Alex0403 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Akko' nem ke'... mé? Konzervíze van...Ez üveg....Akko' üvegíze nem ke'... :lol: Nem akarom a lámpámat össze ragcsizni :lol: Akkor marad szép nagy tekintetű :P Én össze ragasztottam....szélvédőragasztóval tettem fel, és szerintem jó lett. Bár gondolkozok mocitetőmorcosításon :lol: http://pics.coldline.hu/pics/14543-20100110-Xw0TQw.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Hát ilyen szemöldökös maszkot eszébe ne jusson senkinek:D Én szereztem egyet 4ezerért de kb annyit se ér. Rápróbáltam a kocsira minden felé állt csak arra nem amerre kellett volna:S Gyorsan tovább adtam 5ezerért:D Viszont a G astrás motorháztető tuning f astrára érdekelne:D Nem tud valaki valami NFOT adni, hogy hogy néz ez ki a gyakorlatban? Akkor te még olcsón megúsztad....Nekem 9 ezerért csinálták Szlovákiába, és Esztergomba mentem el érte....úgyhogy a benzin kölcség+9 ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Hát ilyen szemöldökös maszkot eszébe ne jusson senkinek:D Én szereztem egyet 4ezerért de kb annyit se ér. Rápróbáltam a kocsira minden felé állt csak arra nem amerre kellett volna:S Gyorsan tovább adtam 5ezerért:D Viszont a G astrás motorháztető tuning f astrára érdekelne:D Nem tud valaki valami NFOT adni, hogy hogy néz ez ki a gyakorlatban? uuuncsiiii :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 uuuncsiiii :lol: :lol: :P :lol: Mi uncsi? Maga a téma, vagy a G Astrás mocitető F Astrára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Mi uncsi? Maga a téma, vagy a G Astrás mocitető F Astrára? Nem tom. Engem minden esetre érdekel a G-s téma :Dszal ha valaki tud valamit ne titkolózzon Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Nem tom. Engem minden esetre érdekel a G-s téma :Dszal ha valaki tud valamit ne titkolózzon Vegyél G astrát és akkor levan róla a gond. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Nem tom. Engem minden esetre érdekel a G-s téma :Dszal ha valaki tud valamit ne titkolózzon Esetleg az optikai tuningba néz körül, ott már biztos volt róla a szó :lol: Vegyél G astrát és akkor levan róla a gond. :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Vegyél G astrát és akkor levan róla a gond. :lol: Akkor majd H-ra akarnak morcosítani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Gyárekik! Megtaláltam az enyémnek a tesóját :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Vegyél G astrát és akkor levan róla a gond. :lol: Ez egy nagyon jó 5let. Kivéve h nem vágyom g astrára. És csak optikailag akarom csinosítani az f-est. De kössz az 5letet meg fontolom majd.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 http://kep.ivpicture.hu/275577.jpg http://kep.ivpicture.hu/275579.jpg Gyárekik! Megtaláltam az enyémnek a tesóját :P Ahogy látom nem egypetéjüek. :lol: Én is hajlamos vagyok átvigyorogni a piros lámpánál mellettem álló fehér caravara, de nem nagyon díjjazzák. :lol: :lol: Viszont a multkor a fél városon keresztül kergettem egy Blitz-matricás opelest , de nem értem utol, hogy megnézzem ki volt az. Ez már kóros nem? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 http://kep.ivpicture.hu/275577.jpg http://kep.ivpicture.hu/275579.jpg Gyárekik! Megtaláltam az enyémnek a tesóját :lol: Nagy dolog. :lol: Pár éve levillogtatott egy IYP-547 opel astra f caravan 1.6, ugyanolyan színű. Mikor elment mellettem, azt hittem, hogy megelőztem magam. :P Enyém ugye 574, sötétkék színű, 1.6 caravan. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Ahogy látom nem egypetéjüek. :P Én is hajlamos vagyok átvigyorogni a piros lámpánál mellettem álló fehér caravara, de nem nagyon díjjazzák. :P :P Viszont a multkor a fél városon keresztül kergettem egy Blitz-matricás opelest , de nem értem utol, hogy megnézzem ki volt az. Ez már kóros nem? :lol: :lol: áááá dehogy :lol: Nem volt ideges a végén már? :P Eléggé egypetéjűek (vagynem? :D) ... csak azon van tetősín, és a csomagtartón alul az a műanyag csík. De még a rohadás folt is ott van ahol nekem volt régen... ugyanolyan csorgással ;) Nagy dolog. :D Pár éve levillogtatott egy IYP-547 opel astra f caravan 1.6, ugyanolyan színű. Mikor elment mellettem, azt hittem, hogy megelőztem magam. :D Enyém ugye 574, sötétkék színű, 1.6 caravan. :lol: :D Igenis az :lol: Nyáron láttam még 1 caravant az is 1.7D volt az is ILV volt, csak az ilyen közútkezelő sárga :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Ja.... :P én azt hittem hogy az a kis szemöldök másik oldala ilyen öntapadós... Nem esett le hogy a szigszallagra értetted... :lol: De tényleg... ilyet hogy lehet rögzíteni? :lol: Nekem ilyenek voltak a lámpákon mikor megvettem :lol: ragasztva voltak :lol: szépnek szép, viszont elég sokat lefogott a fényerőből :lol: ezért is szedtem le, illetve cseréltem lámpákat :P szélvédőragasztónak néztem azt amivel feltették. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Nekem ilyenek voltak a lámpákon mikor megvettem :P ragasztva voltak :lol: szépnek szép, viszont elég sokat lefogott a fényerőből :lol: ezért is szedtem le, illetve cseréltem lámpákat :lol: szélvédőragasztónak néztem azt amivel feltették. áááá.... nem akarok ragasztgani a lámpára semmit... Igazából annyit nem ér az egész :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Nagy dolog. :lol: Pár éve levillogtatott egy IYP-547 opel astra f caravan 1.6, ugyanolyan színű. Mikor elment mellettem, azt hittem, hogy megelőztem magam. :lol: Enyém ugye 574, sötétkék színű, 1.6 caravan. :lol: :lol: És az ő lámpái is villogtak amikor refiztél? Mert akkor lehet átlépted a fénysebességet, és saját magadat láttad. Ki kellett volna próbálmi, ha kinyitod az ajtót, az övé is kinyílik-e. :P De vigyázz ,két idősíkból származó anyag nem töltheti ki ugyanazon helyet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 áááá.... nem akarok ragasztgani a lámpára semmit... Igazából annyit nem ér az egész :lol: egyetértek! :lol: :lol: én is azért cseréltem le (meg persze ezek jobban is világítanak FACELIFT előttiek igaz :P ) csak a facelift utánni kék hűtőmaszkom sajnálom :lol: :lol: de valahogy kezdem megszokni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 egyetértek! :P :lol: én is azért cseréltem le (meg persze ezek jobban is világítanak FACELIFT előttiek igaz :lol: ) Mivel világít jobban?Mert más a lámpa egyik szöge? :lol: Baromság.A régi lámpa foncsora megégett,szarul világít.Ennyi. Én ezért nem rakok a corsába xenont.Nem kell a plusz lehetőség a rendőrnek,halogénnal az új lámpák(TYC) tökéletes fényt ad. Ködlámpa meg csak dísznek jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Mivel világít jobban?Mert más a lámpa egyik szöge? :lol: Baromság.A régi lámpa foncsora megégett,szarul világít.Ennyi. Én ezért nem rakok a corsába xenont.Nem kell a plusz lehetőség a rendőrnek,halogénnal az új lámpák(TYC) tökéletes fényt ad. Ködlámpa meg csak dísznek jó. A facelift előttiek és utániak közt szvsz csak az üveg más, a többi ugyanaz. Viszont teljesen igaz, hogy egy új fényszóró jó izzóval is kifogástalan. A ködlámpa pedig nem csak dísznek jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 A ködlámpa pedig nem csak dísznek jó. :lol: Én nem adok érte csillió pénzt! :lol: Van értelmesebb dolog is amire költeni lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 És az ő lámpái is villogtak amikor refiztél? Mert akkor lehet átlépted a fénysebességet, és saját magadat láttad. Ki kellett volna próbálmi, ha kinyitod az ajtót, az övé is kinyílik-e. :lol: De vigyázz ,két idősíkból származó anyag nem töltheti ki ugyanazon helyet! :P Ő villogtatott, nem én. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Én nem adok érte csillió pénzt! ;) Van értelmesebb dolog is amire költeni lehet. jah, nyenyec, TicTac...stb :lol: :lol: :P :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Én nem adok érte csillió pénzt! :P Van értelmesebb dolog is amire költeni lehet. Nekem van benne alapból :lol: De sose használom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 jah, nyenyec, TicTac...stb :lol: :lol: :P :lol: :lol: :P :lol: Álljunk meg...üdülési csekk is van a világon! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Álljunk meg...üdülési csekk is van a világon! :lol: ne veszekedjünk rajta :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts