invictus Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Tegnap majdnem megcopattam magam, mentem be este az asszony elé, a vasúti átjárónál renddőrök voltak, szépen visszavettem 30-ra, rendes voltam a szembejövőknek villogattam. Aztán visszafele eszembe jutott, hogy a karácsonyra kapott tecsós dobozba bepakoltam mindent a csomitartóból, és visszaraktam a fa alá. Izzókészlet..stb.stb. Úgyhogy szépen mentem haza kerülővel. :rolleyes: Izzókészletet már nem kérhetnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Izzókészletet már nem kérhetnek. Zotyától sem? :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Zotyától sem? :rolleyes: :blink: :lol: Erre nem mondok semmit. :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Izzókészletet már nem kérhetnek. Akkor ebben nem voltam biztos, csak hogy rémlett, hogy nem kell mindent cseréni, csak nem tudtam hogy az izzókészletről van szó, vagy a mentőládikáról. Aztán mivel az éppen ellenőrzött kocsinál a csomitartóban kotorásztak, gondoltam jobb nem kockáztatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Na, most reggel mínuszokban csináltam rendes hidegindítós videót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Na, most reggel mínuszokban csináltam rendes hidegindítós videót. Persze-persze pöccre indult, biztos már melegítetted előtte. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Persze-persze pöccre indult, biztos már melegítetted előtte. :rolleyes: Persze....gondolod Te. Az ablakok még jegesek...stb, meg eléggé alul voltam öltözve, szóval siettem is...nem volt semmi melegítés előtte. :lol: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 No én is csináltam egy videjót :rolleyes: Az enyém garázsba van, így nem hideginditásos :blink: LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Ebben mi a furcsa? Egy benzinesnek így kell indulni. Minusz 3 fokban is. Ha nem igy indulna, akkor már el lehetne gondolkodni mi a baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Ebben mi a furcsa? Egy benzinesnek így kell indulni. Minusz 3 fokban is. Ha nem igy indulna, akkor már el lehetne gondolkodni mi a baja. Jó de ebben már van 200.000km, ahhoz képest korrekt. De amúgy tényleg természetes. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Ebben mi a furcsa? Egy benzinesnek így kell indulni. Minusz 3 fokban is. Ha nem igy indulna, akkor már el lehetne gondolkodni mi a baja. Jó de ebben már van 200.000km, ahhoz képest korrekt. De amúgy tényleg természetes. :lol: Srácok...Csak a hangját akartam megmutizni :blink: Ahogy spzoli is tete az előző oldalon. Nem a hidegínditáson van a lényeg :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Srácok...Csak a hangját akartam megmutizni :blink: Ahogy spzoli is tete az előző oldalon. Nem a hidegínditáson van a lényeg :rolleyes: Nem neked volt cimezve, hanem invinek. :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Nem neked volt cimezve, hanem invinek. :blink: :lol: :D jaaaa :rolleyes: Ha most modi lennék, akkor tudod mit mondanék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Persze....gondolod Te. Az ablakok még jegesek...stb, meg eléggé alul voltam öltözve, szóval siettem is...nem volt semmi melegítés előtte. :D ;) De azért lenyomtál pár fekvőtámaszt? :D Srácok...Csak a hangját akartam megmutizni :lol: Ahogy spzoli is tete az előző oldalon. Nem a hidegínditáson van a lényeg :rolleyes: Hagyd, csak irigykednek! Én is belinkleném a hidegíndítást etanollal, de régi a telefonom, csak 8másodperces vidiket rögzít, a beröffenés pont nem lenne rajta. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 jaaaa :rolleyes: Ha most modi lennék, akkor tudod mit mondanák? Mit is? :lol: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Hagyd, csak irigykednek! Én is belinkleném a hidegíndítást etanollal, de régi a telefonom, csak 8másodperces vidiket rögzít, a beröffenés pont nem lenne rajta. :rolleyes: Á nem...kiderült hogy nem is nekem szólt a hozzászólás...csak én beleköhögtem a videómmal a beszélgetésükbe :blink: Méééér nem elég a nyóc másodperc? c14nz-nek is ízítani kell? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Á nem...kiderült hogy nem is nekem szólt a hozzászólás...csak én beleköhögtem a videómmal a bseszélgetésükbe :rolleyes: Méééér nem elég a nyóc másodperc? c14nz-nek is ízítani kell? :blink: Felesben etanollal? Hát majdnem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Mit is? :lol: :blink: Azt hogy akkor használd a válasz gombot, és akkor tudjuk hogy kinek íntézted a hozzászólást :rolleyes: :D ezt mondanÁÁÁÁM :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Azt hogy akkor használd a válasz gombot, és akkor tudjuk hogy kinek íntézted a hozzászólást :blink: ;) ezt mondanÁÁÁÁM :lol: :D Ez jogos. De nem gondoltam hogy nem vagyok elég gyors. :rolleyes: Amugy tetszik a kipuffod. Bár a hangját nem igazán lehet hallani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Ez jogos. De nem gondoltam hogy nem vagyok elég gyors. :rolleyes: Amugy tetszik a kipuffod. Bár a hangját nem igazán lehet hallani. Javasolhatom hogy keress egy bizonyos volume kapcsolót, vagy gombot, és a + írányba tegyél lépéseket...akkor hallani fogod :D ;) :D Jogos a helyesírási hiba is, már javítottam :blink: Mindig is problémáim voltak a helyesírással....Csak azt nem értem, hogy ha a c*gány szót, átírja automatikusan romára, meg a káromkodást is szűrí, akkor a helyesírást miért nem? Tudom tudom használjak firefoxot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Javasolhatom hogy keress egy bizonyos volume kapcsolót, vagy gombot, és a + írányba tegyél lépéseket...akkor hallani fogod :lol: ;) :D Jogos a helyesírási hiba is, már javítottam :rolleyes: Mindig is problémáim voltak a helyesírással....Csak azt nem értem, hogyha a c*gány szót, átírja automatikusan romára, meg a káromkodást is szűrí, akkor a helyesírást miért nem? Tudom tudom használjak firefoxot :blink: Hoppá, tényleg. ;) Így már hallom, köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Hoppá, tényleg. :lol: Így már hallom, köszi. :blink: Szeretem ha valaki érti a poén ;) (valamiért anyós jelöltöm soha nem érti :rolleyes: )Sajna telefonnal tudok csak videjózni, azzal meg nem igazán korrekt.... de ha nagy leszek, tűzoltó, és vadakat terelő juhász akkor majd beinvesztálok egy kamerára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Szeretem ha valaki érti a poén :D (valamiért anyós jelöltöm soha nem érti :rolleyes: )Sajna telefonnal tudok csak videjózni, azzal meg nem igazán korrekt.... de ha nagy leszek, tűzoltó, és vadakat terelő juhász akkor majd beinvesztálok egy kamerára :blink: persze, aztán nyomhatod a capturet, vágást, tömörítést, és utána töltöd fel....tök jó elfoglaltság amúgy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 persze, aztán nyomhatod a capturet, vágást, tömörítést, és utána töltöd fel....tök jó elfoglaltság amúgy :blink: Aha...szóval neked van videjókamerád :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Aha...szóval neked van videjókamerád :blink: nekem nincs, faternak van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts