Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 SXP! Biztos még régi raktárkészlet van. Nekem Patyi mondta, hogy már nem gyártják a 2000-es szériát, tavaly sem gyártották már. De szinte ugyanaz a 2500, árban is. végül is tök mind1 2000 vagy 2500 mind2 jö csak igy 2 hét utan elkezdett csikorogni az elsö betétem de nagyon nem lessz ez igy jo .. lehet ki kéne lyuggatn a tarcsát és nem nyikorogna ?!?! vagy venni kéne elöre brembo max tarcsat Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Mindenképpen nyikorog! Ez a sportbetétek velejárója. :D Hallgass meg egy A-s mitsubishi féket, azon a 330-as tárcsán a legkeményebb sportbetétek vannak, azok aztán sírnak rendesen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 ....csak igy 2 hét utan elkezdett csikorogni az elsö betétem de nagyon nem lessz ez igy jo .. lehet ki kéne lyuggatn a tarcsát és nem nyikorogna ?!?! vagy venni kéne elöre brembo max tarcsat.... Nos Ferodo FDB584 + meg nem mondom milyen Brembo tárcsa van a gépsárkányunkban. 2 alkalommal lett becsiszolva, de nyikorog ezt követően is. De már nem érdekel, mert roppant kellemetes fékhatás eredményez a párosítás :wink: :) ui: ha zavar a nyikorgás, akkor talán tudok adni olyan, alig használt fékbetétet, amely ugyan nem nyikorog, de elég gyorsan megeszi az új tárcsát, mert a "kemény" jelző igen enyhe kifejezésnek tűnhet, ha valaki tisztába van az állagával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 na jo a nyikorgas marad és a fék hatás is ami igazan meggyöző igazan leirni nem tudom de ha nem lenne ABS akkor elég sürün csikorgo gumival álnék meg és sürün lefejelném a kormányt :))) magyarul olyan ~30% al nagyobb hatásfokkal dolgozhat mint ami idáig benne volt nem csalodtam benne csak hat nyikorog De ugyis megszokom ! FDB az csak sima utcai betét nem ? és az is nyikorog!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 .... ami igazan meggyöző igazan leirni nem tudom de ha nem lenne ABS akkor elég sürün csikorgo gumival álnék meg és sürün lefejelném a kormányt :))) magyarul olyan ~30% al nagyobb hatásfokkal dolgozhat mint ami idáig benne volt....Amikor Redline mellettem ült a kocsiban, akkor neki is nagyon elnyerte a tesztését a fékhatás 8) ..FDB az csak sima utcai betét nem ? és az is nyikorog!! Őőőő azt hiszen, hogy ez a legpuritánabb, tehát utcai, Ferodo betét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Ja azt elfelejtettem írni, hogy eszméletlen módon "hányja magából" a fékport. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 m akkor legközelebb ülj be hozzám is :) kivancsi lennék ez neked hogy teccik Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 m Király :D :D :D :P De vigyázz ! Egy hasonló akciót követően erősödött meg - végleg -hitetlen barátunkban, hogy nem vagyok normális : http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=3...r=asc&start=120 Mondjuk nem is tévedett nagyot 8) Majd behuppanok, te még nem is vittél a kocsiddal egy karikát :D Pénteken gyűsssssz ? Anti kocsijában már a rövid áttétel lesz elvileg + Gergő is remélhetőleg összelapátolja a kocsiját, a többiekről már nem is beszélve :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 m oké vigyázok :) lehet megyek pénteken de most 2 hétig minden nap melozok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Anti kocsijában már a rövid áttétel lesz elvileg + Gergő is remélhetőleg összelapátolja a kocsiját, a többiekről már nem is beszélve :wink: Á ezt buktam, legkorábban 7főn kezdik el :) Viszont most volt alkalmam tesztelni az új ATE powerdisc II-t és valami hihetetlen jól fog esőben :!: 16V kollega! Az a kép mindent visz, mint Tibi az Argoban :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Opel16v Eddig csodáltalak, de ezután a kép után ne lepődj meg ha mindenki röhögében tör ki és fetrengeni fog ha meg lát élőben :smt082 Bakker a gyerek visszafejlődött :binky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Nemtom mi a bajotok a képpel. Pedig tök komoly... :) A sima Ferodo betétek is 1,5* jobb tapadási együtthatójúak, mint a gyári betétek, valamint a hőtűrésük is messze meghaladja a gyáriét. A DS sorozat együtthatója egyébként 2,5* jobb mint a gyárié... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Király :D :D :D :P De vigyázz ! Egy hasonló akciót követően erősödött meg - végleg -hitetlen barátunkban, hogy nem vagyok normális : http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=3...r=asc&start=120 Mondjuk nem is tévedett nagyot 8) Köszönöm, hogy megemlékeztél rólam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Bakker :shock: ezt a képet :shock: akko jötté pörlhaborból? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 ....Most mondd hogy teccik! De rendesen! ... Sokkot kaptál, vazze'?! :) :D :D.... Báró Úr ! Sokkot akkor kapott volna, ha Pakson laknál és ott éríntett volna meg a hely szelleme 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Píísta! Pihenj kicsit, mert ez most nagyon pojénszegény volt... Nem méltó hozzád. 8) Manta! Tetszem? :shock: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 ááááá :D Gabi mivan vled?:D:D:D:D:D kegyetlen ez a kép :D Überelhetetlen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Apám, ezt a fotót!!! Nagyon király!! Belémfagyott a szó! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Örülök hogy ennyi embernek örömet tudtam szerezni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Hát Gabi! Én már Pécsen jókat röhögtem, amikor megláttam nálad a dossziét evvel a képpel, de azért nagy bátorságra vall, hogy felteszed ide is...! :wink: :) :D :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Aszondod' bevállalós vagyok? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Gyors kérdés mágusok! c20neről levetett toronymerev jó-e c20xe moci fölé :?: instant RE plz, aki on! thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Amennyiben rajta van az SFI doboz a tieden akkor biztos nem, ha kupak van, akkor igen! Ha jól tudom! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Thx Anti közben már Mélykék kollegával folytattam 1 diszkurzust :wink: Mostmár tudom a választ, nyugodtan töröld a hozzászólásom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Na majd így segítek neked legközelebb! :) Amúgy jó választ adtam??? :roll: Üdv.. Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts