogy ebben az országban ezért nem lehet 1röl a 2re jutni mert ilyen emberekkel van tele elnézést ha hosszu lett vagy épp van benne egy két helyes irási hiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts