Alex0403 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Na akkor én is egy hidegindítósat. Ilyen Értékeltem a videjót :rolleyes: tele tank? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Értékeltem a videjót :rolleyes: tele tank? :D Köszi. Én kérek elnézést. :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Na akkor én is egy hidegindítósat. Ilyen Mér 5ezernél kezdődik a piros? :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Na akkor én is egy hidegindítósat. Ilyen hasonló videóknál ott van egy régi videóm :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Mér 5ezernél kezdődik a piros? :rolleyes: :blink: :lol: Mer kihagyták belőle az ECU-t és a sárga lámpát. :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 hasonló videóknál ott van egy régi videóm :blink: Igen láttuk...az extrém ültetést (azt is értékeltem :lol: :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Igen láttuk...az extrém ültetést (azt is értékeltem :lol: :rolleyes: ) tök gyááári :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Óriási lehetőség. Nem szabad kihagyni. VIP minőségi motorolaj. 15W40, most akciós. van belőle bőven Holnap megyek, hozzak valakinek? Hátha elkapkodják. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Holnap megyek, hozzak valakinek? Hátha elkapkodják. :blink: Nekem kellene de egy egész hórdóval... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Nekem kellene de egy egész hórdóval... :rolleyes: Ja hordóval jogos, a kis kiszerelést lehet hamisítják. :blink: Benzináremelés lesz? Kint állt a kúton a sor vége. Még jó hogy az etanol stabil 222Ft/Liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Ja hordóval jogos, a kis kiszerelést lehet hamisítják. :blink: Benzináremelés lesz? Kint állt a kúton a sor vége. Még jó hogy az etanol stabil 222Ft/Liter. holnap 6forint, elsején még 14 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 holnap 6forint, elsején még 14 :blink: 6 forint /liter, az 10-nél 60, 50-nél 300-Forint, és ezért álltak alapjáraton pötyörögve a kútnál egy órát. :lol: Logikus. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 6 forint /liter, az 10-nél 60, 50-nél 300-Forint, és ezért álltak alapjáraton pötyörögve a kútnál egy órát. :blink: Logikus. :rolleyes: gondolom...én begurultam, telelocsoltam..nem kellett várnom. lehet nem akarják megvárni a +20ftot Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 gondolom...én begurultam, telelocsoltam..nem kellett várnom. lehet nem akarják megvárni a +20ftot Nekem olyan 3/4-ig van, nincs sok értelem rátankolni. Mennyi benzint vehetek legálisan? Van valahol egy olajos hordóm. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Nekem olyan 3/4-ig van, nincs sok értelem rátankolni. Mennyi benzint vehetek legálisan? Van valahol egy olajos hordóm. :blink: venni bármennyit vehetsz, csak hogy szállítod haza legálisan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 venni bármennyit vehetsz, csak hogy szállítod haza legálisan :rolleyes: Nem fér el a hordó fektetve a caravanban? :lol: Vagy tankolok a kocsiba, hazamegyek leszívom, megint visszamegyek....na jó csak egy ötlet volt. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Na akkor én is egy hidegindítósat. Ilyen Az önindítód nem fárad egy picit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Én is hidegindítóztam egyet ma ;) tak-tak..taktaktaktaktak...ennyi.. :) :D pedig jó ideje nem volt már bepöccintve :rolleyes: No meg ha már egyszer beindult az olajkályha :lol: le is mostam a portól :D De előtte még kigurultam a cégtelepre a műhelybe azt nézzünk már meg alját aknából milyen érdekességek vannak :blink: semmilyen ;) :D mehet műszakira... :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 De előtte még kigurultam a cégtelepre a műhelybe azt nézzünk már meg alját aknából milyen érdekességek vannak :blink: semmilyen :lol: :D mehet műszakira... ;) :D ;) Mázlista. :rolleyes: Nekem nagyon reszelős hangja van hidegen, de nem is a motor, mintha a váltót hallanám, melegen már kisimul. Tán olajhiánya lehet. Biztos van még benne, tudom, mert ha nem lenne nem csöpögne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Mázlista. :rolleyes: Nekem nagyon reszelős hangja van hidegen, de nem is a motor, mintha a váltót hallanám, melegen már kisimul. Tán olajhiánya lehet. Biztos van még benne, tudom, mert ha nem lenne nem csöpögne. :D :lol: Régi mondás: Addig jó mig csöpög mert akkor még van benne... :blink: A "hőmérő" hogy van, mi lett vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczy86 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Jó a színe :D Kösz a színe tényleg jó és még gyári fényezés ma délután kiprobáltam a kocsit :blink: :lol: .Átnéztem a kasznit egy nagyon pici rozsda van a sárvédőn de nem vészes új gumik vannak rajta a motorja szerintem jó. De már két probléma az egyiket már említetem ugye zug a diffi a misik amit menet közben nem észrevehető csak ha az elejét gyomkodom elég hamar felpattan szóval a lengés csilaptot is hamarosan lehet cserélni. De ráér ugye mert friss müszakis :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 :blink: Régi mondás: Addig jó mig csöpög mert akkor még van benne... :rolleyes: A "hőmérő" hogy van, mi lett vele? Amióta felhúztam a motortérben jól mutat. Igaz, ha megállok akkor melegebbet mér a motor miatt, de menet közben nagyjából jó. Egyenőre marad itt, majd ha jó idő lesz kap új kábelt a kijelzőtől, ha nem javul akkor meg új jeladót. Most éppen halálra unom magam, az asszony melózik, a kölykök az idegeimen zongoráznak, valamit enni kéne. Holnap legalább megyünk a tecsóba történik valami, lehet hűhákat lesni. Hopp, vettem tüzijátékot, lehet kipróbálunk egy-kettőt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Na skacok én húzok melóba. Rem. sem baleset sem verekedések nem lesznek és hagynak aludni :rolleyes: Legyetek jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Na skacok én húzok melóba. Rem. sem baleset sem verekedések nem lesznek és hagynak aludni :rolleyes: Legyetek jók. Ne reméld, itt nálunk mindíg van valami, verekedés, részegek, baleset, esetleg kombináld a hármat. Kipróbáltuk a tüzijátékot, szikrázik, recseg, meg füstöl. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Hopp, vettem tüzijátékot, lehet kipróbálunk egy-kettőt. :D Hopp én meg kaptam még úgy tavasszal a telepvezetőmtől egy bontott de alig hiányos 100-as pack petárdát :D asszem meglesz az elfoglaltságom :lol: 1 személyes petárda-dobó verseny :D ;) csak kár, hogy nem gyalogsági petárda ;) mindegy :D jól megszórom a szembeszomszéd feljelentgetős öreglány kapuját :rolleyes: hátha lelökné a zsanérról... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts