Mazsi26 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Hali! Bocs hogy megint ilyennel zavargászok itt, de ti vagytok a hozzáértők. :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...a_f_gsi-1422593 Szóval ezt találtam, kíváncsi lennék a véleményetekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Hali! Bocs hogy megint ilyennel zavargászok itt, de ti vagytok a hozzáértők. :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...a_f_gsi-1422593 Szóval ezt találtam, kíváncsi lennék a véleményetekre. Azt írja lakatolva van. Lakatolt autót én nem szívesen vennék, mert az állandó macera, mert az nem tart általában sokáig míg újra roszdásodni kezd. Lehet még találni makulátlan karosszériával is astrát. Persze ezért az árért... De ez csak az én véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Hali! Bocs hogy megint ilyennel zavargászok itt, de ti vagytok a hozzáértők. :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...a_f_gsi-1422593 Szóval ezt találtam, kíváncsi lennék a véleményetekre. 91es, rohadt öreg. km nevettséges. az eleje össze vissza áll. strobi feltétlen szükséges, el lehet gondolkodni h mikor hol és kiknek a részére kell ilyet hasznáni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Hali! Bocs hogy megint ilyennel zavargászok itt, de ti vagytok a hozzáértők. :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...a_f_gsi-1422593 Szóval ezt találtam, kíváncsi lennék a véleményetekre. Szép mert GSI de elhánytam magam a belsejétől...pláne a kormánytól. :lol: Nézd meg a Tiv-ét...az igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Értem. Nos, van már amúgy kiszemeltem az tegnap ki is lett tárgyalva (astra f 1.6 16v sedan), csak szemezgetek még mert jövőhónapba lesz aktuális a vásárlás. Amúgy szívesen fogadok ajánlatokat úgy 500e forintig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Szép mert GSI de elhánytam magam a belsejétől...pláne a kormánytól. :lol: Nézd meg a Tiv-ét...az igen. hát ja, jó embertől érkezett hozzá :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Értem. Nos, van már amúgy kiszemeltem az tegnap ki is lett tárgyalva (astra f 1.6 16v sedan), csak szemezgetek még mert jövőhónapba lesz aktuális a vásárlás. Amúgy szívesen fogadok ajánlatokat úgy 500e forintig. :lol: Pár nappal ezelőtt linkeltek egy pirosat a ventilátor felnikkel. Na az igen szép példány volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Hali! Bocs hogy megint ilyennel zavargászok itt, de ti vagytok a hozzáértők. :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...a_f_gsi-1422593 Szóval ezt találtam, kíváncsi lennék a véleményetekre. 19 éves autó...nagyon öreg, ráadásul ehhez képest a futásteljesítmény elég vicces. Meg azért az állapota sem az a nagyon szép. Értem. Nos, van már amúgy kiszemeltem az tegnap ki is lett tárgyalva (astra f 1.6 16v sedan), csak szemezgetek még mert jövőhónapba lesz aktuális a vásárlás. Amúgy szívesen fogadok ajánlatokat úgy 500e forintig. :D Enyémet viheted felnikkel 600-ért. :lol: :lol: :P :lol: :lol: :lol: :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Amúgy szívesen fogadok ajánlatokat úgy 500e forintig. :lol: Annyiért kapsz egy jó verzettet, a maradék lóvét belevered és lesz egy jónak mondható felújított autód.. :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 hát ja, jó embertől érkezett hozzá :lol: :lol: De a bevonat az Ő keze munkája. Arra céloztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Aki korán kel... Há jópár helyen az én nevem szerepel mint utolsó hozzászóló :P Tegnap annyit szívtam, hogy ma inkább hajnalban autóztam át a városon melóba. Persze szidtam a sztrájkot aztán rájöttem, hogy az volt tegnap a kisebb gond. Jó móka. Én tegnap nagyon hamar beértem, ma viszont kifogtam rendesen, azt hittem már sose érek be. Zsolt! Ha egyszer nagyon ráérsz, megtennéd nekem, hogy megnézed milyen átmérőjű hátsó hangszórók vannak a sedanban? :lol: Én már úgy vettem, hogy nem volt benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Gyááá, szakít végre a netem :P :lol: Csak ennyi a különbség a drótos és a mobil közt Igencsak észre vehető a különbség a kettő közt :lol: a drótos gyorsabban behozza az oldalakat.. :lol: ------------------------------------------------------------------------------------------------ Tiv! Feltettem a borítékot, elvileg holnapra meg is kapod.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Hát csajszibarack, nem lenne az egészségre ártalmas ha sűrűbben is lehetne látni, msnen is!! :lol: :lol: :P Csak este vagyok fent, olyan 9-től általában. Annyira aranyosak vagytok, még a végén elkényeztettek! :lol: Zoli szójjálbe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 19 éves autó...nagyon öreg, ráadásul ehhez képest a futásteljesítmény elég vicces. Meg azért az állapota sem az a nagyon szép. Enyémet viheted felnikkel 600-ért. :lol: :lol: :P :lol: :lol: :lol: :P ;) :D Már szaladok is érte! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 :lol: Csak este vagyok fent, olyan 9-től általában. Annyira aranyosak vagytok, még a végén elkényeztettek! :lol: Zoli szójjálbe! :P én nem szoktam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Gyááá, szakít végre a netem :P :lol: Csak ennyi a különbség a drótos és a mobil közt Igencsak észre vehető a különbség a kettő közt :lol: a drótos gyorsabban behozza az oldalakat.. :lol: ------------------------------------------------------------------------------------------------ Tiv! Feltettem a borítékot, elvileg holnapra meg is kapod.. :lol: :lol: :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Jó móka. Én tegnap nagyon hamar beértem, ma viszont kifogtam rendesen, azt hittem már sose érek be. Zsolt! Ha egyszer nagyon ráérsz, megtennéd nekem, hogy megnézed milyen átmérőjű hátsó hangszórók vannak a sedanban? :lol: Én már úgy vettem, hogy nem volt benne. :lol: Igaz nem Zsolt vagyok.... :P Elől 16.5 cm, hátul 13 cm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Annyiért kapsz egy jó verzettet, a maradék lóvét belevered és lesz egy jónak mondható felújított autód.. :lol: :lol: :lol: :lol: Sőt, ennyiért trabit is vehet és a maradék lóvét beleverem és lesz egy nem tudom minek mondható felújított autóm.... :P:D De nem felújítani akarom az autót hanem használni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Igaz nem Zsolt vagyok.... :lol: Elől 16.5 cm, hátul 13 cm. Azért gondoltam Zsoltra, mert neki hasonkorú sedanja van. :lol: Meg a múltkor már körkérdést csináltam belőle, de nem válaszolt senki. Köszönöm! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Sőt, ennyiért trabit is vehet és a maradék lóvét beleverem és lesz egy nem tudom minek mondható felújított autóm.... :lol::D De nem felújítani akarom az autót hanem használni :lol: Nyugizzál mert előbb-utóbb ugyis tejelni fogsz keményen. :P A zöldem sem volt egy csúnya darab, de csak azóta nem költök alkatrészre amióta az újjal járok. :lol: Azért gondoltam Zsoltra, mert neki hasonkorú sedanja van. :lol: Meg a múltkor már körkérdést csináltam belőle, de nem válaszolt senki. Köszönöm! :P Szívesen. Itt már mindenki a szívedbe férkőzött csak én vagyok hátrányos helyzetű...hozom a lemaradásom lassacskán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 :P :lol: :lol: http://www.speedtest.net/result/681013827.png Jówammán :lol: falván az enyémé már komolynak számít... :lol: :lol: Debrecenben meg a Digi 100/80.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Jówammán :lol: falván az enyémé már komolynak számít... :P :lol: Debrecenben meg a Digi 100/80.. :lol: Otthon nekem is valami komolytalan netem van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Nyugizzál mert előbb-utóbb ugyis tejelni fogsz keményen. :lol: A zöldem sem volt egy csúnya darab, de csak azóta nem költök alkatrészre amióta az újjal járok. :lol: Én nyugodt vagyok mint nyúl a hurokba! :P A második mondatodat meg nem értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Nyugizzál mert előbb-utóbb ugyis tejelni fogsz keményen. :lol: A zöldem sem volt egy csúnya darab, de csak azóta nem költök alkatrészre amióta az újjal járok. :P majd költesz erre is :lol: csak drágább lesz az alkatrész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 De nem felújítani akarom az autót hanem használni :P Na akkor megbíztatlak :lol: használt autótól ne várj csodákat, mindőnk így kezdte azt van aki pár 10 van aki pár 100 ezret vert bele.. :lol: Jó példa az enyémé... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts