FPepe Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Nem is néztem....de ha gondolod és küldesz képet a kocsid faráról, akkor ráfotosoppolom mind a 3-at és akkor felelősségteljes döntést hozhatsz. :rolleyes: Majd csinálok képet holnap. Úgyis kell kép a káreset helyreállításáról is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 De szerintem meg FPepe kék autójához hátulra a teljesen füstszínű vagy a teljesen fehér kristály passzol a legjobban. :rolleyes: ahogy belegondolok nekem se állna jol az ezüstön annyira a kétszínű tefajtád Láttál olyat valahol occsóé? ha találtok teljesen feketét nekem is szóljatok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Hali! Kis segítség kellene. A tető kárpitom elég rendesen lóg :P lehet valamit babrálni vele házilag? Köszi Hát nem hiszem, hogy az enyémnél jobban lóghatott volna valami :rolleyes: :lol: És a szivacs is porlott már alatta.... az előző tulaj felesége könyvelő volt, ők megoldották gémkapoccsal :D :D De viccen kívül: lehet kapni direkt autó tetőkárpitnak való anyagot a bútorszövet üzletekben ;) szebbnél szebbek vannak, több árnyalatban ;) ez ami nekem van kb 3500-ból ki is jött (igaz ragasztót nem kellett venni! erre jó, ha az ember apja kárpitos is volt :P ) a lényeg az egyenletes ragasztókenés, és simítás :P én csipeszekkel megfogattam a szélén, nehogy felváljon!! de utánna egy hétig volt ám ragasztószag :D azt hitték kemény vagyok, azé' járok letekert ablakokkal :P A bontás/visszarakás a babrásabb része, elég sok a csavar! de a tetőkárpit szépen kijön hátrafelé! Elől, az első szélvédő felől hagyj rá kicsit, és hajtsd vissza! Elfér, és sokkal szebben mutat, ha nem pont a szélén van elvágva ;) Nagyjából ennyi, remélem segítettem :D És egy javaslat!! ha szeretnél hátsó világítós kapaszkodót (persze csak ha nincs), akkor azokat most ügyesen be is szerelheted, nem jár plussz bontással ;) ja, és ebben a mappában vannak képek ezzel a témával kapcsolatban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Köszi a jókívánságokat, de úgy néz ki, már a gyógyulás útjára lépett. Kapott új (utángyári) sárvédőt, új lámpát, indexet, viszont ettől az utángyártott hűtőmaszktól nem vagyok elájulva, elég gyengécskének tűnik, lehet inkább a régit elviszem műanyagoshoz, végülis csak a jobb lámpa alatti keskeny rész törött le, meg mellette a függőleges részből egy darabka, na meg persze a rögzítőfülek. Az újról a műanyagos át tudná rakni a füleket gondolom. A Te maszkod, amit felajánlottál gyári? Persze a fényező még hátravan... Szerintem gyári,face előtti. Ott van amit Zocsa felajánlott nekem, azt vedd meg tőle :D A festés eléggé megviselt,le is pattanva egy helyen (jobb lámpa alatti részen),azért mondtam neked,mert úgyis fényezni kell. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 http://www.adttuning.extra.hu/feltoltes/na...j/Astra%20F.jpg ilyet keresek Sp létezik ilyen kinézetűből többféle?? vaterán egy boltos azt írta, mikor rákérdeztem a teljesen fehérnél, hogy van e neki feketében ilyen, hogy létezik, de nem koromfekete, hanem sötét... nemtudom most mire gondolt. ez eléggé koromfekte... 20 ezer az meg tetszetős ár is szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 http://www.adttuning.extra.hu/feltoltes/na...j/Astra%20F.jpg ilyet keresek Sp létezik ilyen kinézetűből többféle?? vaterán egy boltos azt írta, mikor rákérdeztem a teljesen fehérnél, hogy van e neki feketében ilyen, hogy létezik, de nem koromfekete, hanem sötét... nemtudom most mire gondolt. ez eléggé koromfekte... 20 ezer az meg tetszetős ár is szerintem. egyféle van. mármint feketéből vagy egy, meg fehérből is van egy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 http://www.adttuning.extra.hu/feltoltes/na...j/Astra%20F.jpg ilyet keresek Sp létezik ilyen kinézetűből többféle?? vaterán egy boltos azt írta, mikor rákérdeztem a teljesen fehérnél, hogy van e neki feketében ilyen, hogy létezik, de nem koromfekete, hanem sötét... nemtudom most mire gondolt. ez eléggé koromfekte... 20 ezer az meg tetszetős ár is szerintem. Ilyen van Zsoltee-nak,hát elég fekete.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Szerintem gyári,face előtti. A festés eléggé megviselt,le is pattanva egy helyen (jobb lámpa alatti részen),azért mondtam neked,mert úgyis fényezni kell. :D Ha megvan minden rögzítőfüle, érdekelne. :rolleyes: egyféle van. mármint feketéből vagy egy, meg fehérből is van egy. És ez belül (mikor világít látható) Lexus-féle, vagy olyan, mint a sima Astra lámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Pepe! Tegyél fel képeket, most jövök melóból és nagyon únom magam...valamit hadd nézegessek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Szasztok! Nah, melóban vagyok.... :rolleyes: Dehát muszáj... Nyárra fullgyári rozsdamentes astrát akarok :lol: Hmm...Lehet a találkozóra már nem egyedül megyek, majd ha itt lesz debrecenben... :D http://www.adttuning.extra.hu/feltoltes/na...j/Astra%20F.jpg ilyet keresek Sp létezik ilyen kinézetűből többféle?? vaterán egy boltos azt írta, mikor rákérdeztem a teljesen fehérnél, hogy van e neki feketében ilyen, hogy létezik, de nem koromfekete, hanem sötét... nemtudom most mire gondolt. ez eléggé koromfekte... 20 ezer az meg tetszetős ár is szerintem. A sajátodra akarsz majd ilyet, vagy a mostanira?? Amúgy tényleg jól néz ki. Csak kicsit nagyon drága 20ezerért...annyit nem ér, és sokkal hasznosabb dolgokat lehet venni egy 20asért(olyat aminek van értelme, és nem csak a kinézetet veszed meg). max 5öt adnék 1 pár ilyenért.... :D (de ne értsd félre, nem rosszindulatból mondom...tényleg jól néz ki, csak adhatnák olcsóbban is. ) :D Na de kinek a pap,kinek a papné, és kinek a paplan :P :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Hmm...Lehet a találkozóra már nem egyedül megyek, majd ha itt lesz debrecenben... :P Na de kinek a pap,kinek a papné, és kinek a paplan :lol: :P :D No :D csak nem megfogadtad a tanácsot? :D :P :D Nekem inkább a lánya ha van 18+.. :P :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 No :P csak nem megfogadtad a tanácsot? :P :D :P Nekem inkább a lánya ha van 18+.. :P :D Hát.... Lánya nincs ;) Ő maga 20 ;) ( mondjuk, én 19... :rolleyes: de beszéltünk már erről..Azt mondta, hogy Őt nem zavarja... Engem meg... Nem kérdéses :lol: ) :D De, majd még elválik mi lesz...Azért még nem élem magam bele.. De nagyon úgytűnik, hogy a célegyenesben vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Hát.... Lánya nincs :P Ő maga 20 :D ( mondjuk, én 19... :rolleyes: de beszéltünk már erről..Azt mondta, hogy Őt nem zavarja... Engem meg... Nem kérdéses :D ) :P De, majd még elválik mi lesz...Azért még nem élem magam bele.. De nagyon úgytűnik, hogy a célegyenesben vagyok :lol: azért az a fél év nehogy már gond legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 azért az a fél év nehogy már gond legyen :P jaja :D Hmmmm... régi "szép" idők... pont itt áll a régi Suzuki swift sedan tanulóautóm a munkahelyemmel szemben.... :D az öreg csotrogány már 2008 koratavaszán se ment autópályán 100at...Ha nyomtam neki még joban lassult... :lol: Ha óvatosan próbáltam nyomni neki akkor meg rángatott.. Jaj ilyenkor jó arra gondolni, hogy egy közel 17 éves astra mennyivel jobb...mint egy 9 éves swift.. :rolleyes: És hogy nem cserélném le semmire sem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 5ezerért gyárit is csak mázlival veszel szépet :rolleyes: persze adhatná ingyen is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 5ezerért gyárit is csak mázlival veszel szépet :lol: persze adhatná ingyen is :D Zsír lenne :rolleyes: A Dáwid-féle bontóban asszem 5ezer gyári hátsó lámpa. Aztán egész jóállapotú is van köztük. Amúgy nem is meséltem...képzeljétek a tolatólámpám 2 év után 1szercsak megjavult... :D vettünk bele tolatógombát is de nem hatott.. :P Aztán amikor a kilóméterpirál meghajtóját kiszedtük kipiszkáltuk belőle a beletört darabot, majd visszatettük azt vettem észre este tolatásnál, hogy hátul szokatlanul nagy a fény...leállítottam, megnéztem és világííít :P :D nemtom mi lelte :D Szerk.: 13:20 Aztakúú... mekkora pangás van... Kihaltunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Hát.... Lánya nincs :P Ő maga 20 :D ( mondjuk, én 19... :D de beszéltünk már erről..Azt mondta, hogy Őt nem zavarja... Engem meg... Nem kérdéses :P ) :lol: De, majd még elválik mi lesz...Azért még nem élem magam bele.. De nagyon úgytűnik, hogy a célegyenesben vagyok :D Nagyon szép lány, az biztos! :D Miért ne menne? Legyél kicsit magabiztosabb, van mire! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Nagyon szép lány, az biztos! :D Miért ne menne? Legyél kicsit magabiztosabb, van mire! :rolleyes: :lol: :P Köszi szépen. :D Tudod, hogy mit írnék... :D :P :P Na majd este írom :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Na tűzök haza! Lejárt az idő. Szasztok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Szedett e már valaki szét falahogy fűtőmotort? Jól megszívtam. Kiszedtem nagynehezen a kocsibol, mert azt hittem, hogy csélhető a cspágya mert morgott nyikorgott. És akkor látom hogy ez össze van nyitolva és nem bonthatóan:( Valakinek valami ötlete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Szedett e már valaki szét falahogy fűtőmotort? Jól megszívtam. Kiszedtem nagynehezen a kocsibol, mert azt hittem, hogy csélhető a cspágya mert morgott nyikorgott. És akkor látom hogy ez össze van nyitolva és nem bonthatóan:( Valakinek valami ötlete? és nem is látni a tengely végét se?? mert ha látni, akkor WD40 neki és ennyi amit tehetsz legtöbbet, ha ténylegesen nem szedhető szét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Ez vicces vagy inkább durva? http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/01/23/ver_ver_veeeer/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Ez vicces vagy inkább durva? http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/01/23/ver_ver_veeeer/ Végre itthon Nálunk van hogy 1 rakás döglött macska van az úton/útszélén szétpukkanva, felfúvódva, vagy esetleg már full laposan(Forgalomfigyelőmacskák)...Na jó nem tekerem tovább Volt hogy mentem nyáron nyírábrányba.... 1 úton kb (30-35 km) 7 döglött macskát láttam.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Pepe! Tegyél fel képeket, most jövök melóból és nagyon únom magam...valamit hadd nézegessek. Ez a jelenlegi állapot: 1 2 3 Ennyi maradt a lámpából meg az indexből: 4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 az index is ugy? eléggé eláll nem? :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts