invictus Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Én ma már nem nagyon leszek. Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! üdv, ádám
rtomi Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Én ma már nem nagyon leszek. Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! Detto! :rolleyes:
Dáwid Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Detto! :D Te is Ádám? :lol: :blink: Bujjékmindenkii :rolleyes:
zotya975 Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Boldog Új Évet Kívánunk Mindőtöknek! Neked is. most kicsit be vagyok zsongva, most néztem meg a Tokiói hajszát, beülők kicsit a verdába ellenfeleket keresni, és hallgatom a zenét. :rolleyes: Klikk ide!
egyhapsi Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Jelzem mindazoknak akik 2009-re minden jót kívántak, szar sem teljesült belőle. Éppen ezért 2010-re KIZÁRÓLAG készpénzt, alkoholt vagy üzemanyagutalványt fogadok el. :rolleyes: Buék nektek!!
epk947 Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Sajnálom, hogy elrontom ezt a színvonalas Újévi Jókívánság sorozatot a magam kis eccerű BUÉK -jával, de nekem többre nem tellllik! :rolleyes:
zotya975 Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Minnyá éjfél. :blink: Ja mingyá, még elugorhatnék tankolni, holnap drágább a benzin. :lol: De hol vannak a többiek? :rolleyes:
zocsa Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Minnyá éjfél. :blink: Nem mentél messzire. :rolleyes:
invictus Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Az, már egy órája. :D Jó, neszójjábe, én csak most keveredtem fel a szobába... :rolleyes: :blink: :lol:
zotya975 Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Jó, neszójjábe, én csak most keveredtem fel a szobába... :lol: :D ;) Én meg itt ülök tegnap óta aztán sehol sámli. Most akármilyen gondom van a kocsival kivel beszélem meg? :rolleyes: :D Na akkor olyan "saus parkosan" húztam gyíkarcok! :blink:
invictus Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Én meg itt ülök tegnap óta aztán sehol sámli. Most akármilyen gondom van a kocsival kivel beszélem meg? :rolleyes: :lol: Na akkor olyan "saus parkosan" húztam gyíkarcok! :blink: Helyesen: "gyíkok. én leléptem". :D
zozor Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 B.U.É.K. mindenkinek! És Mindenkibe :D :rolleyes: Elkezdtem az évet- Szolgálat... ;) Ja, és kénytelen voltam tavalyi kaját hozni... :blink: :lol: :D
rtomi Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Te is Ádám? :D :blink: Igen én is. ;) Ja mingyá, még elugorhatnék tankolni, holnap drágább a benzin. :D De hol vannak a többiek? :rolleyes: Tele tankkal kell várni az újévet. (amatőr) :lol:
Guest Sanci Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Neked is. most kicsit be vagyok zsongva, most néztem meg a Tokiói hajszát, beülők kicsit a verdába ellenfeleket keresni, és hallgatom a zenét. :lol: Klikk ide! Thx! :lol: Kicsit régi a filmecske de azért az Evo 8 nagy kedvencem, rally-szimulátoron sokszor pályarekordot döntöttem vele :lol: a Supra meg hmmm ;) egyszer téphetnék vele keresztül az országon üres autópályán :D :D de azért sajátnak sem lenne rossz :rolleyes: tudom, álmodik a nyomorult.. :D ;) Tele tankkal kell várni az újévet. (amatőr) :D :blink:
zotya975 Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 :blink: Hú de röhög- hú de röhög! :lol: Félig van a tankom, és felesben járok etanollal, max. 12.5 Liter benzin tudnék tankolni, mennyit is emeltek, 10-20 forintot? Msot azért a párszáz forintért induljak el? :rolleyes:
Guest Sanci Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Hú de röhög- hú de röhög! :D Félig van a tankom, és felesben járok etanollal, max. 12.5 Liter benzin tudnék tankolni.. Most azért a párszáz forintért induljak el? :rolleyes: Ezt én szoktam mondani a telepvezetőmnek mikor vakarja a fejét, hogy hogyan is legyen az ütemterv -"amatőr" :D ;) aztán én elsorolom neki hogyan is lenne jó -és "oké".. ;) :D Nem "ellenfelet" akartál keresni? :lol: De hidd el nekem, az etanol nem egészséges egy kicsit komolyabb raccsingoláshoz, pihenni mennek a lovak.. :D :blink:
rtomi Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Msot azért a párszáz forintért induljak el? :rolleyes: Én akartam elindúlni éjfél előtt tankolni? :blink:
zotya975 Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Ezt én szoktam mondani a telepvezetőmnek mikor vakarja a fejét, hogy hogyan is legyen az ütemterv -"amatőr" :D ;) aztán én elsorolom neki hogyan is lenne jó -és "oké".. :D :D Nem "ellenfelet" akartál keresni? :lol: De hidd el nekem, az etanol nem egészséges egy kicsit komolyabb raccsingoláshoz, pihenni mennek a lovak.. :lol: :rolleyes: De igen, csak aztán rájöttem, hogy astrával nehéz driftelni. :D Én akartam elindúlni éjfél előtt tankolni? :blink: Nézd el nekem, fejembe szállt a bubi. ;)
Recommended Posts