opel16v Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Kess! Talán ma este már lesz autóm. Majd hívlak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Kess! Talán ma este már lesz autóm. Majd hívlak! mennyibe kerül egyébként a műszaki??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 30 alatt lesz zöldkártyával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 ehh sasszem, lapteteje! :evil: :evil: :evil: Jóvan látom!! Ató még kérdezhetek, vagy nem????? :twisted: Laci4! Mikor gyorsulunk????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január20, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2004 Renzso! Az autók ha túl jól mennek vagy túl szarul álltalában utána esnek szét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Renzso! Az autók ha túl jól mennek vagy túl szarul álltalában utána esnek szét! Ezt a hozzászólást nem nagyon értem!!!!! A Tiéd, hogy megy???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 PetiGSI Aha..jo volt a gyorsulás..én is levontam a következtetéseket... hosszabb váltokar..alul fogó kuplung... :? mind hátrány..mint ahogy egyik 2esbe váltásomkor hallottad is :? :oops: 8) vmit mostmár tényleg kellene csinálnom vele.... ez igy nem koser... de nincs 10rongyom se egy uj bowdenre... uhuuuék aztmondták, mivel nagyon be van rohadva, ki kell szedniük és vagy meg tudják inditani..vagy kuka és ujat kell belerakni... vhogy kicsit hihetetlennek tünik..dehát ök a szakik 8) no meg mondták, h ahogy fog kopni, ugy jön majd felfelé... háát..gyözzem kivárni... addig meg ledarálom a fogaskerekeket ha nem figyelek eléggé... igy nem lehet normálisan (gyorsan) :twisted: váltani. kuplung padloig kinyom, traktorrud hátrahuz a csomagtartóba(váltókar) kuplung elenged.. :oops: ez nekem hátrány 8) de tényleg jol ment a verdád! amugy utána a vizecskét nézted? motortérben? renzso: mikor jársz ujpesten? :wink: az enyém full széria :lol: full extrával..asszem 8) klima meg minden nyavaja.. ezzel csak leplezni akarom a bénaságom, és a sulyhátrányra hivatkozni :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január20, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2004 Átlagosan átlagosan! Csak azé me "úgy ment a hétvégén, hogy én is megijedtem"! Egyébként küldtem mailt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Átlagosan átlagosan! Csak azé me "úgy ment a hétvégén, hogy én is megijedtem"! Egyébként küldtem mailt! ez mit is jelent pontosan??? annyira lassan?? :twisted: én meg neked kűdtem mélt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Vazeg...elhagytam a kerékörömet...vagy mi a szöszt....az a rák amivel leszedem a nyomorult csavarokat a kerékröl :) mennyiért vágnak hozzám egy iet? és hol ? esetleg.....jah és hogy tud vlki elhagyni egy kerékört...???!!!Mekkora egy idiota vagyok....el se hiszem... Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 SXP na jó lett a digit kmóra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január20, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2004 Renzsi cica mesélte, hogy hétvégén meg kocsikáztatta a haverjait és most nagyon megy az autója úgy, hogy alíg bírja összetartani a ménest! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Lacee! Nem a műhelyben szedték ki véletlenül? Mert szokott egy-egy javítás után eltűnni ilyen cucc, aztán nemsokára vele a kerék is... Renzso! Óvatosan azokkal a pacikkal! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Jó! Megvan :lol: Nem hiszem el...mostanában feltünöen hülye vagyok ! :) a csomitartoban volt szerszámos ládában...persze a legalján....attol függöen idiota vagyok...halihó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Laci 4! Igen neztem a wasser-t es minden ok volt! Csak akkor van gáz amikor huzamosabb ideig pörög 6000-eket a motor. Figyelj! Arra gondoltam leszedem az összes "tuning" spoiler-t és megnézem hogy reagál nagyobb sebességeknél az auto :) Szerintem bejön a sejtésem.......megnövekszik a végsebesség,hisz nem véletlen,hogy a te gépednél már eleve csökkentett méretüek ezek a "díszek" :lol: Jobb az aerodinamika 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 kuplung padloig kinyom, traktorrud hátrahuz a csomagtartóba(váltókar) kuplung elenged..... Nahh ezen akkorát nevettem,hogy pár percig kitértem a hitemböl is :) :lol: :D Elképzeltem a traktorrudat :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 No végre sikerült beszereznem azt a bizonyos Kadett LCD kmorat és el kezdtem at épiteni astraba ha kivancsiak vagytok hogy nez ki hogy készülget és hogy esetleg milyen lessz akkor rakok fel képeket de a megcélzott állapot valahogy igy nez ki csak ép még szeretném le is festeni ne legyen a két csik oldalt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Bazzeg, ezt az LCD órát miért nem rakták gsi astrába is?!?!?!?!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 No végre sikerült beszereznem azt a bizonyos Kadett LCD kmorat Szeva Sonique Gsi 16V!! Szerintem mindenkit érdekelne az építés menet,engem személy szerint nagyon!!! De úgy tudom eredetileg sárga az LCD kijelző színe, szóval akkor kékesítés is lesz rajta??? Sok sikert a munkálatokhoz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Szeva Sonique Gsi 16V!! Szerintem mindenkit érdekelne az építés menet,engem személy szerint nagyon!!! De úgy tudom eredetileg sárga az LCD kijelző színe, szóval akkor kékesítés is lesz rajta??? Sok sikert a munkálatokhoz!!! yaya sima ronda sarga szine van épp most vettem ez e-bay en kék foliat Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 No végre sikerült beszereznem azt a bizonyos Kadett LCD kmorat és el kezdtem at épiteni astraba ha kivancsiak vagytok hogy nez ki hogy készülget és hogy esetleg milyen lessz akkor rakok fel képeket de a megcélzott állapot valahogy igy nez ki csak ép még szeretném le is festeni ne legyen a két csik oldalt HALLELÚJA!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 http://www.turboastra.de/phpkit/images/mit...ieder/wb/w0.jpg na ilyet sem láttam még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 akkor vmi ilyesmi lesz ha be lesz építve....csak kéken világít majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 renzso: mikor jársz ujpesten? :wink: az enyém full széria :D full extrával..asszem 8) klima meg minden nyavaja.. ezzel csak leplezni akarom a bénaságom, és a sulyhátrányra hivatkozni :) 8) Akkor járok újpesten amikor elmegyek arra :lol: Egyébiránt az enyémben is van klíma, sőt légzsák is 8) Ugyhogy a súlyunk ua. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január21, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2004 Sonique! Ugye van némi ismereted az elektromosságban ill. van kapcsolási rajzod az órához! Nekem volt a kadettemben (D KADETT GTE) és egy MAXABOs srác rakta be és még neki is nézni kellett a könyvet! Mert állítólag könnyen el lehet szarni az órát! Ugyhogy vigyázz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts