Atommanó Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Elképzelem Ákost amint 100-al szirénázva vágtat a szervízúton..... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 uhuhunak: :director2: :naka: :sign3: :sign8: :diabloanifire: :chain: :rip: :smt059 .... stb...: http://forum.opelklub.hu/posting.php?mode=smilies Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Hát ez kúúúva jó.... :supz: :prayer: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 uhuhunak: .... stb...: http://forum.opelklub.hu/posting.php?mode=smilies Üdv KABBE ! :butthead: :finga: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 merre volt ez pontosan 16DA? 14kerben hol? csak mer zugloi kutya vagyok... Stefánia (út 71)és a Semsei Andor u sarkán. A múlt héten csak 3 kocsit loptak el innen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Ne bassz. Itt áll az én kocsim is :evil: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Ne bassz. Itt áll az én kocsim is :evil: :shock: tied hol ? ez enyém is a stefánián áll .. ráadásul a semsei stefánia sarka már majdnem a rendérségnél van hát qrva jo :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 tied hol ? ez enyém is a stefánián áll .. ráadásul a semsei stefánia sarka már majdnem a rendérségnél van hát qrva jo :) most perpill gizellán :wink: de szokott még 2 itt állni, mármint dzsi esz áj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Nem baszok senkit ez történt. A szilánkok még mindíg ott vannak ha valakit érdekel.Egyébként mondta a jard hogy lehet megvan az emberke mert az idő tájt mikor az enyémet megcsinálták akkor megfogtak valakit a Hungárián akció közben.Bár úgy is baszhatom egészet, mert nem az én rádióm volt nála, hanem egy szerencsésebb fickóé.Amin én is kibuktam hogy itt van a jard egy hangya######nyira és még így is bátrak ezek a droghulladékok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 most perpill gizellán :wink: de szokott még 2 itt állni, mármint dzsi esz áj :D DE ÉN UGY HALLOTTAM, hogy a te autódból nincs mit kilopni . legfeljebb az ülést :smt082 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 most adjam le a tutti infot tolvajoknak? :) hidd el van mit: tegnap udaron nyitvahagyott napfénytető miatt min fél killa levél :D amúgy meg csak fejegység, ami kb 2 hetes, no annak nem örülnék, ha uninstallálná vmi jóember... tudom-tudom minusz 2 kiló, de akkor is :roll: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Annak örülök hogy nekem is csak a rádiót vették ki és hátul már nem matatott. Bár az sem volt olcsó és csak pár hónapos volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Aztec! Tudom hogy legalább 10 deka, de hátulról oda lehetne fogni valami jó erős drótkötéllel a rádiót, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Aztec! Tudom hogy legalább 10 deka, de hátulról oda lehetne fogni valami jó erős drótkötéllel a rádiót, nem? :) á az felejtős Gabi. Izirájder öcsém, izirájder... mikor megkaptam az smst arra gondoltam, hogy vmit naon rosszul csinálok az életben. 7végén is melózom ugyebárs kb előtte 5 perccel estem le a létráról nem gyengén... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Miért is? Egyébként sajnálhatod, sirály hétvége volt... 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Miért is? Egyébként sajnálhatod, sirály hétvége volt... 8) :) Felejtős, mert túlsúly :wink: a jó 7vége nekem abból állt, hogy hálózatot építettünk ki igensok végpontal kb. 35 fok volt a létesítményben és 99%os pára. A hab a tortán az ismerősök smsei és hívásai a király a balcsi, gyere és tsai :roll: azt hittem sírva fakkadok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Én is hálózatot építettem a hétvégén... ...Új csajokkal ismerkedtem. :D Nem mondhatod hogy nem szolidáltam... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 na ezexerint tényleg rossz helyre születtem. Nekem most nőknél olyan, mint bah csomópont de f10kor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Az milyen? Hiába akarod, akkor sem jutsz előbbre?... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Sajnos az autófeltörés nem meglepő :) Nekem annyira figyelni kell a gépre,hogy a fejegység mindíg jön velem :? sajnos eléggé zűrös éjszaka a környék.Nem hagyhatok semmit a kocsiban.Még egy térképet sem !!! Kénytelen voltam egy kamerát is felszerelni és sasolni az autómat amikor csak tudom. De egyszer kerüljön a kezem közé egy autófeltörő kis tetü az biztos,hogy kinyírom :axe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Nekem 3 év alatt 5X törték fel a kocsimat, illetve egyszer leöntötték, 1x pedig elvitték az alufelniket róla... :minigun: :gib: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 nekem még SOHA nem törték fel az autómat, nem lopták el, és nem vitték el az alufelniket sem!!! :ogre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Szerencsés vagy... :smt032 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Nekem is egyszer beb***ták a hátsó szélvédőt, de semmit nem vittek belőle. Érdekes módon mindenkinek az első kérdése volt, hogy nőügy lehetett-e... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Biztos megint elvetted valamelyik kiscsajtól a körteformáját a homokozóban... :smt022 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts