Laci4 Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 igaza van :wink: Élelmeseknek áll a világ :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 Igen megveszik, mert ugye egy profi fotós munkája minden pénz megér! :roll: Egyébként igen a kint készített képeim vannak benne. Fűz egy kis családi ismeretség a laphoz de, felfigyeltek a tehetségemre! :wink: Na meg hát ugye bár ez már a harmadik év amióta hozom a képeket kintről nekik és kialakult a rendszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Mindenki magának kapar! (Én meg el szoktam adni a céges Domino kártyákat... immár 3. éve...és kialakult a vevőkör is... :) :D :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 A cégtől nem olvassák ezt a fórumot? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Hali Tudtok nekem adni olyan autoszerelő címet ahova,akihez nyugodtan vihetem az autót ha gond van vele? (Eddig Ákosékohoz vittem) Elég szkeptikus vagyok az autoszerelőkkel kapcsolatban.......nagyon rossz a tapasztalatom. (Ezért ha tehetem magam cserélem a dolgokat a kocsin de sajnos néha van,hogy műhely kell és némi szaktudás egy-egy probléma megoldásához) :wink: Ezért lenne jó 1-2 igazi szakember (szervíz) címét begyűjteni mert hamarosan biztos szükségem lesz rá :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 http://www.indit-trade.hu/ nél nincs valakinek kedvezménye mert holnap veszek hatulra fékbetétet lehetne olcsobb is bar elöre már megvettem Ferodo DS2000 FDS584 hatra meg DS2000 FDS586 ot neztem ki mert hát ugy nez ki elfogyott a hatso fékem is :D nem csak az elsö :) bye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 PetiGSI! Én nyugodt szívvel tudom ajánlani a Patyi Lacit! Tel.: 06-30-922-6040 Hivatkozhatsz rám, vagy a Futó Gabira is.... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 Anti köszi. Felvéstem az infót :) Alkalom adtán élek majd a lehetőséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 Peti! Írtam mail-t, mert itt nem mennek a pü-k... Legalábbis neked vmiért nem küldi el, pedig 3.szor próbáltam :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 Írtam mail-t, mert itt nem mennek a pü-k... Legalábbis neked vmiért nem küldi el, pedig 3.szor próbáltam :shock: subject mezőt kitöltötted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 persze Rendszergazda Úr :wink: mivel régen phpzem ezért tudom, hogy régebbi verziókban anélkül nem is engedi elküldeni + etika, mint alevelezésben :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 Aztec! HA nem esik ma eső kimegyek infohoz. Gyere ki te is és beszélünk. OK? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 http://www.indit-trade.hu/ nél nincs valakinek kedvezménye van némi, de akkor nem holnap veszed meg, csak jövő héten :-) ha érdekel, küldj egy PÜ-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 van némi, de akkor nem holnap veszed meg, csak jövő héten :-) ha érdekel, küldj egy PÜ-t thx késöbbiekben meg valoszinü igénybe venném de megvettem ma mert vasárnap féket cserélek és hétfön pedig megyek muszakira Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 thx késöbbiekben meg valoszinü igénybe venném de megvettem ma mert vasárnap féket cserélek és hétfön pedig megyek muszakira ok akkor majd jelentkezz, ha kő valami 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember25, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2004 Nah.. megtéztem tuning sztereot... nemtom melyik..(vagy az összes?) Blitz es képet csináltad Tomi, de jo kis gépek.. képek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember25, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2004 Az összes kép plusz a kis bugyuta szövegek 90%-át írtam én! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember25, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2004 Az összes kép plusz a kis bugyuta szövegek 90%-át írtam én! hat a kis bugyuta szövegeke tényleg elég bugyuták :))))) de a képek jok csak kevés!!!! nem teszed elérhetövé az összes képet mostmár hogy megjelent az ujságban? bye Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2004 A szöveggel kapcsolatban csak annyit, hogy ide ez kell mert ha azt írnám le egy autórol amit fontosnak tartok akkor nem férne ennyi kép bele ha pedig csak a képek lennének akkor sivár lenne kell az a kis hülyéskedés! :wink: A többi kép a következőben lessz benne! Ez itt most 100db kép még lessz 100! Ami maradt még az kb 160-180db. De az egész galériát majd ha megjelent a következő rész fel lessz téve a klub oldatra már ha Sanyibá meghív sörözni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember26, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2004 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2004 SXP! DS2000-et már nem gyártják, DS2500 van helyette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Gabi ez ugye csak hasonlít rád és nem te vagy? :) :D :D mert ha igen akkor nagyon lol :D :P :D ez übereli uhuhu rángatózó nyuszijkáját a rugdosós pokemberrel meg a róka fogta birkával együtt :D :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 ....Gabi ez ugye csak hasonlít rád és nem te vagy? :) :D :D.... Pedig ez róla készült :D Ez már része az új imázsának :wink: Nekem már el is küldte, hogy a következő évben milyen gépet fog kormányozni :wink: Kérelmezi az "opel16v" nick törlését, mert ezt követően a "Vörös Báró" esetleg a "Manfred von Richthofen" néven lesz fellelhető 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 SXP! DS2000-et már nem gyártják, DS2500 van helyette. az elso fékbetétek az Ferodo DS Performance néve fut .. esszem ez most a DS2500 FDS584 a hatso pedig Ferodo Racing DS2000 ugyanis meg nincs raktáron nekik uj FCP 586 S a ds2000 és van még ebböl is FDS koddal FDS586 viszont a http://www.ferodoracing.com/ -on csak FCP, FDB, FRP betüjelzéssel van FDS csak itt találhato meg http://www.ferodo.co.uk/ferodo_home/high.html no akkor ez most hogy is van ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Redlány! Most mondd hogy teccik! De rendesen! ... Sokkot kaptál, vazze'?! :) :D :D Mélykék! Egyenlőre nem tervezem a magassági kormány beszerelését a gépsárkányba. :D SXP! Biztos még régi raktárkészlet van. Nekem Patyi mondta, hogy már nem gyártják a 2000-es szériát, tavaly sem gyártották már. De szinte ugyanaz a 2500, árban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts