aztec Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Na majd így segítek neked legközelebb! :) Amúgy jó választ adtam??? :roll: Üdv.. Atommanó igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Szegény Anti, mekkora keresztet vett magára... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Hát jah, csak még szoknia kell, hmár nem mezei forumer :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Hát jah, csak még szoknia kell, hmár nem mezei forumer :wink: Szegény AtomAnti! mindenk csak bántja! Nem tesz jót a karrierének ez a Moderátori munka.... Ne csüggedj Anti!! :smt056 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Kitartok a végsőkik! :smt100 Még eddig nem kaptam sokkot! :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Eszembe jutott az a rész az üvegtigrisből, amikor az öreg magyarázza, miért is jó, amikor a másik szaxizik... ahogy szaxizik... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Egy barátom caravanja: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Egy barátom caravanja: jó kép :wink: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Kabbe, tarral van vmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október2, 2004 Megoszt Elküldve Október2, 2004 Kész az optika, a nejem egész jól kiszőkítette a fodrász. Mindez egy kisebb vagyonba került. De nem bánom, mert mind a kettő egész dögös lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október2, 2004 Megoszt Elküldve Október2, 2004 Fékbetétek: mostmár én is kiváncsi lettem milyen van a verdámban. de szerintem csak szimpla "utcai".. bár szerintem ez is szuper. Igaz néha még elkellene egy kis plusz :twisted: Viszont nekem csak nagyon ritkán csikorog-nyikorog. Hál' Isten.. rühelleném ha ugy állnék meg mint egy teherautó... bár igaz.. vmit vmiért :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2004 Megoszt Elküldve Október2, 2004 Fékbetétek: mostmár én is kiváncsi lettem milyen van a verdámban. de szerintem csak szimpla "utcai".. bár szerintem ez is szuper. Igaz néha még elkellene egy kis plusz :twisted: Viszont nekem csak nagyon ritkán csikorog-nyikorog. Hál' Isten.. rühelleném ha ugy állnék meg mint egy teherautó... bár igaz.. vmit vmiért :twisted: Anti kocsijában és a Caravanban is sima van, amely külső oldala fekete fehér felírattal. Sonique által használtnak piros a külső oldala. Nem tudom, hogy miként alakult korábban a színezés/betét minősége :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október2, 2004 Megoszt Elküldve Október2, 2004 Aham.. az enyém is fekete,fehér felirattal.. viszont szép piros papirdobozban volt :) :shock: http://laci4.uw.hu/GSI/fek/1.jpg http://laci4.uw.hu/GSI/fek/12.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október2, 2004 Megoszt Elküldve Október2, 2004 Anti kocsijában és a Caravanban is sima van, amely külső oldala fekete fehér felírattal. http://www.coara.or.jp/~k_miya/bike/000715.../000715m_02.jpg Sonique által használtnak piros a külső oldala. Nem tudom, hogy miként alakult korábban a színezés/betét minősége :roll: Szoval valoszinü hogy nektek csak sima Ferodo van utvai kivitel semmi extra .. a szin egyébként sokat nem jelent .. mert az elsö féke piros a hatso pedig fekete.. inkabb a szamat irjatok le ami nekem van az elöl Ferodo DS Performance DS2000/2500?? "FDS584" ára pedig 25e ft Hatul pedig Ferodo Racing DS2000 "FCP586 S" ennek az ára pedig 15e ft szerintem az árábol ki fog derülni kinek mi is van a kocsijában ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2004 Megoszt Elküldve Október2, 2004 Mondjuk én is ezt írtam :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október2, 2004 Megoszt Elküldve Október2, 2004 Megint szeretném kérni hogy lehetőleg NE rakjuk tele a fórumot képekkel, mert nehézkes lessz. Köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október3, 2004 Megoszt Elküldve Október3, 2004 Hóhó!! Igy már elég egyértelmü.. ugyanis nekem ha jól emlékszem ösz-visz 8-9ezerbe került elöre :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Laci4 mennyi km van egyébként a te kocsidban ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 Hali Hol tudok utánna nézni ha "kékesíteni" szeretném a műszerfalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 Hali Hol tudok utánna nézni ha "kékesíteni" szeretném a műszerfalat? TUNING topik :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 ScatMan köszi........ugylátszik nagy vakegér vagyok :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 Petya Nem én mondtam :wink: :) Sonique Gsi 16V 118 234km és elvileg reálisnak is tünik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október8, 2004 Megoszt Elküldve Október8, 2004 Hali Hol tudok utánna nézni ha "kékesíteni" szeretném a műszerfalat? nem tudom, hogy él-e a link... http://vnet.hu/gsmbolt/aty/vect_kek.htm de ha kell vmi bővebb írj hátha tudok seggíteni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október8, 2004 Megoszt Elküldve Október8, 2004 Ez nem semmi....... 8) F3000 a la OPEL :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október8, 2004 Megoszt Elküldve Október8, 2004 hmmm.. mi törpént.. meghalt a fórum tegnap óta? alig van beírás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts