Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 mind1...üssön :lol: jaja :P 3 heineken, 2 feles szilva hp, meg a keverés kedvéért X deci bor. Ez engem már tuti a padlóra verne. Mármint 1 ilyen kombó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 jaja :P 3 heineken, 2 feles szilva hp, meg a keverés kedvéért X deci bor. Ez engem már tuti a padlóra verne. Mármint 1 ilyen kombó :lol: már a 3.pohárka gurul.... szegény Dita..neki nagyjából vázoltam a sztorit, aztán most azt látja h megint iszom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 jaja :P 3 heineken, 2 feles szilva hp, meg a keverés kedvéért X deci bor. Ez engem már tuti a padlóra verne. Mármint 1 ilyen kombó :lol: Nem mondod...ez nem egy vészes mennyiség. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Nem mondod...ez nem egy vészes mennyiség. :lol: bemelegítő adag :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 már a 3.pohárka gurul.... szegény Dita..neki nagyjából vázoltam a sztorit, aztán most azt látja h megint iszom :lol: Nyugi...én is vázoltam neki pár dolgot még az én dolgaimról...tod volt csajszi meg ilyesmik.... sokszor segített..mármint Dita. De volt hogy sokszor a kocsma segített :lol: Hazajöttem...muter meg nézett hogy ezzel mi lett.. :lol: bemelegítő adag :lol: de azé...nehogy detox legyen a vége :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Nyugi...én is vázoltam neki pár dolgot még az én dolgaimról...tod volt csajszi meg ilyesmik.... sokszor segített..mármint Dita. De volt hogy sokszor a kocsma segített :lol: Hazajöttem...muter meg nézett hogy ezzel mi lett.. :lol: de azé...nehogy detox legyen a vége :P Azé ahhoz sok kellene. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Én nem kocsmába megyek, hanem indítok egy VS2008 SP1-t, oszt elvagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Nyugi...én is vázoltam neki pár dolgot még az én dolgaimról...tod volt csajszi meg ilyesmik.... sokszor segített..mármint Dita. De volt hogy sokszor a kocsma segített :lol: Hazajöttem...muter meg nézett hogy ezzel mi lett.. :P de azé...nehogy detox legyen a vége :lol: 3sörtől meg 2felestől...monnyuk bort nem iszom :lol: szilveszter: 2üveg pezsgő, 2sör, 4deci vodka...és be se rugtam rendesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Azé ahhoz sok kellene. :lol: há' sose lehet tudni :P 3sörtől meg 2felestől...monnyuk bort nem iszom :lol: szilveszter: 2üveg pezsgő, 2sör, 4deci vodka...és be se rugtam rendesen :lol: az utóbbi hú... Hát... :lol: kemény Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 há' sose lehet tudni :lol: az utóbbi hú... Hát... :lol: kemény milyen jó lenne 2 feletől fejreállni(néha), akkor már most is arconpörgés lenne :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 há' sose lehet tudni :lol: Múltkor volt ilyen rendezvény ahol 5-en megittunk 5 üveg töményet....2 üveg ördögi meggy, 2 üveg jager, és 1 üveg kommersz sz@r. Na akkor korrektek voltunk. :lol: :P :lol: Én indítottam úgy, hogy a többiek leszóltak, mert későn csatlakoztam, 2 decis pohár teletölt a meggyesből, ádámka pótolnod kell a lemaradást. Aztán innen a jégerek már csúsztak könnyedén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 3sörtől meg 2felestől...monnyuk bort nem iszom :lol: szilveszter: 2üveg pezsgő, 2sör, 4deci vodka...és be se rugtam rendesen :lol: Én nem sorolom fel, mert kitiltanak egy hétre floodolásért. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Múltkor volt ilyen rendezvény ahol 5-en megittunk 5 üveg töményet....2 üveg ördögi meggy, 2 üveg jager, és 1 üveg kommersz sz@r. Na akkor korrektek voltunk. ;) :D :D Én indítottam úgy, hogy a többiek leszóltak, mert későn csatlakoztam, 2 decis pohár teletölt a meggyesből, ádámka pótolnod kell a lemaradást. Aztán innen a jégerek már csúsztak könnyedén. De hogy bírjátok ennyire? :D én sztem ennyi cuccost ha összeinnék... ááá a belemet is kihánynám :lol: az fix milyen jó lenne 2 feletől fejreállni(néha), akkor már most is arconpörgés lenne :lol: :P :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 :lol: :P :lol: de imádom.. :lol: :lol: :lol: én is téged, nekem legkedvesebbik Lacikám! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 De hogy bírjátok ennyire? :lol: én sztem ennyi cuccost ha összeinnék... ááá a belemet is kihánynám :lol: az fix nem kell keverni, és akkor nincs nagy baj :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 nem kell keverni, és akkor nincs nagy baj :lol: Igen. Ezt már az "idősebbek" is tanácsolták... Kocsmában a haverok...én csak művészuraknak hívom őket... aza mennyiség amit lenyomnak.... :lol: :lol: én is téged, nekem legkedvesebbik Lacikám! :lol: :lol: :P Nő a javából :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 már a 3.pohárka gurul.... szegény Dita..neki nagyjából vázoltam a sztorit, aztán most azt látja h megint iszom :lol: Nincs szerencséd, közel vagy... Egyszer megkereslek! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Igen. Ezt már az "idősebbek" is tanácsolták... Kocsmában a haverok...én csak művészuraknak hívom őket... aza mennyiség amit lenyomnak.... :P figy, igyál kétfélét. pl sör+vmi keserű. abból baj nem nagyon lesz. mert egyrészt telítődik a gyomrod a sörtől, másrészt, ha sörönként kérsz 1 gyógyszert, akkor nem csap szét. a gabonást meg a szőlőset ne keverd :lol: Nincs szerencséd, közel vagy... Egyszer megkereslek! :lol: :lol: minden megoldható :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 De hogy bírjátok ennyire? :lol: én sztem ennyi cuccost ha összeinnék... ááá a belemet is kihánynám :lol: az fix :lol: :P :lol: Erre ugyanazt tudom mondani mint Blitzen:" egyetemisták vagyunk"...kibővíteném...műegyetemisták. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Erre ugyanazt tudom mondani mint Blitzen:" egyetemisták vagyunk"...kibővíteném...műegyetemisták. :lol: :P :lol: :lol: még! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 :lol: :P :lol: még! :lol: Volt szobatársam ma már mérnök úr....irigylem de igyekszem hogy lassan én is az legyek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Erre ugyanazt tudom mondani mint Blitzen:" egyetemisták vagyunk"...kibővíteném...műegyetemisták. :lol: :lol: Hát.. azt mondják az ember az egyetemi éveket sosem feleti el... vagy van aki az egészre nem is emlékszik...? és azóta is józanodik? :lol: figy, igyál kétfélét. pl sör+vmi keserű. abból baj nem nagyon lesz. mert egyrészt telítődik a gyomrod a sörtől, másrészt, ha sörönként kérsz 1 gyógyszert, akkor nem csap szét. a gabonást meg a szőlőset ne keverd :P minden megoldható :lol: Hallod...én ezeket kimentem jegyzettömbe :P de komolyan.. Tök jó tanácsok a halálraivás ellen :lol: Köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 :lol: Hát.. azt mondják az ember az egyetemi éveket sosem feleti el... vagy van aki az egészre nem is emlékszik...? és azóta is józanodik? :lol: Hallod...én ezeket kimentem jegyzettömbe :lol: de komolyan.. Tök jó tanácsok a halálraivás ellen :lol: Köszi :lol: hát nekem nem jön be az egyetem....a magam módján túlképzett vagyok, amúgy meg alulképzett....ezvan inni meg ne mások miatt igyál, meg ne azt amit a többiek, hanem amit te akarsz. rajtad múlik az egész. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 hát nekem nem jön be az egyetem....a magam módján túlképzett vagyok, amúgy meg alulképzett....ezvan inni meg ne mások miatt igyál, meg ne azt amit a többiek, hanem amit te akarsz. rajtad múlik az egész. :lol: Én épp ezért vagyok technikusin... Egyetemen nem nagyon gondolkodtam... Kamionos szeretnék lenni... Ha nem kapok állást a saját szakmámba amit most tanulok. az ivás... érdekes de régen nagyon szerettem a pezsgőt.. mostanában úgy ráz tőle a hideg :lol: megiszom... de valamiért fura. Söt, bor, pálesz...ezek a nagykedvencek, na meg vannak a nyalánkságok... garrone, cherry, csokilikőr, fütyülős..stb.. próbáltam 1szer a tojáslikőrt... :lol: :P :lol: borzadáj.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Én épp ezért vagyok technikusin... Egyetemen nem nagyon gondolkodtam... Kamionos szeretnék lenni... Ha nem kapok állást a saját szakmámba amit most tanulok. az ivás... érdekes de régen nagyon szerettem a pezsgőt.. mostanában úgy ráz tőle a hideg :lol: megiszom... de valamiért fura. Söt, bor, pálesz...ezek a nagykedvencek, na meg vannak a nyalánkságok... garrone, cherry, csokilikőr, fütyülős..stb.. próbáltam 1szer a tojáslikőrt... :lol: :P :lol: borzadáj.. fütyölőőőst nee, már akkor rosszul vagyok ha rágondolok. tavaly ilyenkor hirtelen meg kellett inni egy üveggel kettőnknek, nem esett jól bleee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts