Tiv. Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Hát akár főtengelycsapágy is moroghat azon a felén, nincs messza a váltótól, meg kell hallgatni, aláfeküdni, bár ezt így kívülről megállapítani....esetleg egy tapasztaltabb szerelő. 123 ezernél nem zug az a difi. :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 cééép autó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Hát akár főtengelycsapágy is moroghat azon a felén, nincs messza a váltótól, meg kell hallgatni, aláfeküdni, bár ezt így kívülről megállapítani....esetleg egy tapasztaltabb szerelő. Nem tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...astra_f-3472853 itt a link az ár nem lényeg mert olcsoban adja meg kétszere fizetném A vátot nehéz kicserélni? Mikor festeték? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Most egy kicsit irigy lettem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Most egy kicsit irigy lettem... :rolleyes: Miért? Neked is van egy céép autód.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Miért? Neked is van egy céép autód.... Hát jóóóó de annak nincs ilyen hangja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Hát jóóóó de annak nincs ilyen hangja :rolleyes: Nos igen :lol: Az új autó finom csöndes... még ha 1.9D akkor is. De ahogy lejár a Gari már kezdhetsz is hozzá a kipufogó tunyingnak :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Nos igen ;) Az új autó finom csöndes... még ha 1.9D akkor is. De ahogy lejár a Gari már kezdhetsz is hozzá a kipufogó tunyignak :D vagy esetleg ? :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 vagy esetleg ? Őőőő. :rolleyes: :blink: Ííígen :lol: A másodikra szavazok :D Szerintem a Veci gts jobban szól Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 :blink: :lol: :D No igen...de ez már pénzbe kerül...nem is kevésbe :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 No igen...de ez már pénzbe kerül...nem is kevésbe :rolleyes: Előbb leszek polgármester mintsem egy 1.9 motornak ilyen hangja legyen...de a Vekié szépen szólogat. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 cééép autó :lol: Most egy kicsit irigy lettem... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Ezek után egy picit felbátorottam, és holnap megmikrofonozom a kéményem :blink: ....bár aszem itt olvastam, hogy telefonnal nem jó az ilyet felvenni mert torzít :rolleyes: Ötletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Ezek után egy picit felbátorottam, és holnap megmikrofonozom a kéményem :lol: ....bár aszem itt olvastam, hogy telefonnal nem jó az ilyet felvenni mert torzít :rolleyes: Ötletek? enyém is telefonnal lett felvéve... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...astra_f-3472853 itt a link az ár nem lényeg mert olcsoban adja meg kétszere fizetném A vátot nehéz kicserélni? Jó a színe :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 enyém is telefonnal lett felvéve... :rolleyes: Oksa :lol: No akkor holnap meginterjúvolom :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Oksa :lol: No akkor holnap meginterjúvolom :blink: kár hogy mikor voltunk csúszkálni arról nincs vidijó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 kár hogy mikor voltunk csúszkálni arról nincs vidijó :rolleyes: Én már fűzőm az asszonyt, hogy jöjjön el velem játszani ha leközelebb behavazik.... (ő videjózhatna)nagyon nehéz esett :blink: Azt mondja hogy ő már kínőtt ebből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Srácok.....punny van? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Srácok.....punny van? :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Srácok.....punny van? :lol: ÁÁ. Tegnap a fiók aljában találtam egy CD-t. Star Wars Episode I Racers. A fogatverseny. Tegnap egész nap nosztalgiáztam. Éjjel 3 ig nyomtam a versenyt. Az ujjaim teljesen begörcsöltek. A harmadik pályasor nagyon szivatós. :D Nem baj, ma folytatom. Utána még körülnézek hátha találok még valami elveszet kincset. Vagy Worms Armageddon. :blink: Az is le tud foglalni egy napra legalább. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 123 ezernél nem zug az a difi. :rolleyes: :blink: :D Hát ha tényleg csak ennyi ven egy 93-as kocsiban. Nem tud. Miért nem? :lol: Én már fűzőm az asszonyt, hogy jöjjön el velem játszani ha leközelebb behavazik.... (ő videjózhatna)nagyon nehéz esett :D Azt mondja hogy ő már kínőtt ebből ;) Az én feleségemnek nem tetszett a csúszkállás. Azóta ha a kézifék felé nyúlok letépi a kapaszkodót. Pedig szerint azt is érdemes lett volna megörökíteni, ahogy keresztben becsúsztam a bolt előtt a parkolóba. Nagyon szépen sikerült. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Tegnap majdnem megcopattam magam, mentem be este az asszony elé, a vasúti átjárónál renddőrök voltak, szépen visszavettem 30-ra, rendes voltam a szembejövőknek villogattam. Aztán visszafele eszembe jutott, hogy a karácsonyra kapott tecsós dobozba bepakoltam mindent a csomitartóból, és visszaraktam a fa alá. Izzókészlet..stb.stb. Úgyhogy szépen mentem haza kerülővel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Tegnap majdnem megcopattam magam, mentem be este az asszony elé, a vasúti átjárónál renddőrök voltak, szépen visszavettem 30-ra, rendes voltam a szembejövőknek villogattam. Aztán visszafele eszembe jutott, hogy a karácsonyra kapott tecsós dobozba bepakoltam mindent a csomitartóból, és visszaraktam a fa alá. Izzókészlet..stb.stb. Úgyhogy szépen mentem haza kerülővel. :rolleyes: Tőlem még soha nem kértek semmi ilyet. Papírokat, megnézték a rendszámot, és további jó utat. Még amikor azért állitottak meg, mert nem voltam bekötve,vagy gyorsabban mentem, vagy mert nem álltam meg a stop táblánál, csak lassítottam,, akkor sem kértek semmi mást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts